Пред парламентарния "съд" Борис Джонсън отрече да е лъгал за "Партигейт"

Да кажеш истината е условие пред министрите, без което британската парламентарна система няма да може да функционира, заяви Хариет Харман, председател на комисията, която изслуша експремиера по скандала

Обратно в новината

Коментари - Пред парламентарния "съд" Борис Джонсън отрече да е лъгал за "Партигейт" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не не бяха там и броя на изпитите бири не отговаря...

съчинена от тъмните сили,за да очернят БоДжо-той не е такъв човек,никога не е лъгал през живота си и е по-чист от утринна роса;)

Демек Джонсън излъга, че не е лъгал, че не лъже.....просто си е патологичен лъжец..... Англичаните колко сглупиха с тоя орангутан и Брекзит... Най-вероятно за това Путин реши че може да нападне Украйна. Като видя Тръмп в САЩ и Джонсън в ОК и сигурно е решил, че може да прави всякакви глупости. Още повече след брекзит просто с ее чувствал задължен да направи някоя тъпотия, за да не остане назад от ингилизите.........

Че лъже, лъже...то и какво друго да каже...че съзнателно го е направил? Понятна реакция на човек, когото са хванали в крачка. Прави впечатление обаче самият факт,че е исправен пред комисия да се обяснява, а тя да реши. И СЕГА ви питам...Вие, драги българи, имате ли спомен някога, по какъвто и да е повод, даже и най-наглия, някой от нашите т.н. политици да е бил пред такава комисия и да е давал отчет за действията си? Та да вземем например Борисов...Вие нали имат спомен колко пъти, по всякакъв повод той се е произнасял, а после се е оказвало че не е вярно..сиреч ви е заблуждавал? И НИЩО...Все едно не е било...И какво става сетне? Ами все това...няма промяна...щом няма контрол какви ги вършиш? Е те това ни трябва...като си се цанил за политик, но лъжеш?....ами системата трябва да го пръждоса.

Този не е лъжец, той е мноого голям лъжец!

Този не е лъжец, той е мноого голям лъжец!

Помня една от лейбъристите като му каза, че лъже и председателя на парламента и каза, че това е много сериозно обвинение. Значи няма проблем ако лъже, но някой ако го пита дали лъже е проблем.

- Сър, защо всички електронни табла на градския транспорт в софяията са с тотално сбъркан дизаий, Сър? - Джон, фсичко в софията е тоталано сбъркано! само паметникът на съветската армия не е и затова ще го бутнат за да не разваля тоталната сбъркотия!

на територяиата бълагрия политиците никога не са лъгали, не лъжат и няма и да лъжат!

Естествено , че е несъзнателно ! При тях лъгането е като дишането , незъзнателно !

Каквита и да са, имат голямо уважение към институциите. Покрай Брекзит им загледах парламента как работи. Дори Тереза Мей/Борис като се изказваха и им свършеше времето, или имаше реплика, сядаха на секундата след думите на Спикъра( Шефа на Пар.амента по български му)-Одаааааа Одаааа(Order) и всичко замръзва и сяда по местата. Представете си Веждимката да каже -Реддд и Бойко да се свие

Не,честно ..колегата не лъже,вервайте те ми… Аз от ЦСКА не съм взел и стотинка ,аз на ЦСКА само давам…

Хора, не вярвайте - това на снимката не може да е Борис Джонсън, много е вчесан и спретнат. Явно е някой негов двойник, който се явява пред парламентарния "съд", докато истинският по традиция от времената на КОВИД е някъде на някое парти. Или тайно е отлетял на гости на пан Зеленски - да му занесе някое-друго снарядче с обеднен уран.