17-11-2017 20-11-2018

Коментари

250 000 души! това е сила, ей ! това са със 100 000 повече от ловците в България!1 а европейския съюз е някъде къде 500 000 000 души !!

Ако бившите лидери на световното работническо и комунистическо движение като Маркс, Енгелс и Ленин, възкръснат и видят що за смешници са измекярите от горните снимки и още веднъж ще умрат от ужас! Най-безкомпромисен ще е обаче Сталин - ще ги трепе наред тия изродяги!

Работата отива "на ляво". Свиквайте!

лицемери нищо не казващи---и от къде пари бе комунисти? айде намерете пари вие само харчите готови пари които други са изкарали...малоумници

марчело, ела да ти дам малко от десетте милиарда заем да си купиш леб!

И какво е кохезията - как богатия щял да подпомага бедния,но ако икономиката на богатия също се свива,а не дай Боже богатият и той стане беден при загуба на пазари.Като вдигнат КПП-та ще ида на екскурзия до Беларус да видя как природата на една изцяло равнинна страна,половината с гори,без излаз на море ще ми се отрази,че през океани не ми се пътува.

Лелее, щом леви комисари ще ни възстановяват ни чака мизерия. Знаем как през войната комисарите са стояли зад бойната линия и са разстрелвали който се върне назад, левите винаги чакат друг да извади кестените от огъня, те присвояват и разпределят . . .

А стига с този педал Сатишев

Ама леви другари. 1май не е само ваш празник. Не го приватизираните. И като чета,само леви лозунги. Типично по социалистически. Дайте да дадем. Дайте да направите. А стига лозунги бе другари.

Когато бушуваше вируса не се обединявахте, сега когато е ред да се яде от баницата веднага всички взехте да се обединявате.... кретени...

Къде беше, докато си търсех работа?... Живеете на гърба на тези хора пръскайки популистките си изказвания...

Заради тази зелена сделка ЕС не може даже достатъчно медицински маски да произведе.

Тази епидемия се из-ра в устата на ония, които вече 30 години плюят срещу ДЪРЖАВАТА --- ЧЕ БИЛА ЛОШ СДТОПАНИН, ЧЕ НИЩО НЕ ПРАВИ и че само бизнеса, т.е.КАПИТАЛИСТИТЕ могат да решават всички проблеми. А СЕГА СЪЩИТИЕ "работодатели" ПЪРВИ СЕ НАРЕДИХЕ ДА ГРАБЯТ ОТ ДЪРЖАВАТА!!!!!!!

Лесно е да бъдеш ляв от имението в Швейцария ...

Между левите и десни комисари разлика няма. И двата вида са на върха на европирамидата. ... "Изправени сме пред огромно предизвикателство - за човечността, за бъдещето на социалната държава и за икономиките ни." Евролидерите погребахте човечността още със зова за помощ от Италия. ... "Според тях кохезията трябва да бъде укрепена и да бъде в центъра на Плана за възстановяване" Кохезията също е погребана. Пример - растящите дисбаланси между държавите и, в частност, растящите дисбаланси между регионите в България.

освен за лаладжийство и за паразитизъм - за друго не ги бива...

Либерали... Леви, които се къпят в разкош. Чиновници , с огромно влияние и гарантирани високо доходи, и никаква отговорност. Чии интереси обслужват!?!

собствени, на чужд гръб.

Тия "трудещи" се само на първи май са такива!? А иначе са командващи и НИЩО не правещи!!

Всички леви лидери ги подкрепиха а Курито подкрепи ли ги?

Е тая думичка много я джуркаше вербално премиера Борисов по време на интервюта преди няколко години

прасетата да не си покажат простотията пред всички! Ако не го направят - няма да са те просто...

Прав си, Прасчо.

тия са за трепане всичките!

Да живей-живей трудът, на европейските народи и будали на гърбът.

На практика това означава, че ББ и 240- те ще са на власт още дълго- да му е здрава гърбината на българина.

Хубави думи, но я накарай богатите да се бръкнат по-дълбоко, ще чуете вой с наистина библейски размери.

Какво ще си възстановяват левите дървари? Какво може да си възстанови един ляв дървар?

Това което ББ- който е ляв левак възстановява- корона с дърво0 по последна мода светещо.

- Какъв е този шум на улицата, Джон? - Гей парад, сър. - И какво искат? - Еднополова любов, сър. - И кой им забранява, Джон? - Никой, сър. - Тогава защо крещят? - Педерасти, сър. . .

много леви в тая европа бе ебах тая педерастия дето настана па и щели да ни оправят само се питам с кво че ми омръзна от ялови оправачи дето само по прайдовете висят

ще плаща сметката?

Комунистически дръндрънки, това няма да напълни джобовете на бедните българи ? Десните богаташи в Европа си опраха парите и откраднаха нови налагаики изимислените мерки за карантина ! Но страшното идва след края на карантината, ще има голяма сопа за богатите и крадливи политици ! Бог да Ви е на помощ, ще вкусите народната любов натюр !

Организирана престъпна лява групировка се подготвя да окраде Европа.

И Станишев, и Санчес и Тимерманс нямат и един ден трудов стаж. Цял живот са се занимавали с политическа дейност и са дерибействали. И точно тези хора дето въобще не знаят какво е това работа са седнали да се грижат за работниците. Айде нема нужда. Работникът дето си изкарва хляба с пот начело може да се грижи далеч по добре за себе си и не са му нужни разни ояли се чиновници.

Добре. Дайте си ,като начало, именията и парите да се ползват от бедни и болни. Раздайте си скъпите вещи и престанете да ползвате специални грижи и храна. Ама направете всичко това без да тръбите пред света, става ли? Аман от лицемерие на тоя свят. Аман от самозванци. Вуе.

Левите педали! Ще прокопсаме, щом те са решили нема начин. Европа ще бъде и пребъде с левите пе...комисари. А най много ще прокопсат те, мамицата им крадлива!!!

Само дето не казват кой ще даде парите, защото германците не искат да дават а французите нямат пари.

възтановяват,по добре да емигрирам в северна корея

тия левите бе,знаеме ги какви паразити и толупи са,никога не работили ама дават акъл,и особено тоя нашия украинец дето му пускате статтиите понеже оная моника ли беше ще плачка на някое рамо