Пребитото 13-годишно момиче за трети път в "Пирогов" след побой

Прокуратурата официално обяви, че боят е спречкване между момичета

Обратно в новината

Коментари - Пребитото 13-годишно момиче за трети път в "Пирогов" след побой | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да не се окаже накрая, че момичето е била побойница, която е тормозила другите и те накрая са се събрали и са й набили канчето дружно; народът щуква от такива новини, но нерядко истината е по-различна от привидното и жертвите всъщност се оказват агресори

Интересно след като са в грипна ваканция от месеци, как се събират съученици? Иначе проблемът е частен по някакви поводи.

Трети път в рамките на 3 месеца? Така ...ясно. Да разбирам, че девойката са я пребивали по време на по-строгите дни на карантината. Едва ли при по-малко хора на улицата и толкова патрулки е останало незабелязано. Т.е отново излиза въпросът "какво е правила полицията?" О, да сетих се, тя беше мноооого заета да гони майки с деца от площадките и да вдига старци от пейките. Какво ще се занимава с побои, това са си леки провинения, но да караш колело на занемарената Мотописта, не, това си е углавно престъпление.

Да разбираме ли, че за теб е нормално до всеки в пубертета трябва да има полицай, че да го(я) пази от собствената му глупост? Тя що не се е оплакала досега, че и мисирките да разнищят случая?

наследниците на чалга поколението , нищо изненадващо

Българското семе е изначално прокажено и може поне малко да се облагороди чрез сливане с живи етноси като напиращите все повече бежанци - африканци, афганци, араби...

По-скоро трвябва да се интегриа мангалията, те са бъдещето на България, българите наистина сме мъртви.

Тука освен рашки и урки други не напират. Ти от кой от двата етноса си? И защо си разочарован, че тук теб те осеменяват редовно?

Български изроди, малко ви клали и ебали онези с чалми.

Те затова и онези с ушанките и ватенките, направиха същото, че и продължават, а русофилите пискат от кеф...

чий го дириш в България бе,Свиньо!

Даниел

Домуса Бо и той не знае къде се намира. Прост мангал е.

Какаво удоволствие е да гледаш как прокаженото, мъртвородено племе затъва все повече в загниване, оскотяване и упадък.

Еби си майката недоносен мъртвороден имбацил.

Жегна ли те истината, дебилче?

Яне, не те знам от какъв пол си, но това племе разправят, че е най-старото в Европа. А циганетата са дошли заедно с турците. Преди това ги е нямало.

"По повод вчерашния побой над нея - тя е имала само рана на устните, обработена е и освободена." Едва ли е била пребита от 10 души, че и ритана в устата. Зъб нямаше да и остане, а и носа щеше да е вдлъбнат. Според мен е някоя театрална постановка за да се прочуят. Днешните какво ли не правят за да са различни и известни.

Това дете ходи на училище. Там има учители, възпитатели, директор. Отделно има една служба Отдел за закрила на детето. Като добавим и полицията... станаха доста народ дето НЕЮ са си свършили работата. Май требва да се размирише до министерствата и да има уволнени по веригата!

То е въпросът къде са родителите. Те първи трябва да реагират. Как ще се прибере детето ти посинено и ти няма да се поинтересуваш какво е станало. А щом има клип полицията да си ги намери от клипа, работа за 5мин, щом са и съученици, хич не трябва да се затруднят.

Изводът Ви , че родителите не са реагирали, не са се поинтересували какво е станало с детето им на какво се базира? На липса на информация в медиите и интервюта с тях или на личен контакт с тях ? Родителите имат два варианта - да се обърнат към институциите, или да се саморазправят. Всички Знаем с какво усърдие и степен на ефективност работят полиция, социални, учители и директори и родители на евентуалните агресори в такива случаи. Значи Вие в случая осъждате индиректно родителите, че не са взели нещата в свои ръце и не са пребили агресорите, щото най-вероятно горепосочените не са си мръднали пръста да помогнат за разрешаването и прекратяването на този конфликт?

Неприятна и не понятна работа!

"не понятна" Еййййй, награмотен добитък , еййййййй

А ти като написа толкова пъти "Й" за по-грамотен ли се имаш?

В Южен парк веднъж и мен ме нападнаха трима, събориха ме, натиснаха ме и ми направиха чикия та да свърша. Това е със сигурност същата банда.

Е, да е хаирлия! Дано другия път и да те опънат.

Като видинските селтаци дето мангалите ги бяха пребили - "ходехми си мирно и кротко и хоп! и ни пебиха без нищо" Айде бе!

Загубена работа и позната история Те и мене ме биеха в ранното училище, защото бях различен ( бях висок и дебел), без да съм ги провокирал с нищо лекенцата от горните класове.. Обаче грозното пате се промени и после станах висок, хубав и мускулест, пък и се изучих и просперирах , да не ви разправям, как вчерашните тирани и кифлички ми се мазнят и мижитуркат като се видим:)

Жените им поебаваш ли, ювиги хане?

Тази новина и някои от коментарите са като онази многократно ограбения и пребит в дома си пенсионер или с изнасилената и ограбена бабичка ....дето си го била търсела ...щото нападателя изпитал ...желаня. Пълна гавра с жертвите и криворазбрана толерантност към чувствата и желанията на агресорите!

Тези деца дали празнуват днешния празник на детето? Сигурно излизат, купуват си сладолед и ... играят на ластик... Къде са институциите, които всички ние храним, че оставят това 13-годишно дете (без значение виновно ли е за побоя или не) да търси медицинска помощ трети път?

Снощи по повод едно предаване за наркотици седнах да поговоря с детето. Започнах от много далече и полека лека .По едно време като осъзна на къде подвеждам разговора ми казва ,ама ти сега ли разбираш че ези неща ги има навсякъде ? Та премислете го още веднъж това със сладоледа.

Това само показва че си скапана майка.Добре че е било предаването да те насочи за разговор с детето ти.

Търсила - намерила... Няма дим без огън.

Съгласен.. с теб да започнем.

10 срещу 1 ... доста нечестно. Тези "деца" са направо живи престъпници ощ сега. А какво ще стане от тях след 10 години? Точно такива изроди нападат баби по селата и ги пребиват/убиват за 5 лева.

Явно девойчето е обект на тормоз и лигави връстници или малко по-големи "деца". При толкова много "институции" за защита, трябваше шефът на болницата да го каже. Въобще защо са ни тези "институции", като изключим тормоза им над родителите в по-бедните семейства?

Ми кажи коя държавна институция работи като хората, пък тогава се питай и останалите по веригата къде са потънали, случайно или не...

Щом се озовава в "Пирогов" за трети пореден път по случай побой, очевидно това момиченце нещо не е наред и има очевидни основания да си го шамарят...

е издразнило с нещо някой по-злопаметен "тартор". Или пък си го бият ей така, за кеф. Щом са безнаказани до сега, кво им пречи?

Аз бях там и гледах, яко си беше.

Да те намерят теб и да те накарат да се кефиш. Болни мозъци.

Аз си нося нещо за под ръка, ще мога да им се отсрамя, че да запомнят...

А като видя защо не ги разтърва? От момичетата ли тее беше страх? Нали си носиш и нещо подръка!?! Докато гледаме само сеира така ще продължава! Сеирджия!

Сеирджия съм, що да го крия! Мене като ме ебаха, другите как гледаха и си лъскаха бастуни?

Извинявай! Аз си мислех ,че коментирам с НОРМАЛЕН човек ,а той бил обърнал резбата! Още веднъж извинявай! Лошо съм те разбрал.