17-11-2017 20-11-2018

Коментари

О, и аз често се опитвам да се помия с хора като ги причаквам и на обикалям...

помиря*

благодарение на усилията на БСП, ГЕРБ, СДС, ДПС, НДСВ, патриоти и какви ли и най вече с активната подкрепа на САЩ, разни фондации и НПО-та........за съжлаение това е съдбата на българския народ българите мигрират и не се връщат. циганите отиват, работят и купуват къщите и апартаментите на българите. ако преди циганите си стояха в техните махали сега вече не е така. купуват големи и хубави къщи. разхождат се спокойно и необезпокоявани. въпрос на време е да си направят партия. въпрос на време е да влязат и да управляват реално подобно на ДПС. да благодарим на братския САЩ, Америка за България, Чичо Сорос и неговото Отворено Общество, Хелзинкски комитет и други НПО-та.

Чуждиземни дравиди налазиха Отечеството и си го присвоиха. Наказателните им бригади вилнеят и никой не може да ги спре. Спасението на давещете се е дело на самите давещи се. Преди повече от 100 години е имало Закон за изтребление на разбойниците - от1887г. Защо при Крум престъпленията рязко са намалели? Защото престъпникът или се размазва като гнида ,или му се реже ръката та да не може пак да прави престъпление и да личи от далеч кой е.

И българи устройват побой. В Овча купел пред 33 детска градина един Бисер, който живееше в 25, 26 а после май в 28 блок се опита да чупи имущество и бие шофьор-доставчик на градината. Беше си събрал и колеги - с и без кавички. Те го възпряха. Дойде полиция. После жена му се оплакваше в градината с разни противоконституционни искания. Като близко стоящи хора до Цветан Цветанов - пъпеша от ГЕРБ, бившия втори в партията - се представяха на полицаите и се страхуваха да кажат какво се е случило. Веднага уредиха случай да се потули. Повтарям - не цигани, а власт имащите българи.

Това е резултатът от управлението на ГРОБ.

Ами покажете ги тия смелчаци бе :-) Да ги вземем в оборот...

Държавата вместо да се занимава с отварянето на бензиностанции, да вземе да реформира Правосъдната система.

4 отишли да се помирят с бухалки?

Трепете ги вече тия башибозушки изроди , бе . По 1 изтрел в примитивната чутура , да не се хабат и патрони.

Те изродите начело с мангала Ицо Папата пуснаха, който изнасили дъщерите пред родителите - какво повече. Журналистката в Русе, студентката от Велико Търново, всяка седмица издевателство над старец, дори военнен почти убиха преди месеци. А медии и продуценти ни пробутват "лидера", който обаче никой не слушал Цветелин Кънчев осъден за малтретиране на работник. Тези кърджалийски безчинства са без край, а власта пак ще сипе закани. А после пак от хрониките с издевателства. Да, не са новини, а хроники на един малтретиран от властниците си и нагли престъпници народ.

Двамата родители, са си го търсели, и си го намериха! В едно село, никой, и за нищо няма да прави такава провокация, освен ако не са били предизвикани. Каквото повиколо, такова...

Помияр нещастен!

Ако те срещна и ти ще намериш това което си търсиш,вонящ питек нещастен .Крадлив паразит,отгледан с парите от нашите данъци.

нагли гадни цигански рецидивисти дани ги затворят за дълго

Гешев е радост...

Посред бял ден в центъра на областен град да нападнеш семейство пред дома му, докато родителите държат бебетата си в ръце! Ако престъпниците не влязат в затвора, да я закриваме тая кочина, а?

Твърдо ЗА съм!

Тези мръсни ЦИГАНИ трябва да бъдат "пуснати през комина" скоропостижно.

Значи катаджийте и полицаите във Видин са кривогледи и срамежливи ... Щом човека е изтрещял ...

Семейство с 2 малки деца нападнало някакви мангали и мангалите се защитили. В резултат пребили хората с бухалки пред свидетели...Ех, как добре са се научили да увъртат мургавелковците! Само не разбирам защо търпим

В София има хиляди места, където хора и коли се разминават на сантиметри, и ако при всяка една такава ситуация се трепят.... ?!? Както казах, тия са си го търсели, и си го намериха.

повече няма да се перчи на ромулянци...

Българин само се перчи пред жината и в интернета. Иначе си пълни гащурите си редовно. Няма такава закъсала нация заради страхливи мъжленца

1/. Да се нареди на полиция и армия : Където се видят повече от Двама Цигани на куп - Излишните да се Отстрелят !!! 2/. Линейки на БП да НЕ се изпращат в циганските гета . Циганите сами да си карат / такди болните в Определени “общински” болници, където да бъдат обслужвани Само След проверка дали имат непрекъснати здравноодигурителни права !!! - В противен длучай - обратно в гетото ? или на гробищата !! Така Капиталистическия строй регулира популацията нс мързели, измамници, крадци, мошеници и подобните !! Сега в САЩ от Ковид иьмират почти само чернилки, латиноси и други отрепки БЕЗ Здравни осигуровки ! Е, дреме ли им на американците, че имат най-много умрели ??? Кои гастарбайтери български граждани се върнаха скоропостижно от зап-еврп. държави ??? Само НЕ Здравно осигурените и неплащащите данъци - т.е. само Мангасарите и Б-я пак се напълни с престъпнс, смрадлива сган и престъпленията зачестиха !!! Ха, честито !

Ако им спреим и социалните помощи, пенсионерите ще вземат по 1000 лева минимум!

Законите и БХК пазят циганите, боят над мангалите бе забранен след 1990г, сега ще се берат плодовете на либерализацията. Тази сган не разбира от добро, а лъжата им е в кръвта, пред съда сега свидетелите им ще твърдят, че те са бити и малтретирани.Само крумови закони за тях,тогава повечето от тях, ще са без езици и ръце.

пази ги не БХК, а ББ, щото чинно пускат правилната бюлетина когато трябва - справка софийската кметица.

450 храбри патриоти(коментара) и рицари във форума... Навън, тишина..

Но, ако запали някой циганската махала, първа ще кажеш, че са невинни и беззащитни бедните цигани!

За Биланка не знам. Аз пък ще приема, че е случайно събитие, дължи се на късо съдинение от краден ток и пореди неспазване на строителните правила при изграждането на копторите /на "случайното събитие" ще ръкопляскам, свещ ще запаля за здраве и дано не го хванат/.

РОМ се пие циганинн се БИЕ

Това не е ли тероризъм. Бял мъж живеещ в страната си е нападнат от чуждоземни с опит да го убият. Във всяка нормална държава това деяние се счита за терор. ГЕШЕВ НЕ СПИ МАМАИН БЛАГ, ДА НЕ ТИ ЕБА МАЙКАТА.

Тия футболни агитки защо спят, то държава няма! Ама те съсипаха футбола в малките населени места, ама рокери и там д-р. да се вземат в ръце и бой, циганина само от бой разбира!

Тъпаците це бият помежду си, а циганите бият и изнасилват майките на всички тях :)

дрогирани и пияни бият и убиват беззащитни хора, докато не им изкочи Пол Фрийман насреща! ;)

Гешееев Гешев ... циганите те направиха за смях ..

Бай мангал трябва да се вразуми и начина е един...знаем го всички.

Оня с квадратния мустак щеше да ги оправи. Сега щяхме да живеем без тях... представяте ли си го?!

Една от причините българите да напускат България. Смрадливите м-ан-га-ли пребиват и убиват българи и ги осъждат условно или на няколко годинки. Така никога няма да има край това.

Абе сигански работи.

Ако не бяха българи битите от БХК и всички психодесни щяха да са оревали фейсбук! А българите кой ще защити? Това е истинска дивотия! Трябва жестоко наказание за поука на другите от този контингент! Гешев да се заеме лично! Той може да се справи с тази престъпност!

първосигнална система - ядене, размножаване и бой за територия .... вариантите са два: в клетка или краматориум

Само крематориум .В Германия имат успешен опит за решаването на подобни проблеми.......

има и трети Напалм

сега е момента покрай короната бой, ваксинация против производство ако трябва и кастрация на полухората от ромски произход иначе след има нема 10-20години премиер и президент циганин, парламента цигани малцинството лижещи цигански задници си натискат парцалите както в ЮАР

Бай мангал е големец когато е на тумба.

Рибата мирише от главата.

много правилно, дрогаре

да се озакони самоотбраната и всички експерти, прокурори и съдии, които твърдят че има превишаване да ги пратят в ромулянския квартал

е бичме и половина, нищо му няма - справка всички нормални новинарски сайтове, които показват и телевизионното интервю с тях :)

А синините по гърба видя ли му , скап..к ?

видях ги бе, мунчо, следващия път синините няма да са по него!

мангалопитека искат синините пак да са по него, много сте елементарни :))))

Генетично увреден или просто т..п ?

агресивния болхаропитек по нищо не се отличава от ромулянците :)) даже си още по-гнусен честито, дрогаре :))))

Всичко е изоставено заради вируса, безхаберието "процъфтява"...

'Близки на нападателите са на друго мнение. Според тях, мъжете са отишли да се помирят и разберат, но са нападнати от Владимир и съпругата му.' ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА

"Цигански номера" ...

...Освен това са си водили и ..."подкрепление" ...двете си едногодишни близначета ,че силите да са наравно....четирима срещу ...четирима ...

Защо не се пише за етноса на групата?

Щото дирниците са политкоректни. Ама щом няма изречение от сорта "нападателите не са от ромски произход", то се подразбира. Само "Сега" го написаха в прав текст - цигани са!

Цигани се сбили.

избиратели на фатмака и курнела :))

Виж какво троле нещастен. Нито Корнелия ТИ Е ПРОБЛЕМА НИТО ПРЕЗИДЕНТА. Дано ти плащат дабре за простотиите които пишеш. Асещаш ли се с чии гласове имаме за премиер бате ти Бойко.

бай комунделе :))) даже много добре!! кажи-речи годишната ти заплата я изкарвам за по-малко от месец

Кои, КОИ пребиха семейството с бебетата? Пишете кои са уродите!

циганите, какво толкова има да се чудиш ?

Пак БХК ще ги защитава, колко са травмирани от обществото и колко са били бити преди и сега им се тприщил гнева и условна присъда 6 месеца.

Значи Владимир е излезнал на разходка с 4-5 бухалки и двете си деца и жена си. Като видял онзи страхливец от вчера, който сам не е посмял да му скочи та извикал още 4, решил да ги пребие всичките. Те обаче били роднини на Нео и се отдръпнали и владимир се е самоударил в главата... СТИГА ТЪПОТИИ - СЪД и ЗАТВОР 20 години за всичките нападатели без право на замяна и помилване. Само така ще можем да се справим с тази престъпност. Живеем в НЕНОРМАЛНА ДЪРЖАВА!!!

Не бе, глей са кво е станало : Група от мъже се прибира от тренировка по художествена гимнастика, носят си лентите и бухалките. Внезапно Владимир и жена му Лара Крофт ги нападат и започват да ги замерят с близнаци. Изпадвали в неизбежна самоотбрана те оформят кръг - това им е от съчетанието с бухалки - и започват да размахват безпомощно ръце - с бухалки. И понеже тоя дето ги е пратил е някаква местна мутра, която киха на всички партии, ще стане като с катастрофата на оня плужек Местан .

Виновни са депутатите. Пишат такива закони. Ако се защитиш както направи доктора от Пловдив, ще го съдят. така че трябва да се внимава какви хора се избират.

Циган-и пребиха отново българи! ДЪР-ЖА-ВА-ТА?????

Тъй наречените демократи плюят по времето на бай Тошо, но само той беше вкарал в пътя тези м.ан.г.али. Учеха, работеха и спазваха законите, колкото и да не им се искаше. А сега?!? През ден-два се случват пребити, изнасилени или убити старци по селата. Това е кошмар! МВР да наложи Драконовски мерки да и да спре най-сетне този терор!

Никога не се учели и спазвали законите ...бай ти Тошо е виновен дето им направи кварталите и им дигна популацията

О, ходеха на училище и още как. Ограмотяваха ги насила. Много от тях имаха основно образование, а някои даже и средно. Махалите биваха обикаляни редовно и принуждаха, който не работи, да започне. А всеки имал досег до селата някога много добре знае, че хората живееха съвсем спокойно, сега е някакъв ужас и страх.

Значи викаш сръбският циганин правил така,че онези седяли мирно.Нищо подобно не е по-далеч от истината.Циганите бяха по мирни въпреки усилията на техният събрат живков да направи всичко възможно те да са привилегировани.Аз и мои приятели невъднъж сме ходили да ги бием по онова време,а циганите и тогава си вилнееха както сега.Разликата,е че тогава не се показваха по медиите и олигофрените си мислеха,че няма такъв проблем!

Да, да... В едно село с докъм 1000 човека население ще има такъв терор от циг@ните като сега и хората няма да знаят. Глупости! Властта пипаше с твърда ръка, а получовеците само от това разбират.

Гадините натрупали пари в чужбина от кражби, проституция и подобни сега се прибират и вилнеят, защото се чувстват безнаказани. Държавата да защити нормалните българи!!!!

долу ръцете от нашите избиратели

Еднопосочен за Индия да се развиват в естествената си среда!

Така се управлява държавата, така се саморазправят управляващи и бизнесмени, и така продължават надолу по пирамидкат аи обикновените граждани. Правото на по-силния. Аз имам бухалка и ще ти взема бизнеса. Аз имам бухалка и приятели и ще карам, както си искам по улиците с 20 годишния си таралясник.

За такива примитиви като тези орки би трябвало наказанието да е аналогично. Да им натрошат кокалите с бухалки и усетят какво изживели пребитите от тях хора. Иначе не става. Вижда се.