Пребиха жестоко полицай след пиянски скандал в пазарджишко село

34-годишният служител на МВР е хоспитализиран с тежка черепно-мозъчна травма и опасност за живота

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До кога полиция и военни няма да имат право да използват оръжие при изпълнение на служебните си задължения??!! Оставили сме се да ни тормозят всякакви бандити! И да иска някой да ни зашити няма с какво!! Дано е оправи човекът!

Животинска история. Ако си способен да биеш някого до такова положение - не трябва да живееш сред хора

Държава, в която полицаите могат да бъдат бити, не е държава. Заради един прострелян погрешка смениха закона и сега няма страх и на няколко месеца набиват по някой полицай...

тая мутра не са ли го смлели от бой?

От статията става ясно, че по време на скандала не е бил на служба, та какво е значението тогава, дали е полицай или граничар? Да ни покажат, че бият полицаите ли?

Пребиха жестоко полицай след пиянски скандал в пазарджишко село - така у нас се налага ред и законност !!!

“Пред Радио Пловдив директорът на болницата в Пазарджик д-р Красимир Темнилов съобщи, че състоянието на пострадалия полицай е тежко и засега не могат да се правят прогнози. Направени са му две операции на черепа и в момента се изчаква и проследява дали и как ще се възстанови.” “ За нанасяне на средна телесна повреда законът предвижда до 6 години лишаване от свобода.” Сега, този който е преценил, че това е средна телесна повреда, да бъде отстранен от поста който заема и приведен под съдебна отговорност с присъда не по- малко от 20 години!

барво,браво,браво. ЕЛЕКТОРАТЪТ НА ГЕРБ И ДПС ЩЕ БИЕ И УБИВА ВСЕКИ, КОЙТО НЕ Е ОТ ТЕХНИТЕ. УТРЕ ДА ПРЕТРЕПАТ ПОЛИТИК.

Баси изродите, оставили са го надявайки се да умре. Това е опит за убийство на полицай. Няма значение че не е бил на служба в момента на случилото се, полицаите дори когато не са на работа имат задължение да пазят реда.

Не когато полицай не е на работа но е свидетел на извършване на престъпление или нарушение е длъжен да се намуси поради тази причина когато върху него е извършено престъпление се счита като посегателство върху полицай. Предполагам е направил забележка на пияните и от там е тръгнало.

От статията: "състоянието на пострадалия полицай е тежко и засега не могат да се правят прогнози" "Като обвиняем за нанасянето на средна телесна повреда е привлечен единия от двамата арестувани братя" И кака се определя "средна телесна повреда" след като пострадалия не е ясно дали ще прескочи прапа? СРЕДНА ТЕЛЕСНА ПОВРЕДА, на истина???Това си е ОПИТ ЗА УБИЙСТВО!

Дали има значение дали е полицай ,военен ,учител , лекар ,фелдшер ... или друг вид ОБИКНОВЕН ГРАЖДАНИН ? Май еврейското "зъб за зъб- око за око" ще се окаже по-справедливо !

А Бойковото "ОКО ЗА ДВЕ - ЗЪБ ЗА ЧЕ'НЕ" как ти се струва? Не е ли по-добре? (в кавички е защото цитирам част от негово изказване)

Забележете, че полицаят не е бил на работа, ама е ползвал полицейска кола и специалната и сигнализация! За какво ли друго е използвал полицейската кола?

Престъплението е ОПИТ ЗА УБИЙСТВО! Какво ме интересува, че - "За нанасяне на средна телесна повреда законът предвижда до 6 години лишаване от свобода."?

Ама бияпите, ОТНОВО ли са ЦИГАНИ, или този път е било изключение и са българи?

не бил на служба, ама на местопроизшествието имало служебен автомобил със светлини и -------! бе тоя да не е заработвал като такси с полицейския автомобил? или е прибирал инкасото от кръчмата? или, недай Боже е разнасял дрогата и леките девойки??

Полицая нямал ли е пистолет "Макаров" ??

На изродите, Дир, защо не ги съобщите !

а убийството каква телесна повреда се води? лека?

Тия двамата са пътници, да стягат багажерията, голем път ги чака. Да не забравят лосионите против изгаряне.

Има нещо вярно.

За нанасяне на средна телесна, абе тия са пребори полицай до смърт,акобеше Русия или Сащ, побойниците отдавна да са минало,или щяха да лежат със същите симптоми някъде, и най вече ако стигнаха до съд нямаше да има смешки относно средна телесна повреда. Каква повреда средна е лекарите да не могат да кажат дали ще живее.или журналистът писал горното е малоумен или прокурорът по делото.

Това нямаше да се случи в САЩ, тези щяха да са пътници, а той спасил кожата.

И какво като е полицай? Пиянска му свада. Полицая да не е нещо Бог? И аз съм чупил челюст на полицай преди 30 години в парка на младежта в Русе. Пикаех до дърво, той се заяде, отнесе тупаника. Бяха двама,колегата му избяга. Бе, мина давност.

В извънработно време?

Това е от тия истории дето няма положителен герой, но хората си взеха страна и ще я защитават до смърт...

Няма имена, побоя в жесток. Ако не е прокурорски син, значи са цигани. Логично.

АКО БЪЛГАРИНЪТ НАЛАГАШЕ ТАКА И БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ !! БГ ПОЛИТИЦИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ УПРАВЛЯВАТ С КАМШИЦИ, КАТО ВПРЯГ КОНЕ. А ПОЛИЦИЯТА НИ ОТДАВНА Е ЗА СМЯХ .

докато полицаите си спестяват проблемите и куршумите. Ще ги бият циганите. Чул съм, че по времето на милицията не било така, но сега е полиция.

Следващата санкция е вместо Русия държавата да се нарича от свободния свят Оркландия. Русия не съществува.

лакърдии си измисляш. Може и да си вярваш. При всички случаи да беше пробвал това преди 1989 г. Пак ще пикаеш, но кръв в ъгъла на пандиза и ще си връзваш сапунчето за ръката в банята, щото като го изпуснеш и се наведеш ......... Както и да е вече ти е минал давностния срок да ти се налее акъл в чутурата.

Нямало в САЩ? Като почнат пак БЛМ и да не си полицай. Та и с тия пазарджишки цигани така. Само по филмите при съпротива за арест ......... На живо не е така. Вътрешни проверки, военна прокуратура, съд и прочие. Накрая полицая пали колата да отиде да зареди сергията, дето я държи жената и да си остави време да пие две ракии с колегите преди да е свършила смяната. Другото са филми - как ги трепя и им оставят пистолет в ръката.

По времето на НРБ тези двамата биячи и то на служител на МВР още в следващите няколко дни щяха да са с влезли в сила присъди и щяха да усетят цялата строгост на закона. Пък вие ми обяснявайте, че било диктатура.

съпротива при арест, спъване по стъпалата на районното /2-3 пъти по 5-6 стъпала/, не дай си боже опит за бягство. сега е демокрация. Манговците имат права.

Ей затова са ВРЕДНИ кръчмите.. Щото разни идиоти и дори слабаци, като са повечеко на брой, от СИЛНАТА МУЗИКА и силния алкохол, тръгват да налитат на бой... Един познат отишъл на разходка в някакъв МОЛ... Докато разглеждал, двама олигофрени му се изпречили, и единия му казал че приятелката му работела някъде зад ъгъла. ТОя познат им казал на тия """да му се махат от главата и да НЕ го занимават с глупости""".Онези обаче продължили да му се пречкат в МОЛ-а. ТОя познат е много ЯК, но отишъл на разходка, ДОБРЕ облечен.. И обясняваше че дори и животно може да ти одраска дрехата, та не искал да се сбива с тия, да не му стане нещо на тениската... Онези продължили да му се пречкат и Оня се ядосал и им казал че ще ги пребие..... Най накрая дошъл от Охраната на МОЛ-а и прибрал дваата идиоти... СЛЕДВАЩИЯ път като решил да ходи там на разходка, тоя познат взел и някаква СТАРА тениска, ако му се изпречат двамата идиоти, да НЕ си скъса хубавата тениска докато ги бие.. Тоя ако отиде в кръчма или дискотека , трябва да е със стара тениска и направо да започва да бие...

пазел си тениската понеже е била например EA7!?!? И не искал да се бие.Ама ако искат да го онодат,ще им пусне понеже дънките били Гучи ли???Аман от идиотщини.Стане ли напечено,е..х майката на тениски,фланелки и къси гащи.

След като са го набили.

Ако на челото му беше изписано полиция това нямаше да се случи

С ромите трябва да се води диалог, а не да се стига до такива сблъсъци ! Мултикултурен диалог, със зачитане на тяхното достойнство и човешки права.

То за Мано добре, ама ако на теб ти хвърлят окото? Ще рИвеш за демокрация, ама само ще те онождат. .

Съпругът ми беше полицай и никой не можеше да го бие,дори с голи ръце а имаше пистолет с два пълнителя и палка.

Гайда къде прочете че колата му е полицейска?

Трябва по-сериозно с ромите: задължително на училище и отнемане на децата ако не се грижат за тях.