Пребиха жестоко полицай след пиянски скандал в пазарджишко село

34-годишният служител на МВР е хоспитализиран с тежка черепно-мозъчна травма и опасност за живота

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С ромите трябва да се води диалог, а не да се стига до такива сблъсъци ! Мултикултурен диалог, със зачитане на тяхното достойнство и човешки права.

Трябва по-сериозно с ромите: задължително на училище и отнемане на децата ако не се грижат за тях.

Ако на челото му беше изписано полиция това нямаше да се случи

След като са го набили.

Съпругът ми беше полицай и никой не можеше да го бие,дори с голи ръце а имаше пистолет с два пълнителя и палка.

Ей затова са ВРЕДНИ кръчмите.. Щото разни идиоти и дори слабаци, като са повечеко на брой, от СИЛНАТА МУЗИКА и силния алкохол, тръгват да налитат на бой... Един познат отишъл на разходка в някакъв МОЛ... Докато разглеждал, двама олигофрени му се изпречили, и единия му казал че приятелката му работела някъде зад ъгъла. ТОя познат им казал на тия """да му се махат от главата и да НЕ го занимават с глупости""".Онези обаче продължили да му се пречкат в МОЛ-а. ТОя познат е много ЯК, но отишъл на разходка, ДОБРЕ облечен.. И обясняваше че дори и животно може да ти одраска дрехата, та не искал да се сбива с тия, да не му стане нещо на тениската... Онези продължили да му се пречкат и Оня се ядосал и им казал че ще ги пребие..... Най накрая дошъл от Охраната на МОЛ-а и прибрал дваата идиоти... СЛЕДВАЩИЯ път като решил да ходи там на разходка, тоя познат взел и някаква СТАРА тениска, ако му се изпречат двамата идиоти, да НЕ си скъса хубавата тениска докато ги бие.. Тоя ако отиде в кръчма или дискотека , трябва да е със стара тениска и направо да започва да бие...

пазел си тениската понеже е била например EA7!?!? И не искал да се бие.Ама ако искат да го онодат,ще им пусне понеже дънките били Гучи ли???Аман от идиотщини.Стане ли напечено,е..х майката на тениски,фланелки и къси гащи.

По времето на НРБ тези двамата биячи и то на служител на МВР още в следващите няколко дни щяха да са с влезли в сила присъди и щяха да усетят цялата строгост на закона. Пък вие ми обяснявайте, че било диктатура.

съпротива при арест, спъване по стъпалата на районното /2-3 пъти по 5-6 стъпала/, не дай си боже опит за бягство. сега е демокрация. Манговците имат права.

То за Мано добре, ама ако на теб ти хвърлят окото? Ще рИвеш за демокрация, ама само ще те онождат. .

Следващата санкция е вместо Русия държавата да се нарича от свободния свят Оркландия. Русия не съществува.

докато полицаите си спестяват проблемите и куршумите. Ще ги бият циганите. Чул съм, че по времето на милицията не било така, но сега е полиция.

АКО БЪЛГАРИНЪТ НАЛАГАШЕ ТАКА И БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ !! БГ ПОЛИТИЦИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ УПРАВЛЯВАТ С КАМШИЦИ, КАТО ВПРЯГ КОНЕ. А ПОЛИЦИЯТА НИ ОТДАВНА Е ЗА СМЯХ .

Това е от тия истории дето няма положителен герой, но хората си взеха страна и ще я защитават до смърт...

И какво като е полицай? Пиянска му свада. Полицая да не е нещо Бог? И аз съм чупил челюст на полицай преди 30 години в парка на младежта в Русе. Пикаех до дърво, той се заяде, отнесе тупаника. Бяха двама,колегата му избяга. Бе, мина давност.

лакърдии си измисляш. Може и да си вярваш. При всички случаи да беше пробвал това преди 1989 г. Пак ще пикаеш, но кръв в ъгъла на пандиза и ще си връзваш сапунчето за ръката в банята, щото като го изпуснеш и се наведеш ......... Както и да е вече ти е минал давностния срок да ти се налее акъл в чутурата.

Това нямаше да се случи в САЩ, тези щяха да са пътници, а той спасил кожата.

В извънработно време?

Нямало в САЩ? Като почнат пак БЛМ и да не си полицай. Та и с тия пазарджишки цигани така. Само по филмите при съпротива за арест ......... На живо не е така. Вътрешни проверки, военна прокуратура, съд и прочие. Накрая полицая пали колата да отиде да зареди сергията, дето я държи жената и да си остави време да пие две ракии с колегите преди да е свършила смяната. Другото са филми - как ги трепя и им оставят пистолет в ръката.

За нанасяне на средна телесна, абе тия са пребори полицай до смърт,акобеше Русия или Сащ, побойниците отдавна да са минало,или щяха да лежат със същите симптоми някъде, и най вече ако стигнаха до съд нямаше да има смешки относно средна телесна повреда. Каква повреда средна е лекарите да не могат да кажат дали ще живее.или журналистът писал горното е малоумен или прокурорът по делото.

Тия двамата са пътници, да стягат багажерията, голем път ги чака. Да не забравят лосионите против изгаряне.

Има нещо вярно.

а убийството каква телесна повреда се води? лека?

На изродите, Дир, защо не ги съобщите !

Полицая нямал ли е пистолет "Макаров" ??

не бил на служба, ама на местопроизшествието имало служебен автомобил със светлини и -------! бе тоя да не е заработвал като такси с полицейския автомобил? или е прибирал инкасото от кръчмата? или, недай Боже е разнасял дрогата и леките девойки??

Ама бияпите, ОТНОВО ли са ЦИГАНИ, или този път е било изключение и са българи?

Няма имена, побоя в жесток. Ако не е прокурорски син, значи са цигани. Логично.

Престъплението е ОПИТ ЗА УБИЙСТВО! Какво ме интересува, че - "За нанасяне на средна телесна повреда законът предвижда до 6 години лишаване от свобода."?

Забележете, че полицаят не е бил на работа, ама е ползвал полицейска кола и специалната и сигнализация! За какво ли друго е използвал полицейската кола?

Гайда къде прочете че колата му е полицейска?

От статията: "състоянието на пострадалия полицай е тежко и засега не могат да се правят прогнози" "Като обвиняем за нанасянето на средна телесна повреда е привлечен единия от двамата арестувани братя" И кака се определя "средна телесна повреда" след като пострадалия не е ясно дали ще прескочи прапа? СРЕДНА ТЕЛЕСНА ПОВРЕДА, на истина???Това си е ОПИТ ЗА УБИЙСТВО!

Баси изродите, оставили са го надявайки се да умре. Това е опит за убийство на полицай. Няма значение че не е бил на служба в момента на случилото се, полицаите дори когато не са на работа имат задължение да пазят реда.

барво,браво,браво. ЕЛЕКТОРАТЪТ НА ГЕРБ И ДПС ЩЕ БИЕ И УБИВА ВСЕКИ, КОЙТО НЕ Е ОТ ТЕХНИТЕ. УТРЕ ДА ПРЕТРЕПАТ ПОЛИТИК.

“Пред Радио Пловдив директорът на болницата в Пазарджик д-р Красимир Темнилов съобщи, че състоянието на пострадалия полицай е тежко и засега не могат да се правят прогнози. Направени са му две операции на черепа и в момента се изчаква и проследява дали и как ще се възстанови.” “ За нанасяне на средна телесна повреда законът предвижда до 6 години лишаване от свобода.” Сега, този който е преценил, че това е средна телесна повреда, да бъде отстранен от поста който заема и приведен под съдебна отговорност с присъда не по- малко от 20 години!

Пребиха жестоко полицай след пиянски скандал в пазарджишко село - така у нас се налага ред и законност !!!

От статията става ясно, че по време на скандала не е бил на служба, та какво е значението тогава, дали е полицай или граничар? Да ни покажат, че бият полицаите ли?

Не когато полицай не е на работа но е свидетел на извършване на престъпление или нарушение е длъжен да се намуси поради тази причина когато върху него е извършено престъпление се счита като посегателство върху полицай. Предполагам е направил забележка на пияните и от там е тръгнало.

тая мутра не са ли го смлели от бой?

Държава, в която полицаите могат да бъдат бити, не е държава. Заради един прострелян погрешка смениха закона и сега няма страх и на няколко месеца набиват по някой полицай...

Дали има значение дали е полицай ,военен ,учител , лекар ,фелдшер ... или друг вид ОБИКНОВЕН ГРАЖДАНИН ? Май еврейското "зъб за зъб- око за око" ще се окаже по-справедливо !

А Бойковото "ОКО ЗА ДВЕ - ЗЪБ ЗА ЧЕ'НЕ" как ти се струва? Не е ли по-добре? (в кавички е защото цитирам част от негово изказване)

Животинска история. Ако си способен да биеш някого до такова положение - не трябва да живееш сред хора

До кога полиция и военни няма да имат право да използват оръжие при изпълнение на служебните си задължения??!! Оставили сме се да ни тормозят всякакви бандити! И да иска някой да ни зашити няма с какво!! Дано е оправи човекът!