17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това са пълни пълни Глупости...анализ, целящ оправдаването ма бъдещата Спекула....дребната душица на българина е природно спекулантска...

Ами да спрат да изнасят дървен материал.

Продължавайте да гласувате за комуняги. Поне ще си припомните годините на Виденов.

Аха, ще забранят износа- ама друг път.На кого му пука за народа????....Сега хпеди избори много приказки и после нищо за народа.Заплатите замръзнали а дърва и пелети на баснословни цени.Едни се чудят къде да живеят, а други как да преживеят.Тъжно и срамно.

Той по принцип износа на всякаква дървесина от България трябва да бъде забранен за вечни времена. Но дървната мафия си има депутати, министри..

Както 45 комунягите обраха мандрите сега за 6 месеца овършаха тока и дървата. Това се вика гьонсурат хем на власт хем викаш другите крали.

Тоя Борисов не се накраде, ей! Сега и дървата откраднал от складовете. Нови шкафчета щял да прави.

Частните фирми не можеш да ги спреш да изнасят.Проблема е при държавните дружества.Защи като ние произвеждаме толкова ток са ни високи цените? Да кажем,че го продадат скъпо,тогава къде са парите ,които се връщат в държавата и след това да дотират местните цени.Това е същото като с петрола,да ама в Кувейт цените си остават ниски или в Катар газа.Какво ни успиват с "механизмите" на Мунчо

Не е проблема във високите цени на тока. Проблема е че 100 години след електрификацията, по селата го няма с дни, когато падне малко сняг. Ако човек няма алтернативен източник на топлина, му остава само да мре.

Дърва и пелети не се купуват края на октомври , а юни или юли . През октомври винаги складовете са полу-празни , цените са високи, а дървесината - мокра.

аре стига с тези лекции...всеки купува когато може....абе ти да не си от Твърдица?

Мунчо започна с износа на евтин ток и сега всички плащаме скъпия тук, а евтиния е за Германия. Сега започна и с дървата. А след като свърши може и труповете ни да изнася. Без корупция разбира се, как пък не. Всичко честно за износ.

Чегъртате ли чегъртачи, аз мисля тези цени за ниски........има още какво да се желае, и не забравите докато плащате по 1000 лв дървата, че ГЕРБ е виновен!!!!

Е че то ако пелетите станат по-скъпи от тока.....

Къдее тоя тон пелети по 500 лв . Аз навсякъде ги намирам по 700

факт, че могат и ТРЯБВА да забранят износа на дървесина. И не само временно, а за постоянно!