Православната църква отбелязва Черешова задушница

На този ден чрез богослужението в църквата измолваме прошка от Бога за нашите покойници

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако не ни наврат в очите суеверията си, не могат. Защо настояват да си натрапват алтернативните схващания нав всички, като веганите са. Да си практикуват каквито вярвани искат по църквите, няма нужда да ни учат децата какво правят помежду си.

Като умреш, ще разбереш колко прост си бил(а)

Това е цитат от православната Библия на светият Синод!

Череши на задушница ! Господи Исусе прости им те не знаят какво правят! Искаме да знаете, братя и сестри, какво ще стане с онези, които са умрели, за да не скърбите като другите, които нямат надежда. Защото щом вярваме, че Исус умря и след това възкръсна, така също Бог ще възкреси чрез Исус онези от нас, които са умрели, и ще ни събере с него, когато дойде. Това, което сега ви казваме, е послание от Господа: че тези от нас, останали живи при идването на Господа, няма да изпреварят онези, които са умрели. Когато сам Господ слезе от небето със заповед, с гласа на архангела и със звуците на Божия тръба, онези, които са умрели в Христос, ще възкръснат първи. След това ние, още живите, които сме оцелели, ще бъдем грабнати в облаците заедно с тях, за да срещнем Господа във въздуха и така ще бъдем с Господа завинаги. Утешавайте се един друг с тези думи. Първото писмо до солунците 4:13‭-‬18

Ей цинго, адвентист си, промили са ти мозъка американските ти проповедници, сектант! Трай, гледай си евангелистките сектантски книжки и не се обаждай, глупак!

Как разбра какъв е? А ти какъв си? Защо хулиш?

Да са миналите от другата страна.С мъдрото водачество на Любещите да пребъдат във Светлина.Амин