17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е,така ни се пада, до тук 9 протеста .Че то си е направо - няма протести. Някой , близък до кмета си взе каквото му се полага, пловдивските майни да си трошат главите и да внимават за кой гласуват.

КМЕТЕ ,защо всички надписи на магазини и заведения са САМО НА ЛАТИНСКИ ,КЪДЕ ЖИВЕЕМ ,МАЙ САМО НЕ И В БЪЛГАРИЯ ,СРАМ !!! Вземи спешни мерки и премахни това недоразумение ,а идват и избори ....,България НЕ Е ПРОТЕКТОРАТ ,ЯСНО !

Аааа ! Няма грешка ! Това е официалното име на Пловдивския УнивИрситет ! Густо Майна Филибето ! Пред УнивИрситета пки фраш !

Боли я фара общината. Дръпнаха кинтите има едни паметници по спирките за таксуване които никога не съм видял да работят и това е. Дано да се спазва разписанието.

Простотия, селяния, нагло крадене и некадърност - запазена марка на управлението на ОПГ ГРОБ.

Пловдивчани са бесни за това електронно таксуване и неработещи табла, НО ВАЖНОТО Е ,ЧЕ СЕ ОПЪНАХА ПАРИТЕ ОТ КОЙТО ТРЯБВА...

в едно училище посрещна деца, родители и учители с надпис, съдържащ "БАлгария", който никой отговорен не е забелязал, щото било суетня заради празника !!! Че един унивИрситет ли няма да има?

...майничка, ай да ходим в унивирситета...