Във Венецуела е осуетен заговор за убийството на Мадуро

Заговорниците планирали да откраднат хеликоптер, за да освободят бивш министър на отбраната от затвора

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Заговор за убийство на избран от народа президент, подкрепен от американците??? Не може да бъде! Това не съответства на американските ценности. Янките никога не убиват, никога не извършат преврати, никога не разпалват войни - те на мравята път сторват!

Стига приказва глупости отрано, бе!

У нас шайка пенсионирани военни и полюцаи овладяха страната под благовидния поглед на германските баварски фашаги.

Тоя май се учи от Ердоган.

Сутринта няма кой да ти оцени иронията.

не им е лесно на комунистическите сатрапи.

Статията беше полезна. Разбрахме, че Гуидо е още жив. Интересно, ако някой се опитва по такъв начин да вземе властта в САЩ, Франция или пък Германия, дали ще бъде още жив. Като си помисля, че една Дайана си отиде само защото можеше след време да стане кралица-майка.

Абе какво става??? Гъдю нали беше "ПРЕЗИДЕНТ", защо го наричате "ОПОЗИЦИОНЕН ЛИДЕР"???? Май и тука сметката беше направена без кръчмаря, разбирай Путин? :)))

Абе май всичко си им е наред

За мен сатрапи са онези, които искат да ти вземат детето, ако не го заведеш на гей-парад.

Така е, но тя беше свободен човек. Брака и с Чарли беше прекратен доста преди смъртта и.

Как социалистът Мадуро се разбира с десния националист - консерватор Путин?

други новинари пишат за израелски, американски и колумбийски специалисти участвали в мероприятието. А не за пенсионери.

За тази новина "неопровержими доказателства" не ви трябват, нали!!!! То не е като отравянето на Скрипал, руските военни в Донбас или малайзийския самолет - там обязателно трябват такива доказателства. Тук просто не са необходими - ТАСС казва че са го подготвили американците и цялата шайка от "руския мир" подхваща рефрена.

И за кръчмар не става! Да притежаваш една пета от световните природни богатства и народът ти да тъне в нищета - който и циганин от Факултето да хвана, ще се справи по-добре от него!

Скоро може и заговор с опит за изяждане на мадуро да се случи...

Успех! :))

Мъдуро - социалист ???

Никой не харесва диктаторите ...

Дали Мадуро ще успее да оживее и ще подобри рекорда на Фидел Кастро за организирани срещу него атентати с помощта на САЩ.

за забравената от вас Венецуела. не ми се занимава с коментари - само ще кажа, че всички причастни са задържани, а Гуайдо пикае газ и твърди, че нямал нищо общо. За да кажа все пак нещо в тон с темата, миналогодишният опит за покушение с дронове срещу Мадуро на 4 август 2018 е струвал 4 милиона долара. Странно ми е, че не е отразена новината за визитата на върховния комисар на ООН по правата на човека Мишел Бачелет, приключила успешно преди 5-6 дни. Оценена от законните власти високо като успешна. Или да речем какво е казал Помпейо за опозицията и в частност за самопровъзгласяващите се като Хуан Гуайдо: "Нашата дилема, която се състои в това да удържаме единството на опозицията, се оказа ужасяващо трудна. В момента, в който Мадуро си тръгне, всички ще вдигнат ръце и ще кажат: "Мен ме изберете, аз съм следующият президент"". цитат от интервю пред The Washington Post.

И още по темата - Родригес е обвинил за причастности към организирането и финансирането на заговора президентите на Колумбия и Чили, а също така властите на САЩ. стига толкова за днес, най обичам тролове, фраскаши минуси на мнения с факти от световни агенции.

кикикики какво некадърно ЦРУ !

които обожават самопровъзгласилите се - я за президенти, я за Дарт Вейдър.

а на соросоидите, дето ти цъкат минуси да им се изцъкам в устинцта.

отколкото с украински депутат или президент.

на военни, пропяли по въпроса - да речем на някой си Карлос Лосада Сааведр. Много работи има.А генерал Раул Бадуел, бив съратник на Чавес, когото е предал впоследствие, са планирали да го освободят от затвора и да го направят президент. Но са ударили на камък. Горкият Гуайдо, и той предаден...

но Турция не признава Хуанито за президент.