17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Борците с корупцията ше се уредят в схема да си купят на далавера тераса с асансьор ! бай ганьи политик - гнусна работа !

Като се сещаме за корупция имам няколко въпроса: зашо Министър Горанов още не е уволнен, защо шефкара на НАП е още на Поста си, защо шефа на БАБХ още не е уволнен заедно с ресорната му министърка? и др. Ако бяхме Европейска страна това да се е случило отдавна.! Но тука Баце ги крепи? Е , затова Баце ще трябва да напусне (съвсем скоро)!

То не бяха агенции, комисии, комитети спец прокоратури, механизми и какво ли още не.... Никога няма да спрат да крадат, никога...

Ло Този съвет само ще отчита къде има корупция? Какви му са функциите му? Какво следва ако открие такава?

Ми да, трябва да се тури ред! Не може така безконтролна корупция да се шири. Трябва да има строг контрол върху средствата, че то какво излиза - от целия корупционен оборот не повече от 70% се отчита на правилното място.

Към Дир-а: Къде изчезнаха скандалите за НАП-Лийкс, издънките на премиера и другите подобни? Да четеме други сайтове ли? Днес няма нито една съществена новина! Засрамете се!

Бая съвети и членове. Досега защо спахте, или сте се корумпирали на воля и преди избори решавате да спрете?

след като се НАКРАДНАХА ...А И ТОВА Е ЗА ДРУГИТЕ, НЕ ЗА ГЕРП ...

Просто...гениално!!! Вместо да бъде премахната като злокачествен тумор, корупцията в България ще бъде...наблюдавана и контролирана!

Търкалям се по земята от смях хахааааааа

...Да си внесем един Главен прокурор от Северна Корея или Китай , съответно с ВСС,а всякакви други структури да се разтурят ! Съответно да се определят 10-на терена за изграждане на лагери от рода на "Белене" ... Те ,така се бори корупция !

То наблюдатели на корупцията и сега си имаме. Требе такива, които да я обуздаят до приемливи нива. Лошото е, че е гнилоч навсякъде и неудобните директно им дават по 20 годинки само за мисълта, че може да се прави нещо друго освен да се мониторира корупцията.

Нови места за Нови Калинки... Крадецът вика: Дръжте крадеца....

Ха ха ха ха

Министерският съвет прие Постановление за създаване на национален механизъм за мониторинг в областта на борбата с корупцията и организираната престъпност, съдебната реформа и върховенство на закона, съобщиха от Министерски съвет. Този "минетингов" механизъм ще допълни нашата безкрайна неработеща админинистрация със Съвет и граждански съвет към него. Ами защо са КОНПИ,СПЕЦИАЛИЗИРАНИЯТ СЪД И ПРОКУРАТУРА,ДАНЪЧНИ,ПОЛИЦИЯ и всякакви други неработещи органи. В тая обрулена държава се създават всякакви бутафорни органи и организацийки, които съществуват заради самите себе си без да има и грам полза от тях. Както се казва парата да излиза през свирката.

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ще правят орган за мониторинг на мафията ......

Не орган, а Съвет на органите.

Знае ли се кои главанаци ще го оглавят?

Оххх, няма ли поне премиерът наш да им изнесе малко статистически данни - той е много на ти със статистиките, особено в частта заводи като гъби, галопираща икономика и хвърчащи заплати!;) Та, да не се отклонявам, връщам се към статистиката: 1. Създадохте мега-гига орган КОНПИКОНПЯ - провал! Сал един Пацко успя да се уреди, ама то е по друга линия;) 2. Създадохте мега-гига Съвет за Борба с ПТП - провал! Пак първо място по умрели и и инвалидизирани на пътя; 3. Създадохте мега-гига Съвет за Борба Кибератаките - хмммм... след като си спечелихме прозвището "хакнатата държава" - провал! Сега пак поредния мега-гига орган - и пак ще е греда, другари управляващи, ако съдим по статистиката! Или, Баце, този Орган ще им затвори очите, че белким падне пустия мониторинг?!;) Оня, същия, дето твоя приятел Юнкер ти обеща да падне, преди да си тръгне?!;)

А да питате Цацата кво свърши за 7 години? Влиза ли в правомощията на механизмите, агенциите и прочие?

ще избистрят ;усещането за корупция ;

Подигравка.

Този "съвет " си е една част от Министерския съвет ...Като прибавим и китката председатели на ВСС,ВАС и ВКС и тям подобните Гл. прокурор, Председател на КПКОНПИ, каква е разликата от сегашното положение, така и не мога да го разбера ? Щяло да има и Гражданси съвет от 8 души на "ротационен принцип" , но представителите в него на съдии , прокурори и следователи, щяли да бъдат несменяеми ..?! Кои, тогава ще се ротират-двама от тях ли , един ли ?

Влади, Мето и Цацата като са вътре нЕма да има проблеми ;-)))

....национален механизъм за мониторинг в областта на борбата с корупцията и организираната престъпност. Малейййййй, страшно става. Баце няма ли кой да ти каже че корупция с механизми и мониторинги не се бори. Иска се работеща правосъдна система да праща корумпираните в затвора. Ама там не смеете да пипате че може един ден и вие да се озовете зад решетките.

То хубаво механизъм, хубаво председател и съвет, ама комисийка няма ли да направим.Агенцийка нещо?Филиали на агенцийката по места?За едни калинки питам....

Пак прах в очите на Брюксел, но до кога ли ще се играе този театър? То вече стана гротекно. Кво стана с БОРКОР? Взимат ли заплати още?

stankow

Чиновнически измишльотини. За потискане (не за изкореняване), но за смазване на престъпността (и корупцията) са нужни: силни лидери, силни национални тайни служби, добре платена и въоръжена полиция, неподкупни съдии, обществена подкрепа на властта. Или въоръжена революция. Другото е смешка.

Че си прав, прав си ..., но има и друг път: работеща икономика, социална държава, нормални трудови възнаграждения, пропорционални данъчна система, реално обществено и пенсионно осигуряване и чувство за самоуважение и достойнство в гражданите и държавните служители. Революция - ДА, но Революцията, чиято цел е не вземането на властта, а решаването на социалните въпроси на обществото!!!

Как виждаш революция без да се вземе властта? Кой ще ръководи, тия които са ръководили преди революцията ли?

Докато вие си играете на механизми... АЗ ИДВАМ! И ще ви покажа какво и как вие не направихте за 10 години мотане, тупкане на топката и крепене на мафията!

на българина към институциите, току-виж повярвал на тази институция, която ще е съставена от шефовете на институциите, в които той не вярва !??

Че ще стане като с Пацо?

Ще се борим със себе си.

както се казва -сложили лисицата да пази курника с кокошките....

Механизми, съвети, комисии ... бля, бля, бля ... глупости на търкалета и смях на кълбета ... демек едно голямо НИЩО!!!

ако не искаш една работа да не се свърши, създай съвет или комитет!

До като не се резнат зелките на най-големите крадци - управляващата пасмина от 20 години насам и техните ментори и господари - няма управия в тази територия!

Най-големите нарушители ще пишат доклади за себе си дали нарушават законите....

stankow

Не, подчинените им ще пишат доклади срещу началниците си ...

Мистър Ц.Цветанов ще го оглави

Новият орган ще прави мониторинг на корупцията дали върви към правилните хора. Когато се установят нарушения - ще пращат БорЧвор да отстрани неправилните хора...

Значи ко може да се каже! Хефа на антикорупционната комисия Пламен Георгиев, че той е толкова корумпиран, че само Цветан Цветанов можв да се мери с него! Ахмет доган лидера на ДПС, човека който оправя българия и българите при него не може да се говори за корупция при него може да се говори, че парите от нашите данъци отиват при него! Напълно законно и със съгласитето на Бойко Борисов! Специалния ни прокурор Иван Гешев значи аз поне знам 4 случая отделно от този на Кмета на Младост Иванчева и Кмета на Созопол Панайот Рейзи! В единия случай НАПЪЛНО НЕВИННА КМЕТИЦА Я ЗАТВОРИХА СФАЛШИВИ ИЛИ НИКАКВИ ДОКАЗАТЕЛСТВА СПРЕТНАТИ ИМЕННО ОТ Иван Гешев във втория случай тъй като кметае от ГЕРБ то за това, че е ОТКРАДНАЛ 2млн лв за него нямаше дори преписка! Да не кажа, че искаха да го наградят с орден стара планиана за заслуги към родината! За Бойко борисов по прякор ТИКВАТА няма какво да се говори! Там е само мърша и гной! Та къде и как ше борим корупцията като именно корупцията ни оправя по няколко пъти на ден!!!

Да почнат от корумпираното правителство.

Ох боже тия след като си стиковаха механизма за корупция сега щели ''да мислят'' как да го ''разстековат''.. Предизборните лакърдии няма как да спрът след като оФцете им се връзват... За товаа на терминала поне нерви да не си хаби човек да ги гледа и слуша ежедневно колко ''са загрижени за него'''...

създаваме национален мониторинг на корупцията,тоест да не даваме на друг да е по корумпиран от нас

да не пропуснем далаверата...

Бля, бля. Глупости на търкалета.

"Органа" ще наблюдава кой се отчита, където трябва и кой не.

Този БОРКОР за какво е. Пунта мара . Какво направи БОРКОР до сега освен да получава заплати.

БОРКУР, братчет.

Тц,тц,тц... Що орган, що министър, що общественик и висш магистрат е набутан в този Съвет заради едничкото "усещане за корупция"?!;) Не ми се мисли, ако наистина имаше корупция у БГ, сигурно и ООН, УНИЦЕФ, Г7 и т.н.световни и значими организации щяха да привлекат в епичната битка;)) А както е казал един наш Главен прокурор, често цитиран и от друг, пак Главен : "когато корупцията е държавна политика...."

Едно Правителство,корумпирано до мозъка на костите си,създава....нещо си,за борбЪ със себе си,едва ли не?!

Моля ви се недейте така . Само като прочетох заглавието и щях да се задавя от смях . Умолявам Ви имайте милост с простотията !!!

А аз се разреваааах, неудържимо....

хората се борят с корупцията, а ние ще си я наглеждаме тук!

Не наглеждаме, а отглеждаме. Със специално създаден държавен орган.