Правителството: Не е вярно, че социални работници ще отнемат деца след фалшиви сигнали

Най-притеснително е създаването на среда на недоверие и страхове към "държавата", "съседите", "учителите", "лекарите"

Обратно в новината

Коментари - Правителството: Не е вярно, че социални работници ще отнемат деца след фалшиви сигнали | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За един милиард евро продадоха българските деца на педофилите в Норвегия.

– могат да ви отнемат детето, ако преценят, че го възпитавате или отглеждате в разрез с неговите „най-добри интереси” – Чл. 42(2), Чл. 43 – ви отнемат детето, ако преценят, че не успявате да осигурите развитието му дори в „една от следните области: здраве, образование, емоционално развитие, изхранване, осигуряване на дом и безопасност.” Чл. 71(4) – Чл. 3(29) – ви отнемат детето незабавно (по смисъла на закона това са 24 часа) единствено по преценка на социалните служители, т.е. БЕЗ СЪД – 84(2) – Биологичните родители ще бъдат задължени да заплащат на приемните за услугата, че им гледат децата – Чл. 156, Чл. 157 (3); на тях ще им плаща и държавата, с цел да ги превърне в „професионални родители” (Чл. 85 (3)).

все пак важно е да се отчита че всички министерства на гербавото правителство следват политика спусната от ЕС, тя не е измислена от тях,затова и борисов не смее да се отклони от нея, че вместо да го прегръщат, ще му дърат ушите, а той не е Орбан да се жертва за държавата ни. А ЕС спуска политика която се диктува от мнооого дълги години от демократите на сащ, не броя бушистите на клана буш, които не са никави републиканци.И дори сега да е Републиканец в сащ, соросовите демократи продължават да си управляват европа и съответно всички които са в съюза и мърдане няма, нямаме орбан, станишко е същия послушник и герб демократската патерица изпълниха задачата да го набутат в евролистата, така че няма кой да спре демократите и съответно стратегии, истанбулски и прочие "благинки демократски"..

Да се разкарва като не може да управлява.

е какво друго да каже министерството, намерили да "питат" точно тия дето са написали закончето, те дори се опитват по всякакъв заобиколен начин да я пробутат, излиза и нагло ти казва - добра е, после пак я пробутва и накрая ни лук яли ни лук мирисали, няма наказани, уволнени, нищо,а мястото им е в затвора.

В Германия , Франция и скандинавските страни има глад за осиновяване на над 1 милион бели деца годишно от еднополови двойки .... Нищо чудно че Шайката променя законодателството и бърза да грабне колкото се може по голям пазарен дял ....

Не проумявате ли че никой ви няма доверие заради действията ви ама се натискате да властвате защото кокала не се изпуска..Колко случая излезнаха за вашите своеволия??? Аз поне си спомням на един самотен баща двете момичета дето ги разделиха из ''приемни'' защото се скарал че нацапала новите дънки...или онази майка дето от родилното и взеха бебето защото били бедни и тя не беше добре според тях ама когато жената си отвори устата се разбра че институциите не са наред...

Тъпи, алчни и инатести копелета излязоха тези от МТСП и от Министерството на образованието и науката. Заради тях Боце ще загуби изборите и ще ги пори.

Кои деца бе, Мая, циганетста ли. В момента циганската вика, колко и глас.. Айха вика, те раждат, мъжете им, а без брак... Социала, дано и комшии вам, гледат си децата, едното при бабата, а тя бабата на 35, щерката и тя била на 35,лъжат,бият се, викат, пушат 2мата по 3 кутии цигари на ден, но са ваши избиратели вай вай.. Мъжа й я побърква от викане, бой и след това в банята ела да видиш и чуете вашите любимци султанка и всички ви

Българите трябва да почнат да си отглеждат децата при спазване на дневен режим а не да ги водят девет десет часа вечерта по моловете, абсолютно недопустимо е това.

Защо получават служебна подробна информация за телковите решения на хората, четат я разучават я и се разболяват от същите болести но никой не му прави впечатление за това нарочно.

На държавните служители ли да вярвам или на родителите. В голяма дилема съм, да ви кажа. По принцип служителите никога, ама никога не лъжат, честна пионерска. :-D

че това беше. ГЕРБ загубиха тези избори. Заради лакомията на 100-тина души от НПО-тата и простотията на 20 чиновници. Ако не вземат мерки и не променят възможно най-бързо тихомълком приетите закончета, ГЕРБ ще губят и всички следващи избори. Вярно, че информацията изтече тенденциозно 3 дни преди изборите, но това не променя нещата.

Българите не вярват на държавата защото са били лъгани милиони пъти от нея. Ако държавата каже,че няма да се отнемат деца,истината е,че ще се отнемат. Защо непрекъснато измислят нови стратегии,реформи и т.н. Имахме система,която работеше добре ,но в нея нямаше място за НПО чрез които да се управлява страната. Забранете всички НПО и ще има мир!!!

Да бе недейте, да оставим циганите да отглеждат по 10 деца заради помощи, недейте им ги взема

Както винаги ще се остави нещо за тълкуване и нещо за което да зависиш от поредния държавен служител. А кой ще определи дали е фалшиво ? (зависи от тълкуването разбира се) Точно като НЕСЪОБРАЗЕНАТА скорост. И там не е ясно.. просто винаги си виновен .. ако разбирате идеята.

Правителството каза.....и като изкарат в медиите доказателствата ….от грозни по-грозни ...и оставка ...и край. Ама този филм вече го гледахме толкова пъти, че омръзна до втръсване. Мирясайте най-сетне и оставете и децата, и хората на мира! А да и си вземете прословутите ''специалисти'' да учат и лекуват вашите си деца и внуци, а не да ръсите толкова пари по частните училища и скъпите клиники.

А са взели нечие дете, ще има да чакат българките да раждат. Ще останат без електорат

Ако нещо може да прецака здраво ГЕРБ на тези избори, това са именно опитите им през министерства и агенцийки, неофициално да вкарат ИК и отнемането на децата от семействата им. Всъщност, тези опити вероятно ще прецакат ГЕРБ не само за предстоящите избори. Но човек каквото сам си направи, цяло село не може да му го направи.

Няма такова нещо, заровили сме главите си в пясъка и ГЕРБ ще спечели тези избори, въпреки че за мен са без значение, Иванчева ще отнеме гласове от БСП, техният рейтинг вече спада.

Стига сте лъгали и мазали! Хората не са глупави и много добре знаят какво целите с тези закони и стратегии. НЯМА ДА СТАНЕ!!!

Норвегия плаща повече от милиард за отнемане на деца, така че доносничеството ще бъде добре стимулирано финансово.

в Господари на ефира как едни социални шефчета отнеха родено дете от майка, която уж нямала да гледа детето си и го дадоха на "приемна майка" за едни яки пари, уж да го гледа. Така, че щом става дума за пари всичко е възможно. Добре, че се вдигна шум и наглите "социални" шефчета бяха принудени да си "поправят" грешката.

Законът е приет, влиза в сила, за да получават от норвежките пари, се искат резултати.

пари могат да им излязат много скъпи. Като бийткони ще им се сторят.

Ще излязат на протест засегнатите майки, останалите ще си кротуват, медиите ще представят протестите като платени, а протестиращите като карикатури, нещо подобно като майките сболните деца, нали в този форум писаха "прибирайте си уродите".

това няма да има значение при гласуването. Нито при следващите гласувания. Ако самите гербери не се оправят. Но като знам какви кратуни останаха по върха на тази партия, не вярвам.

що не цитирахте поне една от промените в закона? или ще го преразкзвате? ВЕРВАМЕ!

Абе много хубаво звучи, но лошото е, че прочетох въпросните документи и откровено лъжете. Както говорихте едни неща за ИК, които се оказаха лъжи, след като жертвах няколко часа да я прочета. Разчитате, че хората няма да прочетат.

Не е важно како каза праителстото! Важно е БГ мамите како казат! А те милите си защитават правото да шамарят! А БГ татковците да шмарят БГ мамите! Ей ви семейни ценности!

шамарени си, че ревеш?

Къде идя рев? Или вече толкова изтрещяхте, че и е замъглена мисълта?

са си рев кютук.