Правителството гласува 441 млн. помощ за 500 000 бедни, деца и хора с увреждания

И днес доказваме, че за нас грижата за хората е първа отговорност, заяви вицепремиерът Корнелия Нинова

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Раздавай, Корни чужди пари, а бизнеса всеки ден фалира. Що не дадеш от своите собствени пари а, госпожа Лъжа Техноимпексова?

Прочитайки това, виждам, че не раздават пари, а са сключили договори с приятелски фирми на завишени цени в размер на почти половин милиард....

отиват си и вече са на принципът им е -след мен и потоп! но се награбиха добре те самите, дето се загрижили в последния си ден за "да го духат бедните!" Социализмът се проваля тогава, когато свършат...парите, събирани от другите! м. татчър дори учиндолецът го беше разбрал и каза буквално-парите свършиха! нашите пари, не тези на боклуците от четворното опг пп!

Комунистите са царе на раздаването на чужди пари. Нагли до безобразие.

Ха така! Връщате социализъма?! Мъ що ги ядохте тези жабета?!

"Малко над 28 млн. лв. отпуска кабинетът за купуване на познавателни книжки, учебници и учебни помагала за децата от общинските детски градини и за учениците от първи до седми клас за 2022 година, съобщи пресцентърът на Министерството на образованието и науката (МОН). За първи път безплатни познавателни книжки се осигуряват и за тригодишните деца в детските градини. Досега такива се купуваха за децата на възраст от 4 до 7 години. Така за следващата учебна година познавателни книжки ще получат общо 205 964 деца в първа, втора, трета и четвърта група в общинските детски градини." По 140 лева на дете за книжки? Скъпичко, а? А и доста разхитително, можеше да са по няколко броя в група, а да се осигурят още места давайки пари за детски градини.

Признавате че в България Има Бедни !? По време на вашето управление ? Нали Киро че България няма да има бедни !

Хайде, циганите пак намазаха.

И тези помощи трябва много внимателно да се раздават! Живея с еди милиардер! Не си знае от къде какво коаде! Има член на семейството с физически увреждания . И този ли богат човек ще получи помощи? Или такива, които живеят като животни, но тутакси изпиват помощите?! Трябва ярко и ясно разделение

Аиде отново субсидия за джипса.

Черни и брадати цигани с огромни златни ланци-не им пука,издържат се мангалите с кражби и продажби

Какво значи БЕДЕН ? Какъв е критерият? Да не се окаже всеки 2-ри в тази страна "беден" , или се имат предвид ромите ?

"Новата четворна коалиция от ГЕРБ, ДПС, ИТН и Възраждане провали днес кворума в НС, провали и изслушването на министър Генчовска за Северна Македония във външната комисия." Новата четворна коалиция иска ВОТ на НЕДОВЕРИЕ, а БОЙКОТИРА СЕБЕ СИ. Щизофрения! Какво прави К. Костадинов ТАМ?!? Защо се съеши с ШПИГЕЛ-а?!

Циганите, има се предвид ЦИГАНИТЕ!

Това е цената, да си в еврогейския съюз.

Как така се раздават пари , без да има методика за определяне кой е нуждаещ се и кой не. Поредно трошене на държавна пара.

Циганите, които са основен електорат на ВСИЧКИ партии, трябва да се хрантутят редовно. Иначе на следващите избори, гласувалите ще са само политиците и депутатите.

това са техните пенсии, разбира се, че ще ги увеличат, как ще живеят с 1000 лева пенсия

Всеки ден мисля за вас. Затова през 95 година всеки месец вдигах пенсиите за вас.

Само че всички сме бедни, за уврежданията да не говорим, а имаме и деца....Значи засяга целокупната популация и трябва да се увеличат поне тройно, иначе пак ще спонсорирате катуните!

441 млн. делено на 500 хил. прави по 882 лв. на калпак аз работя бруто за 700 лв. ми що тогава да работя, по добре да се пиша социално слаб

Е как така се сетихте 441млн. лева,това е сериозна пара,но половината ще отидат при ваште партии ,защото корупцията е неконтролирана,уж за някакви асистенти и други глупости,а до децата я има я няма половината. КУРНЕЛА,ако не е във властта ще пукне. Тая ще оревЕ света,но при нови избори БСП ще е аут от НС.

Тая сладурана от снимката откъде я намерихте! Прелестно дете, да е живо и здраво!

Да ви серем на соросоидните либерастии, 95% ще ходят пак за тъмнозелените и глупаците Българи да блъскат цял живот за достойната пенсия от 600 лв.