АБВ реши да подкрепи ГЕРБ и РБ, Калфин ще е вицепремиер

Зам.-председателят на АБВ Ивайло Калфин обяви, че подкрепят програмната декларация за управление на ГЕРБ и Реформаторския блок. Той става вицепремиер.

Обратно в новината

Коментари - АБВ реши да подкрепи ГЕРБ и РБ, Калфин ще е вицепремиер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Калфин е най-достоен, честен и почтен -успех! Най-после няма да е търската партия! Да живее България!

Да се чете "турската партия" -извинете ме за техническата грешка.

Ха, ха Гоце и Бочко не са се договаряли, това ни обясняваше всеки ден Румен Петков и щеше да съди Патрашкова. Прокуратурата спря делото за клевета, защото са знаели каква е истината. И ние я разбрахме.

Умен, интелигентен, образован, безпринципно повратлив. Какво да кажеш за него ? Не казва какви са му родителите, вярата. Наш ли е, чужд ли е ? Същи Станишев.

...обаче ми се повръща !

АБВ-то отиде в небитието....Избирателят не му е приятно да го е*ават....

Комуняги, що плюете Калфин, нали цялата ви парламентарна група единодушно гласува за Цецка Цачева? Що не плюехте парламентарната си група?

Отказвам се от Калфин и припознавам Росен Плевнелиев за единствения легитимен президент.

ОРЕВАХА ОРТАЛЪКА КОМУНЯГИТЕ, НАЛИ БЕШЕ ВАШ ИЗБОР ЗА ПРЕЗИДЕНТ КАЛФИН? СЕГА ПЛЕВНЕЛИЕВ ЛИ ИСКАТЕ ВЕЧЕ?

Абе сложете и бат Сали вицепремиер, та тюрлюгювеча да е по-шарен!

ГОВЕДА КОМУНИСТИЧЕСКИ, ПЛЮЕТЕ КАЛФИН, А ГЛАСУВАХТЕ ЗА НЕГО ЗА ПРЕЗИДЕНТ, ПЛЕВНЕЛИЕВ БИЛ ФАЛШИФИЦИРАЛ ИЗБОРА СРЕЩУ КАЛФИН. КЪСА КОМУНИСТИЧЕСКА ПАМЕТ.

Млъкни бе,гърбав,тиквата ви нали е член на бкп,кво скимтиш и ти си гласувал за нас

ГЪРБАВИ СТЕ ДЪРТИТЕ СМРАДЛИВИ КОМУНЯГИ, НИЕ СМЕ МЛАДИ И КРАСИВИ И УМНИ, ХАХАХА

Е, щом и агент Гоце подкрепя агент Буда всичко ще е по правилата на мафията! А аз отказвам да плащам и лев данъци на тази мафиотска държава!

Какъв "своеобразен социален КОРЕКТИВ" да очакваме от НЕкоректни хора?

А КАЛФИН БЕШЕ КОРЕКТЕН КАТО ГЛАСУВА ЗА НЕГО СРЕЩУ ПЛЕВНЕЛИЕВ, А КОМУНЯГО?

Никой не ме възмущава повече от Калфин,абсолютно доказан кариерист!Как точно в дясно правителство,ляв политик ще прави пенсионна реформа,след като на всичко отгоре и не е специалист в тази материя? С красиви думи,думи,думи!

ДА БЯХА ВЗЕЛИ ТЕБЕ...ТЮЮЮ

СЪСЕЛА Е ПАВКАТА ДОСЕГА 100 ДА СА БЯХА РАЗЦЕЛУВАЛИ

ТОВА Е НАЙ-ОТКРИТОТО ПРАВИТЕЛСТВО

открито , отвито или неповито?

Ха..Калфата вице...

Гласуваш за дясно управление, получаваш ляв вицепремиер! Това е против вижданията на около 40% от избирателите. Поредния фишек и правителство......ала "Орешарски"

Към Първанов-г-н Първанов,как мислите дали това се харесва на вашите гласоподаватели.Не на тези хора които са до вас и искат на всяка цена да се облажат,а на обикновените хора,онези никойте благодарение на които сега сте в парламента?Отговор:едно голяма не.

Защо толкова се чудите? Нали всички се кълнят, че ще направят всичко възможно за България? Кое е лошото в обединяването в името на необходимите реформи? Ако сега поне се започнат големите реформи - браво, но дано не се уплашат или някои от коалицията да се отметне, било, че е скрит провокатор или срещу заплащане.

Какви са тези реформи.Някой да каза правим реформа там и там,но ще я направим така.Чета програмата,някакви общи работи.Ще стабилизират икономиката-как ще я стабилизират.Бай Пешо от Горно Нанадолнище и той ще излезе да каже:ще оправя икономиката,образованието,здравеопазването.Въпросът е как?Никой не казва, как.

ПОМНИТЕ ЛИ СЪСЕЛА: НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ, А СЕГА ВСИЧКИ СЕ НАТИСКАТ НА ГЕРБ, ХАХАХА КОМУНЯГИТЕ ГЛАСУВАХА ЗА ЦЕЦКА ЦАЧЕВА, ХАХАХА

Обърква ме малко подкрепата на АБВ.В тази партия всички са гадове.Не желая правителство, с вицепремиер една политичиска проститутка като калфин.

Волен Сидеров в крайна сметка позна....

ПРОСТИТУТКИТЕ ПОЗНАВАТ....

Десните гласоподаватели са омерзени, левите също, както и националистите! Скоро ще има нови избори и всичко ще си дойде на мястото, а мафията ГЕРБ ще обвини всички съратници за провала!

И АЗ СЪМ ЗА НОВИ ИЗБОРИ, БСП И АТАКА ЩЕ БЪДАТ ИЗДУХАНИ ОКОНЧАТЕЛНО, ТОВА Е ВАЖНО, КОИ СА ДРУГИТЕ НЯМА ЗНАЧЕНИЕ.

..Защото "другите" са света вода ненапита, истински "доказали се" българи. Такива идиоти като теб трябва да бъдат още тъпкани и грабени, за да прогледнат; освен ако вече не си се продал и подсигурил..

ЩЕ БЪДЕ ЗАЛИЧЕНА - ОБЕДИНИХА СЕ БКП/БСП И МУТРИТЕ - ТЕХНИТЕ ПРОИЗВОДНИ!

Цялото БКП на власт, ама нема да стане, щото света отиде твърде далеч, за да да търпи такъв псевдополитически франкенщайн.

защо ли ,,биографията,, му за родители и т.н. не съществува??? всички тези са от ,,клубът амнези,, за годините преди ,,преходът,,!!! но всички те имат ,,бурно,, демократично участие в ,,преходът,, с пълна биография от този период!!!

и тотална подмяна на вота, на безработните хиени, жадни за власт на всяка цена.

Без да съм им чел програмите, нито да им знам министрите, имам 6-то чувство, че този кабинет ще бъде най-успешния за последните 25 години. Дано да изляза прав.

те така мислят, но дълбоко се лъжат.

6 ЧУВСТВО - ТО И ЗА ТОВА СМЕ НА ТОВА ДЕРЕДЖЕ!

толкова негативизъм и слабоумие. Поради что се срамите да сте българи а туркофили.....

Абе , може ли някой да обясни, за какво бяха тези дни и нощи на писане на програма, като тя е една и съща с тази от предходните правителства?

ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА ДА СЕ КРАДЕ?

Аз питам каква е тази програма в която няма никаква времева рамка. Представете си какво е телевизионната програма, ако не бяха написани часовете на предаванията - безсмислена работа! За пореден път народа беше изпързалян!

Боли ли другари, когато ви вадят събките ? А, а, а?

Ти колко време не си пил хапчета че си стигнал до пълна неадекватност? Прочете ли какво съм написал, или напрово отвори прозореца и се изсра?

МУТРАК!

А ДАНО ,....НА СЛУКА !

Ще го кажа по друг начин. Какво може да обедини: Еврогербераст, Демократ, Псевдопатриот и Комунист. ВЛАСТТА = ПАРИ. Формулата е Либо нары, либо канары. (В превод или на нара или на канарите) Е те избраха курорта на КАНАРИТЕ, вили на Халкидики, на лазурния бряг, Флорида и т.н. НИЕ ЩЕ ПЛАЩАМЕ ЗА ТОВА. ПЪРВО ЗАПОЧВАТ С ТОКА!

Стига ревал бе. На никой не му пука за увеличение с 3-4 лева. Хората са по притенени от фалитът на КТБ, благодарение на вас, отколкото от цената на тока. За която се знаеше, че ще се вдигне още когато поулистки я свалихте преди година.

Я чакай, посмали манго. Какво е виновна БСП, за фалита на КТБ, че нещо не ми стана ясно? Управата на БНБ да не би да е от БСП? Кой избра Искров и компания - не беше ли ГЕРБ?! Кой осъществява контрол в банковата система - правителството или БНБ. И като за капак - КОЙ БЕШЕ "ЗА" банковата ваканция?

и къде го видя ти пък този комунист??????

Господа политици - след това не се учудвайте, ЗАЩО НОРМАЛНИЯТ БЪЛГАРИН все по-малко ще прибягва до урните.. Ама вие пък си правете гласуването задължително - ще ме хванете за фара................

Дали? Като не гласуваш ти ги хващаш за фара (дори им врътваш по една ...), защото дори един човек да гласува иборите са валидни, и тоя за който е гласувал ги печели със 100%.

... КАК ГЛАСУВАХМЕ И КАК СТАНА... дащо тази наша българска интелигенция не изпълни ролята си на АЛТЕРНАТИВА НА БЪЛГАРСКОТО ВЪЗРАЖДАНЕ а се превърна в сервилно и съучастническо покритие на хайдуците......?! България е имала велики царе и история и ще оцелее на просташките напъни на нейните сегашни управници да я превърнат в колония на техните господари които и да са те... ВЪРВЕТЕ ПО ДЯВОЛИТЕ ПРОДАЖНИЦИ МРЪСНИ.....!?

,,Според Калфин, някои изказвания на представителите на Патриотичния фронт са смущаващи и са в разрез с европейските и демократични ценности,,??? от ,,комуноид,, ,,демократ,,??? има още за ,,лапане,,!!!

Боко БКП то и Първанчо АБВ то,честито дясно правителство,герберски глупаци

Център приятел, ЦЕНТЪР. Поне от обща култура да знаеш.

Извинявай гербер,ама твоя център е далече от моята обща култура

,,центърът,, е удобен!!! местиш го или в ляво или в дясно !!!

Чудите се какво обединява Герб, РБ, ПФ и АБВ! Програмно тях не ги обединява нищо.(Нищо конкретно не чухме до сега) Обединява ги: 1. Всички са ПОСЛУШНИ изпълнители на повелите на ЧУЖДОЗЕМНИТЕ СИ ГОСПОДАРИ. Идеологически- всички са за раздържавяване и либерализация 2. Самоцелната жажда за ВЛАСТ=ПАРИ 3.Идеологически- всички са за раздържавяване=разграбване и либерализация

Разминаванията между част от партньорите в основополагащата данъчна политика, вместо да дава отговори, по-скоро поставя поредица от питания. Например разглеждането на вече внесеното предложение от БСП за прогресивен данък, което е настояване и на АБВ, ще постави ли част от управляващите в опозиция? А ако разсъждаваме в посока финансите на държавата, няма как да не стигнем до първия сериозен препъни камък за коалиционното единство приемането на бюджета за идната година...

Злобната проруска тройка / БСПББЦ и АТАКА / читаците на Местан напуснете форума да не маскарите БЪЛГАРСКОТО СЛОВО

Голямо мазало настана.

АБВ е продуцирано от Герб. Подпсването

,,шаломчетата ,, са навсякъде!!!

Ко праят в правителството АБВ тия руски кавали готови в капка вода да удавят България в услуга на Русия.Кво пак руски проекти ли.Егати цирка

За мен едните са шайка хайдуци и другите също.Сега дърпат оглозгания кокал всеки към себеси.За българия не става въпрос.

Поне мотоциклетния спорт ще цъфне и върже

Ако тук има човек гласувал за РБ и вярвял, че те няма да участват в правителство на ББ, моля да каже ка се чувства?

....ИЗЛЪГАН... СЕ ЧУВАСТВАМ ..КАКТО ВИНАГИ .... ВСЕ СЕ ЗАРИЧАМ ДА НЕ ХОДЯ ДА ГЛАСУВАМ ... И ВСЕ НЯКОИ МЕ РАЗОЧАРОВА ПОСЛЕ... ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ...МИСЛЕХ , ЧЕ РЕФ. БЛОКА - СА НЕЩО ПОНЕ МАЛКО ДЕМОКРАТИ... А ИТЕ ... БАРАБАР С ДСБ НА др. Костов :(((((

Ти какво очакваше? Да спечелят с размазващо мнозинство или да подкрепят БСП. Точно за това "десните" сте на санитарния минимум. Щото не знаете какво искате и как да го постигнете. Добре поне, че тоя път не застанахте на страната на БСП.

Голем резил и сега и с АБВ

какъв е другия избор? Сега имам надежда, че най после това ДПС ще е изолирано. Или може би трябваше да сме против това правителство и то да зависи от ДПС, Пеевски и др.

На това вече му се вика коалиция на интереса , не на интереса на българина , а на участвуващите !Да ги видим натурално :1.Партията ГЕРБ ,в която членуват мутри и доказани престъпници се събраха с 2. Разпадналите се партийки от СДС , НДСВ и ДПС -то на Ердоган, 3.Крайнодесните националисти , които се обявиха за затриване и заличаване на ДПС/фалшив лъжепатриотичен лозунг, защото като забраниш ДПС , ще се регистрира друга ПДС/и новия момент са левите сребролюбци /Калфин сменя вече 3 партии , само да е на печалба /!Е да видим тая несвойствена и нестандартна коалиция до къде ще я докара........право към спестеното , да го излапат!!!

не троянски те са руски кон онзи от паметника