Правителствата на България и Северна Македония ще заседават в София на 25 януари

Теодора Генчовска и Буяр Османи потвърдиха, че европейската интеграция на Западните Балкани

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма такъв инфантил, често. Ма вижте го само как се е ухилил, бееее. На този генетичен филиз цяла държава предоставихме на тепсия.

На 28.01. КОЙ яе посрещне на летището премиера на РСМ ? Кирчо има 5-6 заместника и разни други, но ще се затича лично...за да го отразят медиите...

Българите традиционно избират хора за които знаят малко или нищо и после се изненадват. Примери - Крадлив Дедо, Радев, а сега и Канадеца. Такава ни е политическата култура.

Сеа ще махнат неудобните хора от историческата комисия и новите ще нагласуват каквото трябва. Просто Киро е цар на финтовете и бог знае на какво се е съгласил задкулсно.

е от какъв зор ще заседават заедно, не сме ли отделни държави?

От февруари щяло да има самолет поне веднъж на седмицата ако има други пътници освен групите по 5 теми. Но тази новина не вълнува народа.

Не бате,такъв ни е манталитета!"Прост народ,слаба държава!Късопаметен овчи народ в болшинство!От голям процевт балъци дето хвърлят по 20-30 000 лева през балконите на ало измамници ,кво очакваме?Процента на просто-тъпите е над 70!Алал да им е промяната!Поне децата не могат да спрат ,като едно време!Няма им я бодливата тел!!!!!

От Конкорд са дали заявка за първият рейс. Със свръхзвуковият им модел.

кръчма ще се търкалят под масите, щото и аз обичам македонска пърцуца.

Тия да не обявяват Съединението на Македония и България?

Само да не пускат на посрещането вицетъпанарката идЙотова, че може по навик пак да падне на колене пред Митре, както падна на колене пред полковника Гундяев, представящ се за руски патриарх по време на посещенуето му у нас.

Ако се съединим Македония и България ще спечелят и двата народа и ще бръкнем в задниците на Русия и Сърбия.