Пращат в психиатрия синът, убил майка си с ваза

27-годишният Иван живял с трупа на майка си 10 дни, за да вземе пенсията й

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лесно се заема позиция, когато нямаш близък с подобно заболяване. Лесно се раздават присъди и мнения. А, ако е твой брат, и се е родил здрав, и е бил чудесен човек, а след това се е появила болестта.

Ти явно нямаш майка.

шизо с бутилка и най-вероятно, пропуснал хапчетата. нищо необичайно в общество от психопати, ръководено от психопати с ценности за психопати.

Изгледах още веднъж филма,, Красив ум,,.

Абе Мира, слез на земята, Джон Наш е бил гений с психични проблеми, тук говорим за един скот убил майка си с ваза.

Всички знаехме, но ниКОЙ не предприе нищо. Къде бяха съседите, роднините и институциите?

Ти, какво предприе?!

"Не съм бил съден, но много пъти съм бил в психиатрията", каза пред магистратите 27-годишният Иван Марков. Няма нужда да го храним този, явно не е полезен. Разчленете го за части, щом мозъка е дефектен и е убиец! Има достатъчно мозък да убива, да чака да вземе пенсия, да обясни че не е бил в затвора и да се оправдава ...

Това е луд човек ,инвалид. Къде е държавата??? Всички луди са по улиците.Крайно време е да има цялостна система за оценка и хоспитализация на психично болни хора.Такава имаше работеща. Трябва незабавно да се изгради отново.

В медицината няма такова понятие,, луд,,. А, да помислим какво точно се има в предвид. Заболяване, като всички други. А, РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ПСИХОПАТ И ДУШЕВНО БОЛЕН Е ЗНАЧИМА.

Когато проучите в дълбочина тези заболявания, което отнема години, тогава ще узнаете за целия механизъм, за накъсаните, мозъчни връзки, за страданията, и всичко друго.