ПП спазарили част от необходимия брой депутати за мнозинство, цепят групата на ИТН?

Твърди се, че 8 народни представители на Слави Трифонов, предвождани от Радостин Василев, ще крепят мнозинството

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Радостине,защо те обичат толкова циганите,та с музика те изпратиха от Министерството? Боята и гелът трудно се променят,а пък циганските предадетелски прояви ,не е за коментар.Явно Татяна малко ти е предложила,подценила те е,цената ти се оказа по-висока!А цената която ние като народ ще платиме за тази ваша шайка шмекери,ще е огромна!

всичките май се заанимават със собственото си благополучие, отколкото с това на народа!

Точно сега е време да се поиска вот на доверие на Правителството.

,,ПРОДЪЛЖАВАМЕ ИЗМАМАТА,, СИ НАКУПИХА ОЩЕ ИЗМАМНИЦИ.

Това народно събрание заприлича на цигански пазар за булки.

С толкова милярди източени отПП могат да си купят който и когото си поискат. Сигурно Наоми Кембъл е била на гости на тяхната партия

Какъв канадец може да бъде Киро П. Моля не обиждайте канадците. Те нямат нищо общо с боклук като този

в народното ни събрание влизат без-личности готови и майка си да продават,мекерета без чест ,без достойнство ,ето за това Родината ни се превърна в бананова република

Със зъби и нокти ще се държите за коритото....

Значи правилната ориентация е такава, че да си продадеш достойнството за пари и власт? Така ли направи ти - бивш гербаджия, сега ПП, утре? Всъщност вие не продавате достойнството си и собствените си задници - вие продавате нашите задници, а вашите дебелеят от това!

Правилната мотивация е неизвестното в уравнението, където събираемото е курва, а сбора проститутка.

Тези, които дойдоха на власт, които скалъпиха коалицията (Бог знае на какви принципи) са млади, карасиви, образовани (ха-ха-ха), но нямат българско национално съзнание и са лишени от всякакъв морал. А тези, които ги избраха, явно харесват описаната комбинация от качества.

Ха , отпускат им въжето , та до Нова година да се оплетат и самообесят окончателно. Ще им пуснат няколко депутата колкото да им закрепят правителството. Но действително важните решения , няма да ги взема това мнозинство . Ще ги крепят толкова , колкото на есен да няма българин който да ги ненавижда . Ток , бензин , цени , доходи . Всичко ще ни се изтресе на главите октомври и ноември . Декември ще има тотална агония на март няма да има помен от ПП и ДБ , БСП едвам ще имат 4 процента .

Промяна ще има! Дали с това правителство или с друго, тя ще настъпи! А слави да си гледа шоуто, че и то умира, както ИТН-то!

Скъпи избиратели желаещи промяна, свиквайте с новия политически морал :)

Ни действа ОПГ а ние само гледаме и цъкаме неодобрително И мислиме само за море в Гърция

Нулева толерантност към корупция! Пазаруват депутати като зарзават на Женски пазар!

Матряла е такъв приятели. Ако ще и Хан Аспарух да се върне, пак ще е все тая

Време е за поредния заем….

Кой открадна 9 милиарда

да напускат!

,,КО О ЧЕМУ,А КУРВЕ О ПОЧТЕНЬУ!,, ,,ВСЕКИ ИСКА НЕЩО СИ,А КУРВИТЕ - ПОЧТЕННОСТ,,!

Защо 20 години не мога да разбера политиката на ДБ, БСП а сега и на ПП.

Еbax таз промяна аз. Нищо ново и по различно от бб не видяхме. Единствената разлика е, че единия е с кюлчета в чекмеджето, а от другата страна един с 19 апартамента от държавна заплата.

Кой открадна 9 милиарда за които говори Николай Василев.

Много морален тоз Киро Парапета, бе!

Не е парапет, ТАНКЕРА е!

Човек като види как днеска се е разтреперала мафията му става хубаво и предчуства светлото бъдеще. Браво на Киро, браво на Асан може да ни оставят празни джобовете ама са велики пастори, пастири и най-паче циркаджии.

500К

Че е много повече поне двойно

Ако продължават така ще изкараме кризата

ПП-продължаваме подмяната.

Новината е Фалшива

"Правилната мотивация" му е майката :-) Даже няма да се замисля каква е :-)

Купуването на депутати е нормална практика в САЩ и Канада, това не е корупция, а лобизъм.

Ама тук не е Канада. Или поне ние така смятаме, но нашият премиер канадец друго явно

Кирил трябва да каже истината на народа, защо целта е само бюджета, финансовото министертство и БНБ. Също трябва да отговори кой открадна 9 милиарда за които говори Н Василев.

Радев ги открадна още при временното правителство. 500К по 90 НП = 500 милиона. Машини, машинации 8,5 милиарда

Това е новия морал на ПП!

Това не се ли води корупция?

Слави пробва да разбърка картите, ама сега Киро ще цепи.

Срамно, грозно и гнусно. Дори не се срамуват, а се хвалят с "успеха" си. Стигнахме дъното.

Абе,веднъж докопал се до кокала ,лесно не се изпуска!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Така е в живота!!!!!!!!!!!!

"ПП спазарили част от необходимия брой депутати за мнозинство"?????? Тия ли се борят с корупцията????? А?????

Излязоха адреса и снимки от апартамента на AirBnB, в който Кирчо е ебал Лена...

SirBob

Така. Ясно е, че юди и продажници, дето за 5 сребърника ще продадат и майка си, е имало, има и винаги ще има. Дано тези боклуци си дават сметка, че за тях политическо бъдеще извън рамките на сегашния парламент няма. Никой не обича предателите, даже тези които са платили.

Какво политическо бъдеще бе пич? За година в парламента тия излизат пенсионери, осигурени до живот. През шнорхела им е за политическото бъдеще на който и да било. Дръж кинтите сега и да го духат бедните.

SirBob

Ще видим. За една година ме съмнява, че ще захлебят толкова, но знае ли човек. Ще поживеем, ще видим. Но... Всичко се връща.

що да нямат бъдеще - Тома Биков, Йордан Цонев, Деница Сачева, Нинова

като министър Р. Василев бе най- голямата издънка. да им е честит.

навремето така ДПС разцепи парламентарната група на царя и се пръкна ПГ "Новото време" начело с Кошлуков

Кирчо обикаля пазара - купува депутати - мафията плаща. Който си има късмет си пазарува каквото си иска...

Фалшива Новина !

Което не става с пари, става с повече пари.

Аз вече се бях притеснил че Станислав Трифонов може да е агент на руските тайни служби. Макар все още да не изключвам тази възможност, по-скоро с тези свои неадекватни действия той добива вид на кръгъл идиот. Все пак... едното не изключва другото нали? Станислав Трифонов може да е добър шоумен. И Володимир Зеленски е добър шоумен. Самият Владимир Путин го чух да казва за него, че го признава за добър артист, но не знае дали е добър за политик. Това изказване беше в момента в който беше избран за президент. По този повод Путин каза, че да играеш ролята на президент е едно, а да бъдеш наистина президент е нещо съвсем друго. Размишляваше по тази тема. И добави, че не го познава лично, така че вика може и да бъде добър президент. Но може и да не бъде - вика трябва да мине известно време, да работи на длъжността президент на Украйна, и тогава може да се разбере дали е добър. Накратко, Путин не изключи че Зеленски може и да е добър като политик. Еми - Зеленски се доказа на 100% като добър политик, и като добър главнокомандващ украинската армия! Нашият Станислав Трифонов се доказа, че макар и да може да бъде добър артист, то той е лош политик - всъщност, не става за политик! И това ще сложи кръст на неговата политическа кариера!

За пазарене не можем да говорим, когато няма цена, нали търговският закон казва, че търговската сделка, като няма цена за дадена стока, е нищожна. .. Цената се определя от търсенето и предлагането. Всичко има цена. И както казвал старият евреин на малкото еврейче :" Кой за каквото да ти говори, накрая всичко се свежда до пари".

В ПИК излязоха адреса и снимки от апартамента на AirBnB в който Кирчо е ебал Лена...