Коментари - Пожарът в Рила се разраства и вече обхваща 500 декара | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

През седмицата дават да се влоши времето и превалявания от дъжд,което ще загаси пожара! Но до тогава явно нещата ще станат доста зле,ако не се противодейства...

Да дойде пожарникаря да се намеси , ама май е зает да натъкмява изборни резултати....

Докато търпим малоумници за управляващи, които мислят само и единствено за собственото си благополучое, все ще е така! Ако бяха приели закон, който да гарантира минимум 20 г. затвор за палеж по небрежност и минимум 40 г. за умишлен палеж, сега нямаше да се налага да се гаси пожар в Рила!!!

овива креМФирш в станьол! тъпа, куха, комунделска кратуно!

Рила е свещена планина, рилските езера никога не са били под вода ,до като Еверест в далечно минало е бил под вода. Пожарът най вероятно е умишлен .Да извикат чужда помощ така правят в някои страни, примерно в Португалия ,но пожарът необходимо е да се изгаси. В Рила всичко е свещено. Времената са я запазили, такива пожарища там никога е нямало и такова унищожение никога е нямало.

И България е свещена, но продажни бездушници я съспиаха! Още дълго ще плащаме заради малодушието си!!!

Това е новина! Не ония пръдливи избори - кой да е на власт и да карде онтово! Да се евакуира всичко мъжко над 18 години и отиде там да копае и ограничава размера на поражението. Това е най-доброто!

Един го написал , друг го копирал ... Ей го резултата от : nishto(точка)com media r6VBY Наместо интервалите, турете дясна наклонена.

Абе на кои му пука в момента за тоя пожар. ГЕРБ сега са заети с фалшифициране на изборите.

Абе на кои му пука в момента за тоя пожар. ГЕРБ сега са заети с фалшифициране на изборите.