Коментари - Пожарът в автоморга в Хасково е причинен по непредпазливост от работник | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Собственик на базата е юридическо лице

Да живее циганския катун

мда

Разчистили са терена за поредната партида "Нов внос"...

Два фаса и глей кво става! 2 пожара!

Резултатите на небивалия просперитвет са много видими, дишайте полезен въздух, докато си пийвате уранчето. Щото другаде и толкова нямат.

българите си сменят колите като ностни кърпички и навсякъде е автоморга до автоморга, а всички реват че нямат пари, е как става това моля да нямаш пари и всяка година нова кола

Повечето хора, които често сменят автомобили, сменят таралясник n-та употреба за друг таралясник, за доста ниски суми. За до 2000 лв. всяка година можеш да имаш 'нова' кола.

НОВА КОЛА, ама "ВТОРА РЪКА" - 10-15 години минимум !!!

Пожара НЕ Е възникнал по рано А ЕКИПЪТ на БорисоФ е пристигнал по късно Както винаги

Публична тайна е, че за да стопанисваш автоморга трябва да кихаш кинти на кой ли не. Такава автоморга има в Монтана на бившето околовръстно. Хиляди коли захвърлени на огромна площ една върху друга без никаква пожарна безопасност, екология и прочие. Собственикът киха кинти и прави каквото си поиска. Там проверки не се правят и не са правени никога. А наблизо има голяма бензиностанция.

А, предшевстващата реплика е: “ Лошо Седларов, лошо...”

Ся тука пожарогасители нямати, протокол за работа с резака нямати, никви мерки за сигурност нямати, контрол нямати, како ща прайми ся? Май ши трява да са докладвами.... Или имати други придлужения? ———————————————— Защо ли ми напомня това на класическото българско кино?!

Някой клошар е запалил пожара. Като в тютюневата фабрика в Пловдив. Даже може да е същият.

Аз пък си помислих, че моргата я е запалил някой руски шпионин.

1. Кой пожарникар е подписал разрешението за работа на моргата? - Трите имена. 2. Кои пожарникари са правили профилактичните проверки и са подписвали протоколите? Трите имена. Списъкът да се даде на Гешев. Бойко да се вземе в ръце и да въдвори ред в пожарната.

Кой инспектор от РИОС е правил проверки и подписал протоколите? - Трите имена.

бате, не е до пожарната Пожарната идва- гледа имаш ли пожарогасители отстояния и прочие - подписва и си заминава От там насетне нещата са в ръцете на бай Хасан, щото както е казъл др Сталин- кадрите решават всичко. А бай Асан с ацетиленовата горелка и цигарата в остата ги решава на юруш. Но не е само бай Асан- що има и чисти бугари пишман майстори дръзнали да заваряват резервоари с остътъци на гориво вътре После имаше - Вай, ма ко стана тука ?

Пак ли Боко,бе ? А оставете ГО на мира.Може да е пожарникар,НО,не е ловил МАРКУЧ 20-25 години !!!

Суджук, Суджук. Мезим суджук и капе лой. Тва отговаря ли на някакви изисквания или Прикриватурата ще го замаже с Г о в Н а от Суджук.

Добре, че има кабеларки та можем да гледаме и съпоставяме как го правят хората в подредените страни. Като приемат кола за скрап първо източват всички течности-гориво, моторно, трансмисионно, хидравлично масло и махат бутилките. После ги разфосоват или направо ги мачкат.

а като я смачкаш и дойдат при тебе да купят част- фар огледало, седалки или скоростна кутия или друга част - обясни ми как ще им я продадеш ?

половината търговия на авточасти в момента тече през ОЛХ- в момента чакам бензинова помпа която е в резервоара и ако я плащам на Дару-кар ще ми излезе ЗЛАТНА

Сега застрахователят ще плати щетите и всички ще са доволни. Цялата работа може и да е затова. Ама кой да се интересува, попита, разследва....

Половината морги в страната са незконни и са за затваряне. Другата половина не отговарят на никакви изисквания и са за затваряне.

Всичко е циганско в тази държава

Ние имаме много раследващи журналисти и със сигурност е така както го пише в новината. малко непредпазливост и опппппп 100 коли изгоряли.Статия от олигофрени за олигофрени!

Пожарникарите напоследък само вземат рушвети и не осъществяват никакъв контрол. Шефа на пожарната е за ареста при Нено.

Бойко да се вземе в ръце и да стегне пожарната. Мислят само за рушвети а не да си вършат работата. Къде са били пожарникарите та не са затворили тази морга своевременно? Взели са си рушвета и са си затворили очите. Така стана и когато изгоря моста на магистралата.

"Собственик на базата е юридическо лице." То в Бълхария собствениците са или такива или от тъмнозелените. Деградирало подобие на държава... Пак да си изберете мутрата..

айде, намериха клошаря дето зел соцялна помощ от 50 лева и се разписал за собственик на фирма със 100 милки дългове към харната. ура другари.

Предлагам и втора работна хипотеза - пожарът е предизвикан от незагасена цигара на клошар. Важно е да няма виновни инвеститори.

Кво сили бе, дирници? . Силите, които пристигат първи, заварват доста силен пожар,

Тръгнала е от липсата на пожарогасителни устройства, не ни успивайте с фейкове.

Собственикът си търси изкупителна жертва. Сега нископлатият работник ще го отнесе . После нямало работници .... Ами няма и да има ! Този собственик осигурил ли е предпазни мерки - пожарогасител при работа с оксижен . Има ли процедури как се реже ? Или сега ги пише със стара дата ?!?

Най вероятно и работника няма трудов договор и е на социални от държавата/ако я има още/.

"Работник"....един Бог знае,що за "работник"е бил този.Такива се намират,наемат и за минимална заплатка,бачкай по неща,които изобщо не са ти ясни.Без квалификация,без обучение-на ти флекса и режи! Къде са собствениците на моргата?!Появиха ли се да видят поне,какви са ги надробили?! Поредното тежко безобразие на Територията. Чест и почитания към момчетата-пожарникари за вчерашният екшън.С голи ръце,на фона на страта техника,в опит да преборят огъня.

Между Асково и Армани пътят е хасвалт!