Пожарът, тръгнал от военния полигон край Казанлък, е локализиран

Взети са всички мерки и няма опасност огънят да се приближи до складове с боеприпаси

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да се уволнят фуражките предизвикали пожара...невежество голямо в армията...за съжаление

Авторе, Виж, къде е Шейново и къде е пожарът! Ано беюе в землището на Шейново, щеше да гори край пътя Казанлък - Габрово. А там една тревичка няма изгоряла.

Евреи и турци,научете поне малко Български език,че по-трудно да ви локализираме!!!! И ми кажете къде да изнамеря главният ви редактор Туркоеврейски,че да го попитам що за безсмислица е това:"Пожарът, тръгнал от военния полигон край Казанлък, е локализиран"? Абе,идиоти,нима може да бъде локализирано нещо,което още в началото е било локализирано? Вие сте абсолютно болни психарски полусъщества! Цигани!

Евреи и турци,наущете поне малко Българсми език,че по-труднонда ви локализираме!!!! И ми кацете къде да изнамеря глаеният ви редактор Туркоеврейски,че да го попитам що за безсмислица е това:"Пожарът, тръгнал от военния полигон край Казанлък, е локализиран"? Абе,идиоти,нима може да бъде локализирано нещо,моето още в началото е жило локализирано? Вие сте абсолютно болни психарски полусъщества! Цигани!

Военните, трябва да бъдат контролирани ! Оставиш ли ги без контрол, това се получава! Те нямат много умствен капацитет!

Журналята в огромното си мнозинство са прости, небрежни към езика, необразовани! Какво означава да локализираш нещо?! Ами да установиш къде се намира, НИЩО повече! В случая това ли е постигнато (май е било известно от самото начало) или пожарът вече е ОГРАНИЧЕН, в известна степен ОВЛАДЯН, КОНТРОЛИРАН!

Напротив, ти си необразован и не знаеш какво означава глаглът "localize", но за сметка на това имаш големи претенции. Извадка от речника Уебстър: localize 1 : to make local : orient locally 2 : to assign to or keep within a definite locality В превод на удебеленото - пазя в рамките на определена околност.

Излиза, че нашата армия е основно за палене на пожари и пиянски изцепки. Малко са реалните военни в 25 хилядната ни войска. Сигурно нямат и 1000 боеспособни.

Аз да питам кое точно в тая операция наричат контролирано унищожаване на боеприпаси като са оставили пожара да се разрастне неконтролируемо и не са извикали поне една пожарна кола в готовност...все пак това са взривове,трябва да предвидят всичко

Олигофрени сър. В тия жеги и суша да тръгнеш да палиш с боеприпаси. Направо малко учебни стрелби да направят, да видят какво става. Ужас!

Взели били всички необходими мерки за безопасност , но нямало една пожарна кола на полигона ! Изгоря на дядо ми вилата , дето камък по камък я е строил ! И кой да съдя сега ? Министерство на отбраната ли ?

Пак само коментари от компетентни хора, дето нито са хващали автомат нито нищо ! Армия нямало.... Ами не сте прави дами и господа ! Колкото и да не ви се вярва има едни хора, които целогодишно тренират и се готвят за всякакви ситуации. И представете си, недай си боже война може да възникне и лятото и зимата, така че военнослужещите трябва да са готови за всякакви условия. За това че района около полигона не е занемарен от общината не е виновна армията .

Ей, фатмк, аре къш от тук! Готвел се цяла година - за какво бе, да плюскаш в столовата ли?

Не, готвя се да те шибам в гъза, докато квичиш, като прасе, мата ти недоклатена педалче малко!

Ем нормално да искаш да го шибаш... Само педали сте останали в жалкото подобие на армия! По цял ден се чудите какво да правите, а мозъчния ви капацитет стига само да си пипате взаимно пишките

Няма по-прости хора от военните! Всяка година я правят тази простотия с пожарите и не се научиха!

тез кретени за какво изобщо се занимават с разни учения... то няма армия ти ми стрелят при 40градуса идиоти

Питай натовците дет пуцат с тях.