17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре че не е гръмнал котелът...

ТАКА СЕ БОРИ БСП ЗА ВЛАСТ !

Къде е Боко пожарникаря? Нали дипломната му работа е за разпъване на маркуч в пресечена планинска местност! Той е експерт! Ама нали не е магистрала да кара с джипката + 4 куфара министри отзад....

Огнеборците ни са героични,но недооборудвани.А знаем,че с плюнка боя не става. Много пожарища имаше и в Гърция тази година.В статиите лъсваше голата разлика-в борбата с огъня участвали 3-4 самолета,4-5 хеликоптера,20-25 пожарни коли.Къде са ни самолетите,хеликоптерите,десетките оборудвани автомобили?!С Ф16 пожари гасят ли се?

огромни пожари няма по морето,защото е бетон марка.Тук е горската мафия,която съботира най-качественото управление в страната.

Стягат се за отоплителен сезон 2020 -2021 година, пък и малко гора за Турция, за мебелната промиишленост от ПДЧ и ОСБ Бизнес да има. То в Котел, Жеравна, Градец, Ичера има стотици дето се "прехранват" от гората

Държавата се тресе от скандални назначения и организирани протести ЗА един дебелак, който ще смени друг дебелак, а Дир-а ни занимава с горски пожари и някакви патки, които щели да стават папараци... Добре действа системата за дезинформация. Но само да напомня на авторчетата в Дир, че и вие сте в кюпа и ако продължавате да слугувате на сегашните ви господари, така ще сте до гроб и това важи и за вашите наследници.

Обиколи Гръцките острови и питай защо няма гори -отговорът е един и същ - ЗАРАДИ ДОБИВА НА ВАР И КОЗИТЕ! Тебе ти е проблем че се набляга на пожарите, след пожарите почват наводненията и свлачищата -наскоро се съобщаваше за загинали хора от свлачища пак по островите, а и в редица съседни страни

Прототията не ходи по гората, а по хората - това ми/ни е проблемът. Тъй, че по-добре замълчи !

Драги :) Сам не знаете колко сте прост/прав Не те знам какво знаеш за гръцките острови, това си е твой проблем. Но, обиколи малко извън пътищата и ще видиш множество изоставени пещи за вар (където веровика е превръщан във буци негасена вар! Пък отвори гуглето и виж как се пече вар. После се запитай защо и откъде аджеба всички къщи, къшли и колииби са бели. Да не би да са карали белилото с фериботите и гемиите! Попитай в селата по островите за козя пастърма, пък и биз да питаш ще видиш козите по скалите на островите. Та относно простотията наскоро в кравефермата, краварите решиха да се борят с горските пожари със......стада кози.. Особеността на породата е че опасват ниските клони на дърветата както и подраста в горските насаждения -и до тук с твоята простащина!

Прост си защото темата, която засягам няма нищо общо с глупостите, които дрънкаш.

Къде са природозащитниците, когато ДПС пали десетки хиляди хектари гори на година, когато циганите секат безразборно или горят всякакви отпадъци зимата в гетата си? Защо не блокирате Орлов мост сега?

Ние сме на площада и протестираме срещиу Гешев, бием се с циганите и мутрите, искаме законност и правова държава. А ти къде си?

природозащитниците колко пъти да го повдигат тоя проблем?? Безброй пъти се правиха протести тонове мастило се изписа и какво?? ТИ ПИТАЙ КЪДЕ Е ВЕЛИКИЯ БОЙКО ВСЕМОГЪЩИ ДА ОТСЕЧЕ С ЕДНА РЪКА И ДА НАРЕДИ ДА СЕ СПРЕ ДА СЕ ПАЛЯТ И СЕКАТ ГОРИТЕ НИ?? КАКВО ДА КАЖАТ ОЩЕ ПРИРОДОЗАЩИТНИЦИТЕ УРЪЖИЕ И ПРАВА ИМАТ САМО МВР!!

В Русия съм, в Русия съм! Ако там беше бетонирано нямаше да има никакви пожари! Зелените соросоиди спират бетона и са виновни за пожарите!

Кви са тия,,маневри,,? Е, гааа ти швейковците!

Напълнете Котела с вода, бе! Сигурно е празен? ...

Странно, БокУ е излял милЯрди в инфраструктура и техника а един пожар не може да загасят. Има някакъв шпионсли заговор срещу най- успешното управление на България от 1300 години насам.

драсва редовно клечката! А допълнително болестите които в момента морят българската гора в следствие многото разбирачи водят до тия проблеми! В добавка и контролно оповестителната система която изобщо е забравена.

Там е основното действие на горската мафия. Нищо случайно няма! Ще видим как съвсем скоро ще тпъгнат огромните камиони, натоварени с уж случайно опожарените борови дървета... Това упражнение го играят постоянно и все из гори с хубав дървен материал. А горските много често подпомагат това с "разрешителни" за очистване на опожарените терени. И така години наред, докато не се оголи цялата гора в България...