17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз на джаветата им казах вагоните да берат те с гуми се занимават. Не слушат младите и това е.

Какво става с екологията, какво става с финните прахови частици ... "Честа практика е роми да горят гуми, и жици, за да извличат метала от тях."

"Оггън бълва на бул. "Ген. Данаил Николаев" близо до колелото на Сточна гара." На колко ракии си бре, Брантийски?

"Честа практика е роми да горят гуми, и жици, за да извличат метала от тях." Поне три големи, познах ли?

Ама всичките ли столичани се стреснаха или само половината? Като се стреснаха, подскочиха ли или само извикаха уплашени? Списвача на тая глупост, мозък имал ли е или само е изветрял от жегата?

гори да съ стопли в днешния студен ден.......то бедно, нема работа шъ краде ......

В държавата на Баце всичко е възможно.

Пожара в София стреснаха хората в София този уикенд.

няма да са роми, а кризисен ПР на виновната фирма. Ама ще им го пишат на сметката на циганетата... Там са все складове на сериозни фирми. Ако има пожар е в тяхна база.

Гума от трактор е поне 100 кила. Ако са свили четири, каруцата ще клекне, а коня ще баялдиса. Това си е индустриален пожар. Дано да не се отделят много вредни газове.

Да им се не видят и циганите мръсни, ще мине през трупа ти, ще предизвика еко катастрофа само и само да се докопа до някой лев без труд а с мързел и измама. На всичко отгоре тотална абдикация на държавата и местната власт, нищо не предприемат за да ги сложат в ред защото видите ли избиратели били. Не турците за 500 години а тези за има няма 50 години ще затрият България с помощта на родните ни скапани политици. Вашата мама мръсна и на едните и на другите.

Не беше ли забранено да се горят гуми.Хайде зелените

tonk11

Нема пари в тая работа. Що ги дириш зелените? По изгодно е да се изнудва за магистрали и плажове. И за някой и друг лифт или влек.

"Честа практика е роми да горят гуми, и жици, за да извличат метала от тях." Европейска столица! Видими резултати! Държава за пример! Европа не само, че ни чува, ами дори и вижда димните сигнали, които подават индианците...

Е, щом са цигани - може. Ние се притеснихме нещо проблем да няма, ма щом родната полиция знае, всичко е наред. Циганите са малцинство и според закона за дескриминацията могат да правят каквото си искат!

Ех, спомени, спомени.... "В една черна, черна вселена, на една черна, черна планета, седяха двама черни, черни човека и единия каза на другия - Абе братчед, що ни трябваше да палим тия гуми?"

Кви ромове, кви коняци. Това са цигани, ама как да го разберат тъпите журналистки? И по-зле ше става.

Българска работа - обедня народът, че не му идва на ум какъв е- в немотията етнос няма!

Чист въздух искаме, пък орки горят гуми

Боже, боже.... В центъра нна София, през 2019, ЕС... честа практика било цугани да горят гуми. А МВР освен да признава че знае за тази честа практика кога ще започне да си вдигне дебелия задник и да си свърши шибаната работа!!!!!?????

как от дира не са те изтрили още. Имат този противен навик.