Пожарът в Хасковско е обхванал 2 хил. декара гори

На помощ на огнеборците пристигнаха военнослужещи, няма опасност за населението

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва да се забрани на износа на опожарена иглолистна и широколистна дървесина от всички видове. Нарочно палят горите, тъй като после им плащат за почистване на тези места, който са засегнати от пожара, а дървесината се изнася за чужбина и така са двойна печалба. Подобен вид дървесина основно се полазва за направата на палети за износ, използва се и за дърва за огрев. Освен това там, където не е толкова обгоряла може да се направи дървен материал

Дир, защо триете коментари? По-добре научете правописа и поне да си бяхте оправили сбъркания пълен член в заглавието. Това с триенето на коментари самоинициатива на админа ли е или е политиката на сайта?

Да преговорим още веднъж правописа: - заместваме с "той" - пълен член; - заместваме с "него" - кратък член. Чакам с нетърпение да видя дали ще изтриете и този коментар или ще ви е по-лесно да си коригирате грешката в заглавието ;-)

Овладяха пожарът, обхванал над 2 хил. декара в Хасковско

Докато не започнат да БИЯТ много за такива палежи, няма да се променят нещата. Изгорили гората, не я възстановяват и не ги бият, защо? И ще кажат... самозапалиал се гората.... вятър и мъгла, вероятността за самозапалване е минимална, няма как да стане в БГ, освен някоя гръмотевица.