17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ауууу какви сериозни НАРКОТИЦИ! Малеее! Тъпи сте...

Аре стига сте ги ловили ,че вече нема кво да се пуши и цената ще скочи двойно

Повишило се е качеството на въздуха в Панагюрище..

Много закачлива новина, хем точна бройка на оцелелите растения, хем се споменава че стоката е с много високо качество, само тел. за контакти липсва.

Толкова апаратура и нищо за пожаро-безопастност! Ами пазети си инвестициите бе хора. :)))

Това като при Бойко според писано из интернет. През 1995г. излавят в Бургас в квартал Крайморие нелегално производство на цигари. Наемателят е фирма Тео Интернешънъл в която са съдружници Борисов (и член на съвете на директорите), Румен Николов-Пашата (съосновател на СИК и считан за поръчител на убийства) и Иво Каменов (ТИМ). Същата фирма се проявява 1998г., като кредитен милионер от Първа частна банка в размер над 1 милиард лева. Това освен другите издънки в негови фирми, като шеф на наговият Ипон в Димитровград, който заедно с още един застрелват конкурент с 5 куршума. Или където бодигард краде пари при пренос между банки. Но това не е директно свързано с Борисов, докато тук участието му е пряко във фирма, занимаваща се с престъпления.

Значи, първо това е оранжерия, а не лаборатория.... Второ, доколко е нарко...., все пак марихуаната не е амфетамин и е малко спорно доколко е дрога и доколко трябва да се приравнява с метамфетамин, хероин, кокаин...

Последно - това е място, където противозаконно се произвеждат забранени за употреба вещества. А такова място - огън да го гори, по възможност ЗАЕДНО със собствениците.

По твойта логика всяко мазе с казан за ракия трябва да гори "ЗАЕДНО със собствениците" ...

баш това исках да напиша - оранжерия за марихуана няма нищо лабораторно - не е като да извличат хероин или да синтезират метаамфетамин. Голямата дрога. То и кафето и чая се отглеждат в лаборатории тогава.

След като са потушили пожара, където е горял канабиса, полицаите са се обявили за армия и са се отправили към Дълбокия космос на война с покемоните.

няма само тъпкачите на Цеце Амстердама да се правят на градинари я