Тръмп обяви бедствено положение в Калифорния

Най-малко 17 са вече жертвите на пожарите в Калифорния и броят им може да нарасне. Президентът Доналд Тръмп обяви щата за зона на природно бедствие.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп обяви бедствено положение в Калифорния | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПОдава с е информация за наличие на нарочно развъдени бозайници вкл домашни хора..Нямата представа каква индустрия имат какви метали добиват направо от калта и глината..

Наистина са много успешни- цял свят да ги мрази си е за завиждане.

Даже и прословутото БВП на Калафоня, дето било 2 пъти колкото руското, не помага в тия последни дни. Всичко рухва пред очите ни, довечера пада и оня астероид колкото дворна къща. Мъка атлантическа, вечна мъка и тормоз!... Бог високо, Ким далече, остава Путин...

ама има един проблем.БВП на Калифорния било 2,5,15,100 пъти колкото на Русия обаче : 1.Само на хартия и по документи ; и 2.Щата Калифорния фалира официално през м.05.2016г. и е в процедура по несъстоятелност.

Всичко да изгори дано!!!! :))

Браво на теб, християнино. Който копае гроб другиму...

... сам пада в него! Точно това се случва със САЩ в момента...

Пак е виновен Путин, нали???? :)))))

усещам равновесие в силата..... на тъпите кравари не им трябва Ким, те сами ще се затрият от алчност и от мерак за консумация.....

Тъп кравар си ти бе злобарино.Хората там работят и не са мързеливци и лакомци като тебе.Била съм в Напа и Сонома и искрено съжалявам ,че тези красиви местности вече ги няма , но скоро ще възстановят всичко ,защото хората са великодушни и ще даряват ,за да подпомогнат сънародниците си.

може и по един бъбрек да им дариш гледам си много дашна....

Хората здраво работеха с години по дебългаризацията на родината ни, що сега и други сили да не поработят на терен в Калифорния по изчезването на тамошните грешници...

Гори, гори пламъче.

Представете си какво са успели да постигнат американците. Цял свят да злорадства когато те налегне такова бедствие, вместо да ти съчувства. Това си е световно постижение. Днеска четох и как са им направили донка на световните квалификации за световното по футбол. Всички са играли за такъв резултат който ще изхвърли американците от световните финали. Като им спестяват унижението да отидат в една толкова изостанала държава.

буахахахахахахаха хихихиххии.Какво са постигнали американците-най голямата фантазия.1% постигнал дюшеш /олигархо клановота мафия която управлява 150г. и то по конституция/и останалите -дървени бараки срещу солидна ипокета с 16 часов работен дено който пак не достига и най на често придружен със спане под моста,а който има късмет да го одобрят -полувача купони за ГМО за цяла година.

краварите били направили донка на свет.квлафикации.Не знаех че след като заснеха великото кацане на луната, САЩ са и някаква значима футболна сила без която не може да има първенство.Абе американският слон-най големият слон в стъклен магазин.

Вчера в някаква телевизия тъпите говорители казаха, че пожарът бил на площ 160 000 кв, КМ(!!!), повече от цяла България

Това е божие наказание за всичко лошо което прави правителството на САЩ по света, затова че се готвят за нова война, която може да унищожи света. Докато не се осъзнаете господ ще изпраща такива послания, жалко за обикновения човек, но неговата вина е тази че избира ненормалници да го управляват

НЕ МОГА ДА РЕВА ЗА ТИЯ КОИТО ЧУКАТ БЪЛГАРИЯ :))

Олио да ги попари всичките......

Олио теб да те ПОДПАЛИ злобен българино.