Пожар изпелели две каравани на къмпинг "Градина"

При извършения оглед не са открити следи от умишлен палеж

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

каравани с дървен навес към тях! а стига бе!!!

Само да споделя едната каравана беше моя карваната в 2016 г почти нова , зазимена приготвена за изтегляне от плажа. Как така 2 каравани ще са изпепелени до 0 а съседните 2 имат само разтопени елементи без обгаряния????

Мястото е константа. Може да поеме определен брой каравани. Катоне се местят се изгарят. 1-ви закон на плажуването с каравани в България: Всяка каравана, която не се мести повече от 8 месеца може да бъде запалена без предупреждение.

Дрогирани и пияни вип-клошари са си направили лагерен огън.

Супер, къмпингите са станали като накакви катуни само пияндета и никаква хигиена и не изтрисат където им падне, че даже и под наем ги дават да печелят

Неам думи. Да идеш в България с каравана на море и да ти я запалят!!! Няма да стъпя никога на Черно море. Имам кемпер и си ходя където си поискам.

Никой не им е палил караваните. Почти всички си правят дървени чердаци, под които обособяват нещо като лятна кухня, в която готвят и т.н. и същевременно е изцяло от балдахини, папур и евтин дървен материал. Сто процента някой газов котлон е оставен забравен, или нещо от сорта.

О неее, както и да е...............