Пожар избухна в "Пирогов", двама пациенти загинаха

Огънят е тръгнал около 4 ч. тази сутрин от стая във вътрешното отделение на болницата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Следващата кройка за униформа на пилюцинерите трябва да е без джобове. Гордо напърчили шкенбета и с ръце в джобовете, навлеки вмирисаните развисени униформи.

скандално просто А тия шибани гейчета от дир.бг да не трият коментари да не се им се сбъдне клетвата ми: ЦЯЛ ЖИВОТ ДА СИ ГЛЕДАТЕ ДЕЦАТА В ИНВАЛИДЕН СТОЛ! подвластни селяни

Трябва да се събрат всички лекари в пирогов и да го изгорят

остай барем един зъботехник да ти лекува сифилиса че иначе трябва да ходиш по ходжи, чоджум

Някой писа, но го изтрихте: Герб са лоша поличба!

Жалко, че шефът на пожарната не може лично да отиде и да гаси?

Думата "Здравеопазване" тук е абсурдна...

Не знам какво вече трябва да се случи за да се разбере че здравните осигуровки трябва да отиват за здраве само а не за асфалт и мутрата да се хвали колко пари е дал за здравеопазване

Убити в болница в мирно време! Тия в Булгаристан ни надминаха ...

Това са подробности - убийства, разстрели, взривове. Важното е че Главан се снима с Тръмп. Е, срещу 3 милиарда де.

Тука ни надуха главите с тази среща. Там обаче дори снимка на боко не са си направили труда да покажат. Но за сметка на това има статии за някакво куче герой с което се е снимал Тръмп. Правете си сметка за какво иде реч, който да не вярва да ползва гугъл. И да припомня, когато дойде макрон, пак от всички медии н изаливсха със срещата. После ни пореза с някаква директива за транспортния бизнес. Сега ще видим до 2-3 месеца какво ще е дървото за България и българите

Кофти енергия се завихри около лекари и болници след смъртта на детенцето и резултатът е закономерен. Затова не бива да сме ежедневно, настойчиво негативни в мислите и коментарите си за България, защото това й вреди и все не можем да мръднем напред. И медиите да се замислят с какво ни захранват, много са виновни!

А дали е инцидент или и нещо друго?Кои са загиналите и дали не отнесоха някоя тайна със себе си?

Скапана държава и долни ,алчни лекари ,много помагате няма що ...отделението ви е в плачевно състояние ,апаратурата също ,така че не ме учудва случилото се .. .Бог да ги прости хората .

И какво са виновни лекарите, бе, помияр

казват ти - защото са ДОЛНИ И АЛЧНИ ( е , добре има и изключения )

От 1990 година до ден днешен са сменени 42 здравни министри от тях 8 при Гроб.Експерименти реформи ,реформи ,отпечатъци и пак експерименти за прекриване на далаверите.

ГЕРБ 10 години 8 министри. Останалите 20 години 32 министри. Къде има по-голямо текучество?

При ГЕРП е така. И по-лошо ще става

Сега сериозно. Преди няколко години попаднах в това вътрешно. Това е малката сграда на 2етаж. Отгоре е кардиото. Пичове сигурен съм, че не сте виждали такава мизерия. И да ви кажа - там сутрин труповете ги редят в ко ридора да чакат шефа за подпис

Абсолютно потвърждавам! Наложи се да оставим близък през нощта в това отделение, гледката беше потресаваща.

Загиналите да почиват в мир! Има една дума - немърливост! Това е причината за инцидента. Немърливостта, запбикалянето на правилата и липсата на какъвто й да е професионализъм от най-ниско ниво до ниво министър. Калинките на герб е крайно време да си ходят, не знам какво оше трябва да стане за да го разберете. И още нещо - на фейса на Тръмп няма и дори една дума за посещението на банкянския там. Има негово снимка от мястото на срещата, в кадър на която е Тръмп и отзад преводача. Правете со сметка колко го интересува дебелия от банкя.

Нека отново си спомним, колко хора са живи, благодарение на лекарите в Пирогов. И бъдем съпричастни. Нека не убиваме с думи тези, които се борят за живота ни.

Да. А колко хора са мъртви благодарение на медицината.

Вижте. Не ме интересува. Аз се интересувам основно от сек.с и пари.

На командно дишане и да пушат е малко странно

Изобщо дали знаеш какво означава 'командно дишане'? Първо провери, после пиши. Пациенти на командно дишане има САМО и единствено в реанимация

Цялата ни здравна система

Tyr

Мизерия майкоооо,мизерия !

Повечко самолети трябваше да вземем. Тези ще са ни млако.

Не "ДА ВЗЕМЕМ" ами ДА ГИ ПЛАТИМ преди даже да сме ги видели...

От самолети разбираш ли ? Нали имаше снимки, под капака ли искаш да гледаш ? Хубави са, айде да плащат оше десет и да се приключва с тая територия!

Що за урод трябва да си да политизираш всяка новина - едни и същи лумпени сте тука събрани и пишете от сутрин до вечер и се повтаряте - ако от дира покажат IP адресите и ще се види

Сороско лайно

Важното е, че министрите са на мястото на събитието.

и всичкия тоя ужас в момент, когато главният пожарникар е на "ръкостискане"....

Господи , тука животът е филм на ужасите !

Всичко се разлага, всичко вони у нас. Човекът вече не струва дори 5 лева. Милиардите в медицината отиват в джобовите на стотина медицински величия (за които спомена бившият министър Мирослав Ненков), а за пциентите огън! О, бедни ми Македонски (от Хъшове).

Изключителна некомпетентност!

Боже какви неща се случват по болниците. Сякаш като от един роден лекарски сериал.

Най-странното е че този сериал (може би само някои епизоди) са снимани именно в Пирогов. Точно когато приеха мой роднина в травматологията попаднах на екипа който снима!

В топ болница умират от пожар ! Това и в Индия го няма !

Тъпаците с минусите смятат, че е нормално в най-добрата болница в София да умреш от пожар ? Ще се моля за вас - дано не ви се случва.

Ами ще ти отговоря - не е нормално, но тъпаците като теб не разбират, че инциденти стават навсякъде по света. Та няма, какво да ти е чудно - където има хора стават грешки и можеш да си сигурен, че е същото и в САЩ примерно. Едно просто търсене в гугъл и ще намериш инфо

Не са тъпаци,а продали душичките си долни тролчета ,вече се съмнявам даже ,че получават не само покровителството ,но и хонорара си от ...редакцията. Тях нито ги трият ,нито ги блокират ,дори да псуват и пишат цинизми .