17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ГЕРБ са в отпуск. Не следят за нарушения. Заспали гербаджии.

Сигурно БАБХ палят сметищата да премахнат вируса. Но ограда с Румъния няма. Това означава,че догодина ще има отново масово клане. БАБХ взема десетки милиони евро за чумата. Половината раздава на селяните. Другите за Дамян Илиев. Който е 70 годишен. Заплата и пенсия взема и е алчен за още.

Как така изведнъж и почти едновременно горят толкова много сметища, как така изведнъж цяла България пламна от африканската чума по свинете?!?

Пожар гори до оръжеен завод. "Късметлии" сме, че Пожарникар управлява държавата...

Винаги преди избори комунистите бясно пръскат анархия- палят коли, магистрали, каквото дойде

пожари? в страната на пожарникаря? НЕ! невъзможно. палят се само хора, влакове, сметища. непрекъснато. влаковете са от времето на тошо, сметищата са навсякъде. а хората... хората сме навън

И оттук идва въпроса: Защо има сметище на територията на завода?!

Сметището е в южния край на завода , който е занемарен от доста години . Все пак не мисля ,че трябва да има запалими отпадъци в завода . Като се има предвид какво произвежда !

Заводът не е занемарен, а бачка 24/7. Ама като се знае какво произвежда-май ще има яко гърмене на изхвърлени с боклука бракувани амуниции, и др.

Въпросът е резонен! Още по-резонно обаче е протоколното питане защо такова предприятие е в непосредствена близост до жилища? Ест., не очаквам отговор.

Защото е построено през 1924 г. или около.