17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може там да било складирано нелегално оръжие за Украйна. Имайте предвид, че износа от оръжейните ни заводи не е само легален. И там има далавери, кражби и продажби за милиарди. Където да бутнеш само престъпници в тая България, които окрадоха и изнесоха стотици милиарди в последните 25 години. Според чужди разузнавания изнесените пари за този период са над 200 милиарда. Още с толкова окрадени пари политици, олигарси, мутри и секви други по веригата престъпници застроиха цяла България с хотели, палати, сараи, включително в много чужди държави, накупиха си яхти, скъпи коли и живеят като царе. Народа кучета го яли.

Много филми с конспирации гледаш. Този склад е на един мой приятел Сечкин, който искаше да отвори магазин за мебели в Пловдив. Явно конкуренти като, Виденов и Явор им дойде в повече, защото щеше да ги смачка с цените. Там според мен е причината за пожара.

Това склада на Мебели Идея ли е?

Свободна конкуренция ?

мутренските години се завръщат. мутри вън!

Масови пожари почнаха при това управление на канадския измамник и ококорения. Хората затварят бизнеса, опитват се поне да вземат нещо от застраховките, да спестят последни плащания и да се спасяват надалече

Ще се спасяват в Рассия))) Там ще се развива перфектно бизнеса, предвид покупателната способност на населението.