17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И хоп банката пламва, ама май не е банката, а нещо друго, всъшност гори петият етаж на улицата, ама дали пети подземен или надземен...изобщо евразийска му работа, разказана от ушанка с ватенски произход, неизтрезнял...почнал с бояршик от сутринта и преминал на други красная Москва.

путин каза че се отказва от доларите, и ги гори! мъжко момиче е ,държи си на думата!

кеф за простите казячета. Гори нещо на петия етаж в една от сградите на банката - край, Русия се срина. Голяма мъка си е вашето :))) Абе, как е Макейн?

Приготвя се да хвърли пищовите.

Путя гори тоалетна хартия, наречена рубли - бори се горкият с инфлацията.

Когато има пожар в банка или счетоводство, причината винаги е една - финансови злоупотреби.

ахахаххаха рублите освен за разплаки з анищо друго не става ватници ахахахаха само САЩ да живее долара най-великата пара на светът ахахахахах мрете бояришници слава УКРАИНА да живее БАНДЕРА смърт на православните боклуци

Горят копейките! Леле мале блядове!

Орките на путлер са си запалили банката сами. Само джуджето знае какви следи е трябвало да бъдат заметени. Тоя кретен колкото повече ги граби ватенките, толкова повече го харесват.

Стига с новини и старини от Русия и нищо от Европа и ЕС. ДИР не разбрахте ли че България не е част от Русия.

Фалиралата держава,си запали банката.Народа гледа сеир и руча жабета...

Той пожара отдавна гори там. Сега само замитат следите...

в тая тема. егати изпростяването.ама като стане дума за банка и пари, народецът откача.

Алкохолиците и банката си запалиха, за да прикрият кражбите и далаверите на путин.

Като докладвали за пожара на еврейския агент путин за пожара, той се усмихнал, махна с ръка и казал: "Да гори, тези рубли вече не струват нищо, аз отдавна ги обезцених..."

Сега са запалили централната банка, безумните червени фашаги. След като видяха че рублата им стана евтина като тоалетна хартия, защото Америка я обезцени само с един туит на Тръмп,, са решили изобщо да не гасят пожара.

"Позже агентству сообщили, что открытое горение на площади 30 квадратных метров удалось сбить. Очаг возгорания находился на четвертом этаже. Пострадавших при пожаре нет. По словам корреспондента «Новой газеты», дым идет с верхних этажей, внутри здания находятся пожарные. РИА Новости со ссылкой со представителя столичного главка МЧС передает, что пожар полностью потушили в 20.57."

унищожават уликите

Мамка му на Сорос и на джендърите, барбар с ЕС:)

Москва пламна! Русия гори!

я Тръмп е им драснал клечката

Ердогане ,учи се от руснаците. Не да ми горите някакви двайсетачки и да ми трошите счупени айфони! При руснаците нема лабаоо! Като ще горят долъри ,палят направо банката! При тех всичко е БОЛШОЕ и ВЕЛИКО!

Интегралните микро схеми на ватенките са най-големите микросхеми в света. Най-големото жуже сред жужетата в политиките живее в кремъл. Руските часовници са най-бързите в света.

....руските болни са най-болните в света. ...

Някой пак е прекалил с водката , типично по руски.

Видяха от Ердогана и почнаха и те да горят долари,заедно със банки.

Лично Путин го видял как с кибрита си играл и джендър завет му дарял

И явно Путин лично на Вас е казал - такава информация в новината няма. Сериозно, ако това по всякакъв повод знайни и незнайни коментатори да споменават Путин не е подплатено с финикийски знаци, то твърде много хора тук имат неотложна нужда от психиатрична помощ...

Ти какво бе изразни се че пишат за Путин ли,а? А за Хитлер може ли да пишат, или и за него ще се дразниш?? Щот те са си едно и също.

Защо да съм се издразнил, всеки има право да си коментира. И аз самият това съм направил. Даже ще Ви отправя конструктивно предложение - след като Путин бил като Хитлер, да вземем с Вас да основем организация, която да се погрижи за бягащите от Русия евреи и да сведем до минимум риска от втори Холокост. Какво ще кажете?

Диверсия от американска страна.Искат война с Русия или хаос в страната и последваща гражданска война.След това ИДИЛ ще възкръсне и Европа загива от милионите бежанци бягащи от брадатите главорези.

веднага оставка на путин!

Изгоряха ви рублитееееееее, идиоти русофилиииии! :))))) Сигурно във всичките сейфове има около 20 влакови композиции с рубли, което са около 100 щатски долара! :))))) Бухахахахахаха! Нещастници!

Я пак!!!

Изгоряха ви рублитееееееее, идиоти русофилиииии! :))))) Сигурно във всичките сейфове има около 20 влакови композиции с рубли, което са около 100 щатски долара! :))))) Бухахахахахаха! Нещастници!

Май ти изгоряха доларите, че си луднал толкова!!!!

30 кв м - защо триете не ви разбрах - или сте по-информирани от руските медии, или искате да се спами тъпо в тая тема.

ужас! горят " американски ценни книжа за 13,5 милиарда" !

Започнаха да замитат следите защо, кой и как е..а мамата на рублата :)

Горят старите цървули на Императора

Тия горят долари като турците...