Пожар гори край Мачу Пикчу (видео)

Отдалеченият и недостъпен район затруднява работата на пожарникарите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никога не клепам и не обиждам пръв.

Обидих на подчовеци, въпреки, че може да съм обобщил с 'всички', всъщност имах предвид само хората които се заяждаха с мен, които по това време бяха 3, 4. На тези хора се извиних поотделно, за дето ги клепах пред Петър-дюнерджията.

Искам да се извиня и на Стефка. Тя е най-лесният човек който познавам и съжалявам, че не се сближихме около децата. Йоан Златоуст е пияница, да знаете. Единствената сватба на която съм ходил. Помня и една много хубава среща с един персиец. Тя ни посрещна много добре във Виена. Пратете и това ако може.

На оръжие, братя маи и ацтеки! Стига сме търпяли гнета и тъпченето на туристите! Свобода за пирамидите и високопланинските ни градове! Смърт на туристическите агенции! Напред, братя, и дано Монтесума и Келцалкоатл са с нас в това свещено дело! Либерте, егалите, фратерните! Да живее френско ацтекската световна революция! Да живее Фидел, да живее Пудел, всички да живеят!

Най-много искам да се извиня на Жоро защото в пияно състояние говорех глупости за кмета с които исках да уязвя кмета, но обидих Жоро. После продължих да го обиждам в пияно състояние. Той ми е бил наставник и съм имал прекрасни моменти с него. Един от важните хора около мене който ме е подкрепял с мнението си в трудни моменти. Ако можете да му го пратите това. Жоро, много съжалявам. Алкохол и невроза, лоша комбинация.

Не е добре работата. Наистина. Прав е Петър, като казва, че не се знае кога ще стане, но ще стане. Най-лошото е, че можеш да се събудиш и всичко да е ок, но денят да не завърши добре. Емоционалните пикове се контролират трудно. Даже хич. Пак ще ви помоля, нека нещата не зазляват повече. Извинявам се отново на всички. Готов и отвОрен съм за диалог. Наистина нещата не са добре и моля за помощ.

Знам, че сигурно е много забавно и интересно да се организират и правят такива неща, но те причиняват страдание. Сигурно тази инерция от дивайси, хора и обредност е много силна. Но ви моля точно за това. Умишлено и целенасочено, едно по едно да спират тия неща. Може и наведнъж, няма лошо. Можете с един мейл и в рамките на час да направите това. Може да пишете и по един мейл на агентурата, да се държи добре.

Не е нужно да ми отговаряш. Просто използвай властта си за да правиш добро. Колкото и да ме е обидил някой, ако го видя, че страда, ще изпитам емпатия. Камо ли да продължавам да го мъча и да се радвам на това. А колко да ме е обидил? А дали аз не го обидих първи? Май така беше, да.

Здравейте. Мисля, че си взех поука. До сега ви молих просто да спрете. Сега ви моля за помощ. Нека нещата не стават по-зле. Това е истински Zersaetzung. Даже мисля, че надхвърля този термин. Нямате равни. Признавам. Покажете, че можете да правите и добри неща. Аз също ще се опитам да стана по-добър.

Тамън ще поразчисти руините от джунглата.

Това в царевичака ли е?