Повечето роми нямат доверие в полицията и правосъдието у нас, показват данни на ЕК

Като голям недостатък се отбелязва масовата липса на здравни осигуровки сред българските роми

Обратно в новината

Коментари - Повечето роми нямат доверие в полицията и правосъдието у нас, показват данни на ЕК | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А пък, повечето народонаселение и вси институции нямат доверие у ромите! И к`во от това !?

Няма трезвомислещ човек, който да вярва на корумпираната полиция, супер корумпирана прокуратура и мега корумпираната съдебна система и всичко това дирижирано от супер, мега корумпираните ни управляващи!

Arbeit maht Frei !

По-голям проблем е, че всички българи нямат доверие на циганите. А както се пише отскоро и в Европа почват да губят доверие.

То и аз нямам доверие на ромите, ама кой ме....

Румитата са паразитчета ,по цял свят са едни и същи ,крадливи и мързеливи !

Но пък полицията им има голямо доверие

По-големия проблем не е ли, че останалите 9% от народа, още по-малко вярват на полицията и съда ... ?

Когато подобно изследване ми ПОКАЖЕ колко точно данъци плащат ромите -с които се издържа безплатната бърза помощ , пожарна и полиция , чийто най-чести клиенти са именно ромите -едва тогава ме осветлявайте колко ромите нямали доверие на това за което не плащат и стотинка !!!!

ама що не пишете , че при младите , в детеродна жъзраст са мнозинство !

доверие в полицията и правосъдието? Ако ги закрият престъпността ще намалее драстично

прости и неграмотни но не достатъно, за да хранят системата. смятайте, колко сте зле в главата. всички, които се оставяте да ви връткат като селски гаджета, с елементарни филми за идиоти. застраховки, нап, съдебни милиционери, банкови тарикати.. опозиция и правителства остаряха заедно, омръзна им да се сменят, даже. а, дебилите още им вервате на глупостите. скоро, циганите ще станат мнозинство, ще се организират, ще вземат властта. това ще е и вашето спасение, защото иначе ще се самозатриете окончателно. дотогава, проумейте, че местан винаги е с предимство, защото така ви харесва.

Каква власт какви пет лева бе говедо. Да си видял в едно населено място да вземат? Да ди видял някъде село или град от цигани? Няма и не може да има. Циганина е паразит.

А повечето българи нямат доверие на ромите.Шорош да си ги заведе у тях.

между другото, точно този шорош е истинският собственик на мястото, което обитаваш. негови са и парите и банката които ползваш. също така, притежава и нещастниците за които гласуваш. това не е от вчера, просто ще ви става все по-ясно.

Почти всички българи нямат доверие и не разчитат на това мафиотско "правосьдие" и обслужващите него чиновници

Не вярвам и на европейската тъпня както и да са я кръстили, както и на циганите и на циганеещите се българи.

то самото правосъдие и полиция не си вярват...

ГГ

Вземете си ги всичките в Брюксел. Те да ви вярват, вие да ги интегрирате, всички да цъфтите заедно.

Оня циганин Цветелин Кънчев е Голям Измамник... НЯМА Роми. Има цигани... В Италия е имало римляни, а на север от България, живеят румънци.. Обаче, явно някакви цигани - Измамници са ходили в Италия и дори са ИЗЛЪГАЛИ Италианците да направят филм по някаква ЦИганска история(разказ)- ""Братята Варвари"", в който участниците са Цигани и араби( ислямисти). Циганите са ИЗЛЪГАЛИ Италианците да играят в ролята на циганите и арабите от техния разказ и да направят тоя филм.... Разликата между Циганите и Турците е както разликата между Крадец и Сериен убиец...Ние, Българите,, трябва да изтребим и изгоним ПЪРВО Турците, макар че някой са с по- бяла кожа, щото са отвличали българки през Турското РОбство. Всички с Имена- Осаман, Али, Мехмед, Халил, Фатме, Анифе, са Турски Шпиони и трябва да ги изгоним и изтребим за да я има България още 1500 години. Ако срещнеш някой с турско име, ПЪРВО го питай, дали знае какво са правили роднините му през Турското РОБСТВО ??? Ако почне да лъже че не е имало Турско робство, направо му казвай да бяга към Турция на тоя башибозук... Но може и просто, Ахмед ДОГАН да ги е ИЗЛЪГАЛ през 1992 г, да си смени името с Турско и да почне да се занимава с Ислям... Ак са го подвели, просто му кажи на тоя с Турско им, ОТНОВО да си сложи БЪЛГАРСКО име и да ходи на християнска църква.

За хора, които полицията и цялата държавна власт толерират максимално, това недоверие е малко странно. Аз, ако бях циганин, нямаше да се обаждам изобщо. Защото българи, турци, арменци и така нататък, не се радват на екстрите, които циганите имат като отношение на държавата. Тия са си направо превилегировани.

Нямат, за това и бягат от страната.

Ако те не вярват на милицията, на които всичко им е позволено, какво остава за българите.

Бах,та в изследването.ЕК харчи парите ни бадева.

Аз нямам доверие на повечето мангали. Какво интересно съвпадение?

Имаха доверие в милицията.Кварталният подпукваше мангала от площада до тях и краденото се намираше.

Това е племе което живее благодарение на Българския народ. Един циганин на Луната- Проблем. Всички цигани на Луната-Решен Проблем.

Това някакво първоаприлско заглвавие ли е? -като не им харесава тук да ходат навън

Що, ти имаш доверие на полицията и правосъдието ли?!

Хора, които не плащат данъци, живеят в незаконно построени къщи върху заграбена земя, бият лекари, полицаи, горски, пикаят върху паметници на Левски и Ботев, расисти са и псуват “мръсни българи ша ва ибем”, карат скъпи лимузини без да имат и един работен ден - такива нямат право на мнение и претенции!!!

Те и мафиотските фирми не плащат данъци ама не ревеме един циганин ако открадне една кокошка един мафиот краде милони а ние ръкопляскаме каде са работещите фабрики и заводи пак циганите ли ги нарязаха за скраб и ги изнесоха с вагоните а когато американците създадоха планът за унищожаване на плановата икономика РАИН ЪТ пак циганите ли бяха виновни кога при бай Тошо имаше гладни било циганин или българин всичкото зло за българи цигани турци дойде от тия боклуци от ЕС империята на злото САЩ и никой да не си мисли че тая измет я интересува народа целта им е територията и ресурсите да оглозгат и след тва да кажат извенявай че се видяхме я ми кажете в коя даржава кадето са се намесили народа е добре няма такава

И аз не вярвам в полицията. Циганските престъпления остават ненаказани, а хората опитващи да се борят с циганските беззакония страдат от БХКвГЗ. Крадът, не плащат данъци, живеят в незаконни постройки, не плащат сметки- паразити.

Да напуснат България незабавно.

Еди по-долу има един недоклатен мангал, дето си позволява да сравнява българите и циганите. Няма как да сравняваш несравними неща , скривай се в миризливата колиба от която си изпълзял и не показвай , боклук смотан.

От народност роми, хора не познавам. Апропо, повечето цигани се пишат турци, ама истинските турци ги мразят и не могат да ги траят.

Повечето цигани са си миризливи мангали, от роми все още не познавам !!!

Ромът го пием!

"Отчита се, че съществува опасност при струпване на роми да избухне насилие, да настъпи смут в обществения ред и да се извършват различни престъпления, включително с употребата на огнестрелно оръжие." - защо само у нас е възможно да се случи нещо подобни и никъде в ЕС въпреки че има доста римляни и там но никой не смее да мисли да скача на бой на полиция или мирни граждани. Какво е сбъркано тук за да си го позволяват?

Защо един пенсионер, работил за България цял живот, получава 200лв. пенсия, а 16-годишна ромка с 3 деца 1500лв помощи на месец!? Около 21 вида помощи имат право да получават ромите днес. Това е установено от изследвания, които са направени от Центъра за демографска политика. Какво би мотивирало това момиче да учи, да работи и да се развива?! Какво поколение оставя една малолетна майка, след като голяма част от децата й се раждат недоносени?! Как се е стигнало до това безобразие в България? Защо един пенсионер работил за държавата цял живот се налага да получава 200 лева пенсия и да се чуди как да оцелява, а една ромка, която от 12-годишна ражда е поощрявана да го прави с помощи на стойност 1500 лв. В същото време всяка българска майка има право на месечната сума от 37 лева за едно дете, ако нейният доход е под 400 лева. Как са се получили тези 1500 лева при ромката е пълна загадка. Едно обаче е сигурно, че това е дискриминация спрямо българите.

И на Енергото също нямат вяра, че им били качили електромерите на високо на стълбовете!

БТА и които там сте, псевдо българи!!! Айде чак толкова да не придиряте на ситно хоро на "неразбраността" на мангалите!!! Ай сиктир!

Вижте ся какво, аз на цигани не вярвам за ромите незнам. А па на моравите още повече.

по големи цигани от българите няма, имаха държава но я осраха, ...

Ми и аз нямам доверие на циганите. Що никой не отразява този факт?

Голяма част от циганите не могат да пишат, четат, а и да говорят и разбират български език и поради тази причина все повече от тях се маргинализират. Така, че ако е правено такова поведение, то няма нищо общо с реалността.

щото на плажа ставаш по черен и от циганин

По-голяма част от "ромите" и почти всички българи. (Интересно, програмата за проверка на правописа ми подчерта думата "ромите").

Ето го и правилно прочитане на изложените данни - 41 процента извършват престъпления вярвайки, че полицията ги пази и от тези само 22 процента са уверени, че като ги пипнат прокуратурата ще ги спаси. На останалите не им пука изобщо. Но всички гласуват за една и съща партия.

като младеж ебях циганки,след това путенца от СССР,след това,латиноамериканки и испанки,проститутки,а сега пк искам да еба циганки,полудявам по тях

чае шукария, хас мукар на вилица

Не само Ромите а и Българите нямат доверие и вяра в полицията и съдебната система,но това не пречи на властта да налива там народни пари не заслужено.

ЕК работи по шопската система "Я най-обичам да намирам маана"... Ама констатирали, безпокоели се... Добре ние сме глупави и некадърни не можем да интегрираме и цивилизоваме циганите. Ами хайде да ги интегрират еврочиновниците, щом могат и знаят как. Убеден съм , че циганите на драго сърце ще се изнесат за Брюксел.

да, глупави и некадърни сте и си въобразявте че сте нещо повече от циганите но сте еднакво прости крадливи и злобни като тях

А ти от кои си? От образованите и грамотните ли, владеещи по няколко езика?

мангалино прост, истина ли е това което казвам?

като за китаец, само 2-3 грешки си направил, евала!

Не ние , всички са нещо повече от тях :)

стигна се до там циганите да са по съвестни от българите, да кажат смело истината ,че в тая кочина за бедните справедливост няма а мутро-полицията е престъпна организация обслужваща интересите на ДС мафиятя, ... имали въобще лидер на партия дето да не е ДС агент?

Нещо си се объркал. Не че са по-съвестни циганите, ами тях са ги питали, а от мнението на българите не се интересуват, защото не им плащат за това.

не се интересуват, защото сте п утки продажни с робско мислене

Как така не вярват в съдебната система? Че те ги защитават дори и да са виновни. Те си знаят правата, та чак и измислени права. Те не са интегрирани последните 30г точно заради ЕС и Нато! Това беше тяхната цел. Нещата с циганизма се е развил в правилната насока. Сега искат да ги интегрират а защо? Експерименти ли си правят или нечии чужди интереси клатят?! Нивото е ниско и интеграцията им с това темпо и никакви сериозни мерки, е обсолютно НУЛЕВО! Само лъжи! Измислени мерки за параван са горе описаните. Вместо да живеят сред бг население, те им правят гета из кварталите на градовете и селата. Ние също не вярваме на съдебната система и мерките за интеграция на циганите!

Дали циганите вярват в съдебната система и в полицията въобще не ме вълнува! Интересува ме какво прави държавата по въпроса за осигуровките им! Как ще ги накара да си ги плащат? Или и за напред ще е на наш гръб лечението на тези паразити?

Като отидеш в спешен кабинет и искат 40лв. Нали съм здравно осигурен. Само пълним некой джоб!

Защо само Роми са интервюирали... Написаното важи за всички граждани