Повече от 8000 автомобила на ден затапват "Капитан Андреево"

В събота и неделя се очаква много още по-голямо увеличение на трафика

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Страшна ВОДЕЩА новина, олеле, какво ще правим сега!!!! Всяка година по това време е така, стотиците хиляди мустакати германци, холандци и белгийци се прибират по родните места за рамазана! Няма ли безброй по-важни проблеми в държавата ни??

Тези хиляди мустакати германци, холандци и белгийци НЕ трябва да се разглеждат като досадници, а като абсолютна златна възможност! България трябва да създаде условия, тези хора да оставят колкото се може повече от парите си в България! Трябва да се построят повече бензиностанции, ресторанти, магазини, хотели и.т. по магистралите! Те трябва да спират там и да дават парите си в България, а не след границата, както правят 95% от тях! България трябва да извлече изгода от този феномен!

Много ясно, че граничните пунктове ТРЯБВА ДА СЕ РАЗШИРЯТ! Не може през България да минават важни паневропейски транспортни коридора, a граничните ни пунктове да продължават да са от съветски тип с 15 човека персонал и 3 ръкава! РАЗШИРЕТЕ пунктовете! Направете ги най-после ЕВРОПЕЙСКИ! Говорим за туризъм, а отблъскваме туристите още на границата! Не може един паневропейски транспортен коридор да свършва с второкласно шосе, 2 бариери и 5 изтормозени милиционера!

Какъв туризъм бе, турски братко? Какви гости отблъскваме бре, Асане?? Това са хора, турци, които излизат от България, не са гости, само преминават, на път за Азия при роднините си!!! Смешки пишеш!!! Или искаш по-голям граничен пункт за да ходиш по-бързо при родата???

- Турците брато преминават по 2 пъти транзит И оставят пари в България, зареждат в България (ако намерят бензиностанция), хапват, пазарят, плащат данъците на стоките и горивата! Ако България създаде по-добри условия и възможности (повече бензиностанции, ресторанти, магазини, хотели = нови работни места), повече турци ще оставят пари в България! Много турци нощуват на турска територия малко след/преди БГ границата, понеже няма хотели в България! - Българи брато летуват в Гърция и Турция и преминават 2 пъти границите! Туризъм - Румънци брато летуват в Гърция и Турция и преминават 2 пъти границите! Туризъм - Европейски фирми транспортират стоката си към Турция и Гърция през България! - Турски и гръцки фирми транспортират стоката си към Европа през България... Това няма как да стане с 1 второкласен път на границата, 2 ръкава, 2 бариери и 5 изтормозени милиционера! С малкия си мозък няма как да го проумееш това!

Какво се хвалят тези от гранична полиция?! 6000 коли за денонощие на 10 "канала" прави 25 коли на час на служител! Смешници! Трябва да обработват поне тройно повече, за да няма опашки!!!!!! Същата идиотщина е на Калотина - средно по 5 минути на кола се мотаят да гледат паспорти и да искат какви ли не документи на влизане и излизане. На мен последно документи на колата на някоя граница ми бяха искали в Унгария преди 10 години с идеята да хванат някой без ГТП и да го накарат да отиде на близкия пункт за ГТП след като си плати глобата.

Калотина, петък вечер, от 18.30 до 20.30 преминаване на границата, като дори последните 30 минути оюнашите граничари не пуснаха нито една кола, от 20.00 до 20.30 Благодарим за отзивчивостта, и вашта май.ка също...

Ами ти друг път си хвани самолета от Дюселдорф за Газиантеп, като се прибираш Турция, а не вози 20 часа ханъмата по магистралите! Споко, от към Сирия не летят ракети, турската армия е окупирала северната й част.

Това не са работници на работни визи или сезонна работа, а от десетки години са германски граждани (голяма част от тях дори родени в Германия), които отиват на ваканция в Турция от където са емигрирали те или родителите им. Как обаче звучи само - Работниците се прибират... :) Върнахте ме в Соца. Те и нашите работници ходят в Гърция и после се прибират. Не сем вече по Тошово време когато терминат Gastarbeiter беше актуален. Малко трябва да си сверят часовниците журналистите.

Gastarbeiter не е измислено от бай Тошо, а си е немска дума и където и да са родени и където и да ходят те си остават бачкатори, пич. Брачеди сте!

Точно бачкатори са тези тюркие-оманлар избягали преди време от мизерият в Турция, вършат работата която германците и холандците не искат. Какъв соц бре, анадолу баба, Гастарбайтер е западно германски израз, точно измислен за тези хиляди работници-бачкатори, избягали от Турция.

Как е българи, гледате ли нови на ТУРСКИ по НАЦИОНАЛНАТА си телевизия? Наргилета смучете ли? Гюбеци мятате ли? Чалга слушате ли? А ЕТНИЧЕСКИ "партии" в "българския" парламент имате ли?? Хахахахахаха Мууааахахахах

"Трафикът е уязвим" - какъв ли е тоя бисер ? Трафикът си е трафик, вие сте уязвими като стане напечено и сте дотам.

Тия евразийци кога ще влезнат в 21 век и ще почнат да летят с лоу коуст компании и чартърни полети !? Вместо да се лашкат три дена от Западна Европа до Анадола , да се трепят по пътищата ни и да убиват и български невинни граждани - могат да пътуват за 3 часа със самолет до Анкара и там да си наемат автомобил под наем ! Я ги пращайте да минават през любимата на Ердоган Русия , и оттам през кавказките републики до Анадола ! Какво само ни осират пътищата и увеличават паметниците на загиналите българи по пътя Калотина - Капитан Андреево !

В самолетите е забранено да се превозват оръжия и наркотици. А и с кола, по-лесно се получава с трафика на "бежанци".

Нека са с коли, тамън да прибираме пътни такси. Нашите момчета на карат ли и те от Англия? По всички градове само английски номера се виждат.

Не можахме ли да се отървем ит турската паплач?! Да минават орез Гърция, какво минават през нас. Ей, андолостанска наглост.

ми нали имаме 3 пункта, а оттатък турците имат 23 когато ги изравниме може и да не се натрупва такава опашка всеки път