Повече нови случаи на COVID-19, но без нито един починал за последните 24 часа

В три области в страната няма нито един заразен с инфекцията за денонощието

Обратно в новината

Коментари - Повече нови случаи на COVID-19, но без нито един починал за последните 24 часа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

- За какво е тази суматоха, Джийвс? - Много хора имали ковид тия дни. сър. -Странно ли е през декември хората да имат хрема, Джийвс? - Не сър, странното е ,че всички говорят за това.

Стига вече,закривайте тоя портал, тъпанари.

за смертка на това 300 умряха от болестите демокрация, европа, нато и държавна администрация! ама това не е новина и не е важно!

Е кой още си слага от тия ваксини???

Още ли броите настиналите бе???

Боли ме фара

То от сопол не се умира

Как никой не желае да умре от грип!!!

Дирници, спрете да излизате.

А ми сега, от де далавера.

Искам осма бустерна доза

Канадският премиер Трюдо: „Всеки в Китай трябва да има право да протестира и да изразява мнението си, канадците следят отблизо протестите срещу политиката на нулева толерантност в Китай.“ Западът се възползва напълно от момента и разклаща ситуацията в Китай, като открито подкрепя китайските протести срещу COVID. В Лондон стотици жители дойдоха пред китайското посолство с искане да се ограничи политиката на коронавирусни ограничения в Китай. Няколко популярни британски вестника подгряват темата с отразяване на протестите на първа страница. В Австралия, която изгони тенисиста Новак Джокович от страната през януари поради липса на ваксинации, телевизионни водещи приветстват китайските бунтовници. Американският телевизионен канал CNN показва протестите в Шанхай, където протестиращите скандират името на града, но коментаторът твърди, че те искат оставката на президента Си. Интересни салта с бързо преобуване. Спомням си добре как бяха смазани протестите в Канада и в други страни. Може би степента на идиотизъм на анти-COVID мерките също беше по-малка и те не продължиха толкова дълго, колкото в Китай, но те се бориха с протестите не по-малко жестоко, отколкото правят китайците сега. Струва си да припомним например канадския „Конвой на свободата“, протестна акция на шофьори на камиони, които повече от месец се противопоставиха на изискването за пълна задължителна ваксинация. Отговорът на правителството тогава беше около сто наказателни дела, масови задържания, блокиране на сметки и прекратяване на застраховки. АМА ДААА....ТОВА Е РАЗЛИЧНО.....МАМА ВИ ГЛОБАЛИСТКА

Всякакви глупости пишат, само и само да не кажат колко народ измря от инфаркти предизивикани от ковид препаратите.

Инфарктите напоследък са нещо като епидемия. Новинарските потоци са пълни с известни и не дотам известни личности умрели от инфаркти, които никой "не може" да обясни. Така ли? Е, едни производители ще обяснят, но след 75 години. Тогава си задаваме въпроса, колко ли "обикновени" люде умират по същия начин, но смъртта им няма как да достигне до медиите?

Да се чете - нито един починал в болница, защото ако си починал в болница от инсулт примерно, значи си починал от Ковид-а. Върна се старата практика - умирай си в къщи!

Ще те разочаровам - на средна възраст, стресова работа, с 4 ваксини и съм си ОК! А инфаркти и инсулти особено у нас винаги е имало. Факт е, че масовата ваксинация не доведе до масова смърт на ваксинирани, но от глупост се среща!

Почакай...не бързай...

Кой му пука за този Ковид бре? Обикновен грип

Продължавай да гледаш БТВ и нова. Там всичко е розово. https://rumble.com/v1wv9io-115672560.html