Повдигнаха обвинения на висш шеф в СЗО за коронавируса

Италианската прокуратура погна Раниери Гуера - свръзката на организацията с правителството в Рим

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А Италия кога ще бъде глобена за това, че излъга целия свят за това колко много жертви е дала? Много ясно, че всичко това си беше чиста лъжа, само и само да вземат едни огромни милиарди, които не е ясно къде потънаха... Починалите от корона вируса в Италия са може би 10 пъти по-малко от обявените!

Кой вярва на съд?

Този гараж наречен сзо дано скоро да се разследва във всички държави и ще им излязат кирливите ризи.Било "конспирация".Ама всичко каквото се каза по повод сзо и гейтс излезе вярно.Мошеници никой не ви вярва вече.

Да разследват и Гербейсус по обвинения за куртизантство на Китай.

Започна Се! Всички от СЗО в кафеза!

.

и то голям

тея СЗО са за затвора трябва да се събере трибунал от няколко държави да им разследва престъпленията и участието в сговора на богатите фармации дето пуснаха тоя вирус и разбутаха пренаредиха цял свят... абе въобще отвличайте ги и ги носете в северна корея на съд заедно със най богатите инвеститори в бионтех астра зенека и т. н и само не ми казвайте че китаеца дето яде сурови прилепи в Ухан причини това на светъ ще ви нарека чиста проба глупаци

Защото ще овони цел свет!!

Жиниралчето Кенефчийски и компания да не се плашат - те до съд няма да стигнат.

Малоумник! Ти в гората ли живееш, не срещаш ли хора, нямаш ли близки....или си с мозъчна трепанация!

Той се съгласил през ноември? Разпитан е тогава? А защо чак сега ни съобщават това? Може би най-после престъпниците от СЗО са погнати да отговарят за геноцида? Ако е така, браво!

така е написано, че нищо не се разбира. Добре, че има интернет, и човек може да прочете първоизточника - там статията е тройно по-дълга и се разбира в какво е обвинен Гуера.

И каква е вината на СЗО, като те са само консултативно-информационна агенция към ООН, а предприемането на реални действия е задължение на съответната държава, която може да провери всяка информация чрез дипломатите и разузнаването си? Примерно след епидемията от свински грип през 2008 година ЕК взе рашение да направи общ план за действие при пандемия, планчето за действие на ЕС е прието през 2010, като всяка страна членка трябваше да напише собствен алгоритъм за действие при пандемия... така че Фон дер Лайнен, ако не като комисарка то като докторка трябва да е знаела за съществууването му, айретен че и като министър на войната в Немско също е била запозната с него, да ама греда, като стана време Планът да се приложи стана ясно че на хартия всичко е изпипано а на практика необходимите материали и запаси ги няма, а някои държави,като Белгия и България, в навечерието на „пандемията” от Ковид са продали част от запасите си предвидени в националните им планове за действие в случай на пандемия, и тъй като България е от "отличниците" нашето планче е било готово още през 2008. По заповед на Тръмп от 2018-а всички Щати трябва да си напряват план действие при епидемия. И както видяхме нито един от споменатите по-горе планове не беше приведен в действие а всички "Лидери" се упражняваха в създаването на хаос сред болните и тези които трябваше да ги лекуват.

нов съд в нюрнберг за масовите убийци, дори чрез "ваксина"!!! както и за всяване на паника сред населението, чрез джурналяшките измислици на "новия световен биг-брадър"-"ред-безредие" ще, ще, ще дойде видов ден.. и психопатите, заедно с подопечените им педофили, джендъри, масони, соросоиди, бил джамджията и etc... ще си получат заслуженото. всичко е написано вече...

А някой пита ли Нюрнберг какво иска? Засега има изгледи само занзибарски съд да се заеме с тази задача. Само пазете съдията, че ако се разболее, тогава адвокатите на ковид тероризма отиват директно в казана.

СЗО трябва да бъде разследвана за това, че проспа сума ти време и пьрвоначално уверяваше, че няма нищо страшно и не е нужно да се налагат мерки спрямо Китай, ограничаване на пьтуванията и т.н.

Още тогава много се ядосвах и с просто око се виждаше, че СЗО ЗАКЪСНЯВАТ С МЕРКИТЕ.

Ама тогава такива бяха указанията от горе - да се отрича, че има такъв изпуснат вирус от нашите лаборатории, че да заметем по-добре следите

Трябва съд за всички в СЗО, както и международен трибунал за Бил Гейтс, Хилари Клинтън и фондациите зад гърба им, като се започне от Бляк Рок, Сорос и т.н.

Хубава новина ще е когато прочета че, онзи уорд гейтс е умрял, удавен в кофа с лайна.

щом е от СЗО значи е виновен. закривайте я тая безполезна организация. като торбалан е - само плаши, действия - никакви

Ха! Прочитайки заглавието, помислих, че СА ПОДПУКАЛИ СЗО-то за налагането на СВЕТОВНАТА ПАНДЕМИЯ :) Уви, по-късно ще стане. Евро адвокати ПРАВЯТ ПОСТЪПКИ в тази посока :)

А може би ти си се пренавила в грешна посока? Докато се навият евроадвокатите, току виж си минала през пневмонията и през някоя болница.

Започна се, интересното тепърва предстои.

Сега да се стягат всички, които през ноември твърдяха, че вирус няма.

По-скоро ДО ноемрви в България МАСОВО се смяташе, че няма вирус, просто защото ние нямахме първа вълна! И то нямахме, защото първата реакция беше много силна, а после стана лято - много топло и сухо (най-лошата среда за разпространение на вируси)!

Ами тези същите и сега твърдят, че вирус няма, че цило некво леко грипче и т.н.