Повдигнаха обвинение на шофьора на боклукчийския камион, убил жена в София

Мъжът е с мярка за неотклонение "подписка" заради влошеното му здравословно състояние

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще си осъдят шофьора на максимума по закон, ще си излежи и нататък животът му ще е съсипан. Защото е прост боклукчия. Не е Кристиан Николов, Йоан Матев, Максим Ставийски, Явор Бахаров, и още, и още ... Законът е закон за акушерката, която преби бебето, майката, която съдят за убийството на двете деца, шофьорът на автобус, който направи катастрофа и загинаха разни туристи. За анонимките има Наказателен кодекс с цялата му строгост. За онези с известните фамилии и дебела банкова сметка има вратички в закона. Ще си живеят живота, напиват, дрогират, шофират "на градус" и няма и да помнят, че са те сгазили някъде си. Да не си им заставал на пътя! Даже ти, анонимнико, трябва да им платиш, че колата им е за ремонт, а си има причинил и стрес да ги влачат по съдилища и арести изобщо. Те са важни хора, не могат да си губят времето по такива институции. Разбира се, че трябва да се понесе отговорност от всеки, но е безкрайно тъжно как за едни и същи престъпления различни хора получават различно наказание.

Горкият човек, но масово шофьорите на тези камиони не спазват правилата за движение. С голямо самочувствие на недосегаеми са. Лично на мен ми се е случвало в последния месец два пъти да ме засичат и отнемат предимството.

Циганин е бил, сигурен съм, защото е направил глупост от явно незнание и незачитане на ЗДП. Та там е казано, като не виждаш, използваш сигнали от хора, които виждат отзад какво става. Това в случая са боклукчиите. Обаче дивакът нищо не е направил и си е карал на сляпо. Разбира се, че би трябвало заедно с влошеноти си здраве да е в ареста, не на свобода, където може да повлияе на следствието, а и да сгази още някого.

но малцина са тези , които се оглеждат ,когато пресичат.

В грешка си- той не е бил на тротоара, а пешеходците са били на пътното платно

Така е сигурно, и няма значение - и на пътното платно няма право да гази пешеходци.

Тъпата пешеходка заплати с живата си, но застраши живота и на внучето си. Съсипа и семейството на шофьора...

Като е с влошено здраве защо кара камион. Това не е оправдание. Тези шофьори не минават ли медицински преглед? И защо този не се е лекувал? Сега да си лежи в затвора и да си изплати кръвнината, за да знаят другите че носят отговорност и не може болен да кара.

Когато си убил човек, когато си сгазил дете, когато ще те осъдят - няма ли да се побъркаш, няма ли да получиш удар, инфаркт? Никой не са качва на колата с идеята да убие двама-трима! Да не дава Господ!

Мен като дете ме беше блъснала кола. Отхвърчах в храсталаците, които се оказаха без бодли, еластични и достатъчно гърсти. Идеалният омекотител на удара и аз излязох без драскотина. Аз, заедно с останалите деца с които бях дълго и трудно свестявахме шофьора. Горкия беше изпаднал в някакъв ступор. Търчахме да му донесеме вода, накрая му викнахме линейка, за да го прегледат и преди да го пустан му удариха поне една инжекция. Според мен човека прекара някакъв инфарк или инсулт или де да го знам какво, но определено децата се притеснихме за него. Та шофьора сутринта може да е бил в перфектно здраве, но след като е ударил баба с внуче, да е станал инвалид.

Човека ще бъде осъден преди делото за Милен Цветков да е тръгнало.

нали беше 52 годишна бабата, бе? джурналя ...

Аз знам 62 годишна