Коментари - Повдигнаха обвинение на ромския лихвар и сводник Менду | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"До 12 години затвор и 200000 хил. лв. глоба"! Това означава, че може и 1 година затвор! А Иванчева, АХ тази Иванчева, за "поискан подкуп" (не доказано), 20 години ЗАТВОР! С тази "правосъдна система", защо ли не ни изгонят от ЕС??

Ще го глобят 20 бона и ще лежи 72 часа в ареста? О, да! Да му е за урок на тоз боклук! За него 20 бона са пари за закуска, ама кво да правиш кат има парички момчето...

За тоя няма ли ККОМПИ?

Когато вкарате циганина в затвора, за минимум 10 от 12 възможни, тохава ми се хвалете!!! И да Ви подскажа малко, този циганин не е извършил всички тези прсетъпления САМ! Просто, фивически е невъзможно! Хайде сега, раздвижете си закърнелите мозъчета. И вкарайте и останалите 10-15 циганина от тумбата!! Благодаря за вниманието.

10 godini banditizam...... i chak sega xvanat.

Повдигнали обвинение на МЕНДУ ... Това е ОК! А на МЕНДА кога?

Искам в затвора да го шибат, докато не роди.

туй то, отсега нататък това ще е бъдещето на България, така казаха от герб и бсп за това си мълчат , нали са си комбинка

"в периода от 2010 г. до 19 май 2020 г., без съответно разрешение, е отпускал кредити на обща стойност 1 млн. лева "..., кой му разреши това и кой не го видя, че действа без страх?

И този ли е забравил да плати на Бойко това което са се уговорили? Като го гледам този на снимката та много му пука....Бокотърси пари отвсякъде за да плаща радарите сега- тефтера му е изваден и е почнал поред.

Добре де, уж дейността ,като "Банка Менду" е ...НЕЗАКОННА...а как така му търсят данъци за реализирана печалба от тази дейност ... Ами той за това не е и декларирал... пред данъчните ...не съществува в регистъра им ..."банката " де ...

50000 лв. на година е Такса спокойствие от ГЕРБ. Мангасара ги е отворил ГЕРБ-аджиите и са му спретнали "престъпление". Такива са всички "знакови" престъпления, "залавяне" на наркотици, митничарски далавери - отсвирват ГЕРБ като фактор.

Да, но тази банка съществува в списъка на Бойко и това е по- важно. Сега ще трябва да се докаже, че банката съществува официално...

То добре,хванахте пловдивските лихвари,резултата ще е нулев.А кога ще хванете софийските ,че доста душици изгориха.Че си плащат е ясно.Нали сме много силни г-н Гешев.Но те пият на една маса с Банкянския и се отчитат.

Във всяка циганска махала има по двама-трима такива ма-нга-ли. И почти всички други, които се занимават със сводничество, измами, грабежи и т.н., и т.н. И властта знае много добре, но какво от това. Тези им вършат работа по изборите, това е.

Малко му е наказанието.. Така надъхват младите хора да правят престъпления и да станат милионери .. после само от 3 до 12 год затвор.. Заслужава си, вместо цял живот бачкане и накрая да те мине държавата с някой нов закон

А на банкянския крадец и шубелия Боку кога.

Прикриватурата трябва да отговори на въпроса защо е закъсняла с 10 години.

..Банка 'Менду'... в паралелната държава 'България', съществуваща на същата територия като официалната...

"...ромската етническа принадлежност..." Браво, г-н прокурор, веднага си личи "грамотния" човек. Пък после защо нешата в правораздавателната система не вървят

В Конституцията на Р България няма етноси. На кой закон и коя конституция служат милиционерите със сини пагони?

а откъде има 1 млн, та да ги дава? За десет години мълчание на милиционерите колко и на кого си е платил? Прикриваторът да не се прави на учуден!

Процъфтявало преди това при баща му. Защо е още премиер.....този Каун от Банкя? А за казината на Черепа кой премиер ще бъде съден? Такова нещо има само в Русия - малкия син на Главния прокурор на Русия, Артьом Чайка, държи нелегалните казина в Москва.