Постоянен арест за петима от наркобандата на Радо Ланеца

На 33 лица са с повдигнати обвинения, някои се издирват с Европейска заповед

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Има данни, че бандата се е ползвала с протекция от държавни служители." - Държавна банда? Полицаите пак загазиха? Онзи ден мафията в България счупиха три стола в заведение на друг техен член и Борисов свика заседание на министерският съвет за подялба на 8-те милиона откраднати от Държавния бюджет. Полицията не беше разбрала за кражбата на Борисов, а научи от медиите... Всеки ден се намират по 2-3 трупа и по някои извег изнасилил и убил я журналистка, я дете, я спортистка от Перник, я момиче от Ловеч застреляно от полицай но ... това не е повод за тревоги и решения на министерския съвет! За тях са важни счупените три стола при подялбата на паричен ресурс от Българската мафия, на която е застрашен живота и благоденствието от свои конкуренти... Бойко тях защитава!?!

E колко години чакахте за да ареcтувате тези отрепки?! Отдавна трябваше да гният в затвора, а не да продават наркотици на децата ни, тези мекотели!

Онзи случай с двете жертви в бидони и чували: съмнява ме, че тази група е съпричастна за това убийство! Добре би било да се вземат проби и да се потърсят следи от наркотици при убитите и бидоните, чувалите. Тези, ако ги притиснат малко, ще си признаят! Почти съм сигурен, че имат нещо общо с двойното убийство!

Глупости! Това са обикновенни трафиканти, но малко по-различни от 10000-те други на държавна хранилка в България. Те правят пари, перат пари... Убийците в България са други! Те имат държавни постове и участват в министерски съвети... в грижа за нашето здраве и пържолата за кучето открило поредният труп на Българка! Но кой ги е еня за тях? - Нали Ще пазаруваме с парите за изтребители? Не можем дас изнесем в чужбина всичката престъпност? нали!

А останалите 25 от бандата къде са ? При братя БегаЛеви и Брендо ли ? Смешника ГЕШЕВ освен да арестува жени и деца и да върти имотни далавери с Ваклин , за нищо друго не го бива простата селска фуражка н@срана.

27 бройки немогат да ги намерят барабар с тартора ама седнали да се хвалят как задържали 5 дребни риби явно зависими:((((