Постоянен арест за мъжа, подпалил колата си пред общината във Враца

Повдигнати са му обвинения за хулиганство и за унищожаване на имущество

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Общината е трябвало да подпали ,за герой щяхме да го имаме ,ама де тоз акъл - от глад и дертове само интровертни реакции. Горкия човек! Бог да го пази!

Да, бе! Осъдите го на 100 години затвор! Кокошкарска работа! - истинските апаши са на свобода, те с този човек се захванали!

Изнасилвача на свобода, а този мухльо в ареста.

Тя пък една колаааа...... Трябвало да я ззпали по рано.

Не знам дали този няма и други подобни нервни смущения, но ако е само това е доста пресилено задържан

Е, сега дописаха за какво го обвиняват, ама в съда няма да мине. Ама са го арестували - страх ги е, че ще се саморазправи не само със своята кола, хем ще бъде прав.

видими резултати от силната държава , тероризираща населението

и откога човек не може да поврежда собственото си имущество????

Кметовете убиват с данъци, полицията ще го пребие от бой - егати и живота...

Ами, той и Стефан Стамболов искаше да ни принуждава да слагаме Арабски фереджета( бурки, МАСКИ ), но го спряха преди да ни накара.. Само с куршуми по предателите, помагачи на враговете на България, ще се оправим.. Васил Левски ако си беше запалил дрехите, сега, изобщо нямаше да сме чували за него. Нито за Капитан Петко войвода...

Народът изтрещя от недоимък, данъци, такси и всякакъв пладнешки грабеж! Имам роднини във Враца. Хората са много бедни, няма работа. Съчувствам им и мисля, че човекът е луднал не от добро.

Оставка!!!

Ами като не се е сетил да убие някой... щяха да го пуснат под домашен арест, а можеше и служебен паспорт да му издадат...

капка по капка язовир става!Въпроса е кого ще удави ?

„Съдът заяви, че съществува реалната опасност подпалвачът да извърши друго престъпление или да се укрие.“ Страх ви е да не запали и велосипеда или да забегне за ЮАР при братя Галеви и Стефка Меджедиева?

Костадинов, полицейски охлюв, да ти го отмаам около кафявата точка. Около шоколадовия цех. Анадън му? Скапаняк.

Нещата вървят към нов Народен съд! При това със страшна сила...

Имам краставица в гъза и ми е много гот! О-йе!

Да беше утрепал няколко общинара, щяха да го пуснат условно щшто минава в категорията "опасен" и на т.нар. магистрати гащите им треперят от такива.

Правилно! Как смее да изразява подобно отношение към държавата на тиквения цар-слънце.

Имуществото си е негово. Ако иска ще го пали, ако иска ще го гаси...Още малко ще му повдигнете обвинение, че не си е изпрал долните гащи, бе...Смешници...Този ли е най- големият престъпник, бе, мишоци платени?

Ти не можеш ли да вденеш, че на никой не му пука за скапания кошник. Проблема е, че скапания кошник след това сума ти народ е ангажиран да го гаси, рине, да сменя плочки и да мие след него. Някой трябва да плати за това....

Ще гасиш, нещастнико. За това ти плащаме заплата. От нашите данъци. Не цял ден да играеш белот в спалното на Пожарната 20 години, а след това да вземеш 20 заплати накуп. Тъпак.

Васо, пожарникарите са да гасят пожари, не умишлени палежи. Гений...

Да извърши друго престъпление ли ? какво, да си запали къщата, защото са му наложили данък ли ?

Ако си набия сам гъза , за средна телесна повреда ли ще ме арестувате ваща мама ?

Горски, ако докато си го набиваш тръгнеш да трошиш обществено имущество и да занимаваш пожарни, полиция, ремонтни бригади да ти оправят бакиите, МИ ДА! ЗА АРЕСТУВАНЕ СИ!

Само ако си ГО набиеш в гъза.

Със 200 км в час ли ?

Не с 300! Лайнар!

Народа изпращя. Паркирал неправилно, вдигнали му колата и какво...подпалил я. Прецаква единствено себе си, никой друг.

Жертвата е виновен - само във фашистка България!

Каква жертва бе смотан, спрял е като арабин в пустиня и са му вдигнали колата! Кое е ненормалното тук. Сега освен ареста, трябва да го осъдят да заплати разноските по делото, да заплати разноските за работата на пожарната, за възстановяването и почистването на площада. А защо не и тлъста глоба за замърсяване на въздуха и за неимуществени вреди на града, затова, че хората не са могли един ден да ползват площада по предназначение! Съвсем разумна сума би била една глоба от порядъка на десетина хиляди. Да тръгне друг път да търси майка си...

Сгрешил си, отиваш и си плащаш глобата. Какви са тия детски изпълнения от зрял мъж... Мухльо.

Другия път да подпали прокуратурата и съда, както и личните коли на престъпници прокурории подкупни съдии.

простак! Ами ако всеки тръгне да пали като се ядоса, тогава кво става, бе главок?

Родната милиция е хванала престъпник №1 на бегето и сега прокуратурата и ,,неподкупния" съд ще го разнищи за назидание на другите потенциални престъпници.

.