Захариева открива първото посолство на България в Абу Даби

Вицепремиерът и външен министър Екатерина Захариева пристигна снощи в Дубай, откъдето започва работното й посещение в Обединените арабски емирства (ОАЕ).

Обратно в новината

Коментари - Захариева открива първото посолство на България в Абу Даби | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

захариева и кадъната на снимката са като две капки вода.

Ето в коя държава ще отнесат присвоените пари и къде ще заживеят (забягнат) когато тук им се потърси съдебна сметка за кражбите и присвояванията! Там ли бяха братята Галеви или в Катар?

Предлагам НИКОЛЕТА ЛОЗАНОВА за почетен консул наБГ в ОАЕ и Малдивските о-ви

само забрадка - фереджето е оставено за коктейла

Мисля, че нивото на дира е паднало изключително ниско, да не кажа, че вече го няма никакво и се питам защо редакторите съсипват нещо градено с години с лека ръка?! Как може думата тунеядец и то отправена към българска институция като цяло, а не към конкретен човек да е повод за цензура?! Вие в кой век живеете, господа?! Това са фактите, които изложих - с подобен стокообмен бе закрито посолството ни в Тайланд, а ето сега ще се радваме не само на генерално консулство, а и на посолство в ОАЕ. Лъжа ли е, господа?! Кой е виновен за подобно недържавническо мислене, очевидно външно министерство и какви са тогава те?! Ами направете си изводите сами щом не могат да направят елементарен анализ, то дали са тунеядци /което за незнаещите означава безделници/ или не. Не сте вие съдник, а фактите!

Още една дистинацийка дето ще ходят ''по работа'' а и наши хора неудовлетворени явно има още....

СКОРО ЩЕ ОТКРИЕМ ПОСОЛСТВО И НА ОСТРОВ ТАМБУКТУ- ПОНЕЖЕ СМЕ БОГАТИ И НИ УПРАВЛЯВАТ УМНИ ТИКВИ.

А, споразумение за реадмисия ще сключим ли?

Общи приказки. За обикновеният българин по - важна е информацията:, като адрес на Посолството, телефони за контакт, 24 часа дежурен телефон за спешни случай. А така поднесената едностранно информация повече прилича на създаване на Посолство за наши хора и една разходка на Захариева до Абу Даби да нагледа бизнеса си и банковите сметки.

Казва се Абу Заби, неграмотници такива...... أبو ظبي - третата буква е арабската буква "зо", тоест "з". Уникални тъпани са нашите журналя, дето за тях Тероплес се казва Триполи. Изглежда пак някой малоумник не е могъл с плоското мозъче да запомни Тероплес и го е асоциирал с Три фусти. Без думи......

на гръки е Τρίπολη и означава три града - няма нищо общо с фусти.

Какво ме вълнува мен как е на етиопско-цигански? Градът в момента не е етиопски и журналята трябва да са осведомени, а не да си измислят.

Без претенции да знам арабски проверих в гугл мапс, където е изписано Abu Dhabi... Явно цял свят се е объркал, само ти знаеш как е... Триполи- същата работа- Tripoli... та искал си да впечатлиш, че знаеш нещо, ама... май само ти си го знаеш...

Жоре, пробвай да провериш арабските карти, не американските. На американските може и "лайно" да пише. Нямам какво да се правя на интересен, изкарал съм държавен изпит по източна филология, позволи ми, ако обичаш, да зная разликата между арабското "д" и "з".