Последният пирон в ковчега на СТАРТ-3: Какви оръжия показа на парада Пекин

Армията на САЩ не биха могла без риск да доближи китайския бряг на по-малко от 1400 километра

Обратно в новината

Коментари - Последният пирон в ковчега на СТАРТ-3: Какви оръжия показа на парада Пекин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

САЩ да се фукат със своите оръжия ? Те просто ги имат и то какви ? А китайците и руснаците трупат тенекии по парадите и си въобразяват ,че плашат. В същност какива са и плановете на САЩ, да правят огромни огромни разходи за оръжие и след това ,сами да клекнат на задниците си.Както клекна "великикия" СССР и обяви фалит.

А у нас кога толкова единици военна техника от ново поколение било летателна,бронирана или овнноморска ами подводници бойно разузнавателни дрони???

незнам дали армията на сащ ще приближава бреговете на китай или не, но до 15 години монголия ще граничи от всякъде само с китай!

Далече са още китайците от военната мощ на САЩ, НО докога ли? Иначе общо взето Китай и Русия взети заедно!! не могат да си позволят разходите които Европа дава за въоръжение. Всичко е въпрос на финансови средства.

Сун Цзъ - "Не атакувайте противника-атакувайте плановете му, атакувайте съюзниците му,атакувайте идеите му и след това армията му.Не атакувайте крепостите му,а направете така ,че да се предадат.Трябва да спечелите битката на бойното поле ,преди тя да е започнала!?""

1000000+

дрОгаре, китайците са умна нация ръководена от мъдри хора. те не воюват, защото знаят, че войната е скъп и неефективен начин да придобиеш нещо! ще си превземат сибир без пушка да пукне

на първо време под наем а след това като го напълнят с китайци и окончателно.

Говедарника гои наби последния пирон! След като първо се отказа ЕДНОСТРАННО от договора за ПРО!! След това пак едностранно от договора за ракети със средна далечина на полета....А сега и от този договор.

ъъъъ къде е ссср?

последният пирон го сложиха САЩ и НАТО, като доказаха: само наличието на ядрено оръжие може да ви запазаи от 'демократизация' (да се чете: превръщането ви в Щатска робска колония). Не вярвате? Вижте Иран и Северна корея. Сравнете с Ирак и Сирия където само лъгаха, че има оръжите за масово поразяване. Тъй-цък.

САЩ са много по-уязвими от Русия тъй като територията е 9 милиона кв. км при население 300 милиона, за Русия 17 милиона кв. км и население 150 милиона, и над 70% от населението на САЩ живее в гъсто населени мегаполиси по океанските крайбрежия и района на езерата. Тези територии не са защитени особено от океанско направление и при атака със дълбоководния автоматичен подводник Посейдон въоръжен със термоядрен заряд с кобалтова обвивка от 100 мегатона це се създадат цунами високи 100-200 метра които це унищожат крайбрехието и ще навлезат в сушата на стотици колометри. Освен това образувалия се при термоядрената експлозия радиоактивен кобалт ще зарази радиактивно територията за няколко години както стана с Чернобил.

Драги ми... джурналя, има ли нещо... съмнително и подозрително във вашите материали, в които САЩ винаги би трябвало да се... доближават до страните, с които ще воюват:)))?!? Защо не разгърнете веднъж и обратната теза, в която... Китай примерно, би трябвало да се доближи при вероятен военен конфликт до... бреговете на "най-големите демократи" в света:)))?!? Дано сте схванали, за какво иде реч!!!

Тва не мое да е истина, комунизма нали фалира? Тия ракети ще са неква анимацийка, не мое да са толкоз големи.

Върви и се разходи в Китай, но излез от големите градове!!! Посети западната част и ще видиш за какво ти говоря!!!! Нещата в Мамашистан са същите, излез от Масква и Питер и ще видиш, пък ако прескочиш Урал ще попаднеш в абсурдистания!!!

Излез и отиди в Египет или Ирак. Само за няколко години демокрация. И ще се убедиш, че с тъпите си лозунги за нищо не ставаш.

The United States created China, the US will destroy them !!! Ще видите как ще се случи!!!! Без пазарите на USA и EU Китай е кръгла нула!!!

Така ли? Я влез в Алиекспрес да видиш какво става от отзиви на купуващи руснаци.

За разлика от теб, много добре съм запознат с оригиналното китайско "Качество"!!! 90% ототзивите си ги пише отдел Алиекспрес!!!

ама тракаш на китайски компютър щто е некачествен или може би твоят е правен лично от Цуки в силиконовата...смехурко!

нищо не си запознат. иди и говори с който и да е от вносителите на компоненти от Китай, да ти разкаже за няколкото (>5) типа качество на Китай. До тогава, недей да разпространяваш фалшиви 'данни'.

Пич за разлика от теб съм произвеждал части за автомобилис китайски компоненти и знам за какво става въпрос!!! В Китай ще ти произведат всичко, каквото си поръчаш, на цената която искаш, но качеството е за твоя сменка!!! Обикновенно 30% е тотален брак, още 30,,,,35% с извесно затваряне на очи може и да минат!!! Това е китайско качество от китайски фирми, без западно участие!!!! Пък за идитата, които бъркат Тайван с Китай, много здраве имат!!!

Я да видим как ще стане тая табота. Имай предвид, че откраднатите от ЮСА китайски и руски учени се завръщат обратно, тъй като вече имат добри оферти за работа ! В ЮСА остават само латиното.

Вервай си!!! Твое ще е царството небесно!!! Връщат се тези , които не са успели, защото не са в състояние да направят клечка за зъби!!!

самият факт, че САЩ трябва да разчитат на приходящи емигранти за учените си - а не за само за мръсната работа - е много сериозен факт, че в Щатите нещо не върви.

....великите дамонокраций няма да има какво да сложат по рафтовете на магазините си! А и да намерят ще е на цени предизвикващи революции....:-)) Китай-УС = дилър-наркоман

Баце, сравняваш една новопроходила империйка, с Китай - една от най-древните текущи държави. Ти наистина си откачалка - а най-вероятно и си американец, само един американец може да е толкова... ignorant.

го създадоха американците.Как всички го знаят.Но защо ? В противовес на Русия и по-специално икономически и военен конфликт с Китай а примамката беше Сибир.И успяха, защото скоро Сибир ще е китайски и рустаците няма как да се противят.

Айде на бас че грешиш и че Сибир ще си остане на русите а ако Китай се вгледа на щатите а

Китайците нямат нужда от територия, а от ресурси. Дали ще ги пазаруват по хубави цени или ще ги вадят сами (а сибир не е рай), това ще си го решат те. Самите Китайци имат МНОГО територия. Прословутата населеност и гладът са от лоша организация. И още - Китай има много опит както като нашественик, така и като жертва на нашествие. Ако се заядат с тях, САЩ са приключили със съществуването си. Особено ако Русия помогне на Китай в няколкото области, в които все още изостават (подводници, ракети и самолети, както и някои от радарните технологии).

му трябва ръст на икономическото развитие.И това най-бързо става с ръст на военната индустрия. И така мравките бачкат като луди и трупат мангизи в касите на военно развитите държави,които им пробутват остарели оръжия и технологии но са им въвели ключови кодове за тяхното използване,като тези ключови кодове са в ръцете на продавачите и няма как да се копират,защото при опит за това, съответното оръжие се разпада.Ако си мислите,че Северна Корея или Иран сами са изобретили своите ракети,дълбоко се заблуждавате.Всичкото тава е стара максима сътворена от еврейските банкери, помагай на двете страни от един конфликт,давай на едните, но давай и на другите и прибирай парите от тях.

Проблемът е за американците. САЩ вече не са световен лидер

Ако разгледаме хипотетичен конфликт между Китай и САЩ.... Не се пънете да мислите. Мародерите ще бъдат заличени или икономически или военно. Средни положения няма.

не е в тези железарии ,които показаха а в това ,че са един и половина милиарда , т.е. при една термоядрена война дори да останат един милион китайци другите народи просто ще се изпарят.И пак китайците ще победят, макар за какво им е такава победа ?

Въпрос: защо американските ни умерени партньори нямат такива ракети, каквито демонстрира Пекин? И защо вместо военни паради в САЩ правят гей- такива?

Защото им дреме на к . . а !

тези военни технологии са американски и китайците са платили луди пари на САЩ за тях, само че кодовете за тяхното изстрелване са в ръцете на Пентагона.Както на времето защо Кадафи на бързо, освободи нашите сестри от затвора ? Ами защото Либия беше тъпкана с френски ракети но кодовете за тяхното изстрелване бяха във ръцете на франсетата.

....тези военни технологии са американски и китайците са платили луди пари на САЩ за тях, само че кодовете за тяхното изстрелване са в ръцете на Пентагона.... Най гей съборите такива глупости ли ви говорят?

Ами като трябва да бъдат изстреляни към Русия кво става с кодовете?

Китай никога не е бил участник в договора СТАРТ и неговите бойни глави и ракети са в пъти по-малко от американските даже. Така че таки американска дебилна пропаганда е за КЕНЕФА и за нищо друго.

Какво ще правим вече, не знам. Ще ставам китайфил ...

Американските генерали скачаха от страх през прозорците на Пентагон при сигнал ,,Руснаците идват". Сега има нова опасност ,,Китайците идват"...

Всъщност тоя израз иде от Джеймс Форестал, бивш военен министър на САЩ след ВСВ. Пословично известен с русофобията и омразата си към комунизма. На 19 март 1949г. след като яростната му анти съветска реторика преминава чертата на нормалността (дори за тогавашните крайни американски разбирания), Форестал е отстранен от длъжност, а пет дни по-късно е настанен в медицински център на военно-морския флот. Официално е оповестено, че страда от нервно и психическо изтощение, диагнозата на лекуващият го лекар е - депресия. На 22 май 1949г. Джеймс Форестал скача през прозореца си от 16 етаж и умира.Легендата гласи, че преди да скочи е изкрещял - "Руснаците идват, руснаците идват! Те са навсякъде! Аз видях руски войници!" В интерес на истината, няма свидетели които са го видели да скача и да крещи тези думи. Но има свидетели които твърдят, че по време на лечението си, той непрекъснато ги е повтарял.

Сега американските генерали, като скачат от прозорците, ще викат ,,Китайците идват"

Победа ,Атака ! Слава за Волен !

Оставете Болния да се лекува, това неговото е перманентната муболест преди избори!!!!

С Атака в - Батака...

88 установки Patriot на Саудитска Арабия за десетки милиарди долара, и три американски кораба със свръхмодерна Противо Ракетна Отбрана Aegis, не можаха да засекат и да спрат няколко десетки йеменските безпилотници и ракети. Една ракета Patriot струва 3 милиона долара, но не може да лети под 50 метра. А йеменитските дронове летят на 15 метра от земята. Освен това времето за реакция на Patriot е много дълго. След като радарите пеленговат някой летящ обект, информацията отива в Германия, където се обработва и изпраща обратно на някой спътник. Това трае поне 10 секунди, твърде дълго време, обекта вече не може да се прехване.

А нещо за безаналоговите С - 400, С-500, С-1000, няма ли да напишеш??? Питам защоот те са на наряд в Сирия, ама американски, френски, британски, израелски пилоти си бомбандират там, когато и каквото си искат, пък тези ракети за милиарди стоят там като борчета!!!

Просто е, безаналоговите С - 400мълчат, защото досега не са посегнали на руските бази там, и не са засегнали руски интереси. Бе то трябва и да се мисли ............... нито американците, нито руснаците искат конфликт помежду си!

До а? Вярно бе, те онези от Вагнер въобще не са руснаци!?!?! Той мистър Питкин не е изплащал обещетения и пенсии на семействаат им!?!?! Пък, че там няколкоруски генерали и полковници, гушнака босилека и това не е вярно!?!?!

Аржентинската компания Вагнер наема предимно украинци и сърби, само понякога руснаци просто защото в Русия частните военни компании са забранени, друг е въпросът че трудно се намира украинец който в ежедневието си да говори украински.

Искате да кажете, в ковчега на САЩ?

Според средната заплата Китай вярно са икономическо джудже- средна заплата Китай-Практическа данъчна ставка: 12% Средна заплата преди данъци: $ 8250 Средна заплата след данък: $ 7247 средна заплата Сащ-Практическа данъчна ставка: 18% Средна заплата преди данъци: $ 64 154 Средна заплата след данъчно облагане: $ 52 344

Ми американците са ги откраднали от целия сват, бе. Ето и от България прибраха не малко с тия F16. Съюзници, краставици. По скоро поробители. Ма какато те си знаят, с мизерната хартишка наречена долар.

И все пак при една ядрена война Русия е в най изгодното положение от ядрените сили, заради просторите си и ниската гъстота на населението си. Най зле е Китай - там каквото и да падне жертвите ще бъдат огромни. В по малка степен и в САЩ е така. Територията на САЩ е 2 пъти по малка от тази на Русия, в същото време с 2 пъти повече население. Дано да има достатъчно разум и тези играчки никога да не влизат в действие.

Населението на любимата ти Русия е концентрироно в два мегаполиса и няколкэ десетки по малки градове. Не си опитвай са на внушаваш несъществуващо превъзходство на Русия!

Те са защитени най-добре

Затова ли и нас ни концентрират - в София и в няколко други по-големи градове?

В Сибир живеят между 36 и 38 милиона граждани на Русия.

На кого бяха нужни лъжите на САЩ и прокситата им от НАТО , за неспазването на договора за ракетите със среден радиус от Русия?

Силно необнадеждаващо и тревожно. Яж, пий и си носи най-новия кат докато можеш.

А бе докато демократите се фалеха с първия си черен президент, китайците не са спали. Но къде са спали тайните служби ,които иначе изведнъж усложливо се разработиха преди изборите и взеха да подслушват Тръмп и в спалнята.

Китайците се взеха много на сериозно. Да, те умно инвестираха в придобиване и крадене на западни технологии. Изпратиха студенти да учат в Европа, САЩ, Канада, Австралия - най-вече инженери. Каквото не научиха си го крадоха успешно с хакерски атаки, но ако продължават в този дух - може да настъпят мотиката. Китай е икономическо джудже в сравнение със САЩ, но и в сравнение с ЕС. Те имат над 1.5 милиарда жители, а ЕС 500 милиона

За последните няколко години Китай измъкна над линията на бедността 700 милиона свои граждани... а в изброените от вас държави успяха да натикат под тази линия значителна част от населението си, па нека да се сятат за големи икономики, тя икономиката и без това е майка на мизерията-)

Това не е вярно, първо така наречените западни технокогии са създадени от откраднати руски и китайски учени, получили образованието си в Китай и Русия. Второ Китай е вече много по напред технологично от щатите, пример са 5G технологиите, в които Китай държи най много патенти

Това ли е най- ГОЛЯМАТА ГЛУПОСТ която можа да измислиш пряко сили - ЖАЛ ми е за НЕЩАСТНИЦИ като теб !!!

Китай бил икономическо джудже???? А защо всичко в дома ти е китайско, като да кажем компютъра от който пишеш????? Запомни, Китай е най голямата РЕАЛНА икономика!

айде като адаша си оди да си гладиш брадичката и да фъфлиш, умствения ви капацитет е на едно. китай икономическо джудже. Санитарите моля по-бързичко

Е, тази статия обяснява защо от една година насама САЩ се мъчат да скарат ту Русия ту Индия с Китай...а нито едните, нито вторите, нито третите имат мерак да си развалят рахата заради това че САЩисаните си скубят косите;)

ще ги попилеят и сащ, и русия, и УК, и франция, и кой ги хване, посерковци, какви войници са азиатците, японци, китайци, виетнамци, и т.н., какви??? Пушечно жълто. Половината им военна техника окрадена от русия половината от сащ. Тихичко се спотайват, надявайки се големите да се избият, а те тарикатите все да са нагоре, скоро ще издухат мощно супата, че икономиката им се крепи на кюмур, ориз и роби - и трите са на чувствително ниво, да на кажа на ръба, заради последствията които носят. В един момент ще трябва лекичко побутване само.

...си се пообъркал, бих казал ? Нещо грешиш захарта със солта ?

Китайците и при Мао така маршируваха, щяха да завладяват света. Господ не помага на войнолюбците.

Ако не виждаш разликата, значи си от щастливците, които на стари години имат късогледство и шанс това да се промени някога.

Разгеле! Годишнината от основаването на КНР мина, дано протестите спрат! ... А Каракачанката защо ще се харчи за бойни кораби?!

Защото ако сега го качат във флотата от еднодръвки, която имаме, като Ненчев на аероплана, ще си измокри чорапите.

При това положение,единственият шанс за оцеляване наЕС е...влизане в Руската Федерация !! България трябва да си избере про руско правителство, да смаже американо дерманската шпионска мрежа и да процъфтява .

Хайде да не се хвърляме от едната крайност в другата! Решението се казва топло приятелство и взаимоизгодно сътрудничество. Тези връткания с гащи до коленете, никой не ги обича.

По света само празноглавите червени селяндурски кратуни останаха да ги радват с фатмашки паради. Горките швейцарци, норвежци, американци, канадци, новозеландци и германци - нямат си сатрапи като путин и мао и затова цялото наследство на червената сволоч, като почнеш от чааветата на путин и стигнеш до чааветата на курнелия - все на запад ги влече.

Теб си те кефят гей прайовете. Нали? Признай си.

Ми те германците наистина са горки, дотам я докараха че нямат пари да купят дори чепици на армията си, а миналогодишното учение на НАТО в Норвегия показа че съюзът като цяло отдавна няма въоръжени сили дето да се опрат на нашите селяни па камо ли на руските-)

Най-добрия "Умрял" е американския "умрял". От него по-умрял няма!

САЩ и Китай са дупи и гащи., още от 1972. Китай ще си връща Сибир, за Китай Сибир си е тяхно.

Колко да си е тяхно като китайците са оградили края на Китай с Великата Китайска стена;)

А, сега стана ли Ви ясно, що за цирк разигравт Щатите и Русия? Всичко де го правят е съгласувано за възпиране на Китай.

zle si ne govori

Дреме ни на куро, че някой си, бил излязъл от старт-а. аз лично си го преместих в другия отсек, и няма да го мия два-три дена!

могат само да дишат прахта на нашите бъдещи самолети...

"Нашите" бъдещи самолети, нито са наши, нито ще бъдат "наши". "Дръпнатите" си имат Техни самолети, Техни танкове, Техни подводници, Техни автомати и пушки, Техни дронове, Техни "Мерцедеси" (поне по емблемата на някои от камионите)....Въобще, хората си произваждат всичко сами, на тех - жокер не ѝм требе - они си знаят!

В последно време не била достатъчна само операция на очите, режели и от други части на тялото, та по всички размери да си китаец.

Западналите фашистки наркомани дори и Калашников фалшифицират. В Аляска няма ток, в Калифорния 2 млн са без вода. Най-много убийства в света, най-много наркомани. Тия нищо не произвеждат освен извращения. Какво си купихте пиндоско от магазина?Нищо. Затова ЕС може да вдига митата им само на..... бърбарана(?!?). 2 млн спат по тротоарите на ФАЩ, в Гейса навън по тъмно ги е страх да излязат. Добре,че Русия е развита страна хората да могат да помиришат космоса.

По-големи идиоти от него и теб няма

Ааа не, Тошо е титан, а тоя тука - обикновен плужек.

Колко е растоянието от Китай до Европа? А до САЩ? А колко е това растояние до Русия? Този арсенал май е насочен основно към северният им съсед. Какво ли ще решат да правят руснаците? Надали ще гледат безропотно как в далечния изток расте военен гигант, способен да ги помете. Сега изглеждат като партньори, но и двете азиатски държави знаят, че не могат да си имат доверие.

те вече го направиха...развалиха договора в който Китай не участва

Войната ще е между Китай и САЩ, заради Китайско море, а руснаците ще спасяват както винаги и САЩ, и Европа.

от 100 километра си личи че е превод от руско творение :) няма ни най-малка забележка, че китай изобщо не смята рашка говняшка за конкуренция във военно отношение и може да стигне Москва за 14 часа, да забие китайски флаг на Кремль, а чебурашка-гном Путкин на кол :)

"Армията на САЩ не биха могла ..."

Не го ли направи, Китай ще я постави в поза партер за дни. Неслучайно онзи травестит захарова не си позволява нито дума против Китай да излезе от грозните и устни. Щом и лавров призна, че Китай е по старият брат, Русия е обречена Китайският богатир така ще я нагъзи, че гък няма да каже

Да свие армията си до наемници на заплата, да ползва американско оръжие като плаща в аванс милиарди а насреща я получи нещо, я не след години.

Китай са два милиарда, въоръжени с ядрено оръжие Русия е 130 милиона Това, че червената армия е най силна от всички вече остаря Русия няма никакъв шанс срещу Китай и затова много внимава да не го ядоса Но това няма да я спаси Въпрос на време е да бъде завладяна и виновен ще е Путин

И Япония беше 10 пъти по-малка от Китай, но руснаците трябваше да ги спасяват през ВСВ. А войната с Виетнам, не се наложи дори мобилизация, виетнамците се справиха само с граничните си войски. И това след тежката война със САЩ, а на руснаците с Германия.

САЩ няма нужда да се приближава. достатъчно е да си изтеглят всичките дружества и инвестициите. А след САЩ си тръгват всички други. тогава Китай може да си яде бомбите.

гумата, коментирай това, от което разбираш - лепенки и грайфери и не се навирай във непонятни ти области ! Световния бизнес и инвестиции са ти тъмни! Китай, отдавна, владее всички технологии на чуждестранните си инвеститори! Ако някой, с твоя акъл, си прибере заводчето у тях - ще фалира за броени месеци! Хайде напъни се да се досетиш защо!

"Dongfeng" от където и съкращението е име на компания. Нещо като Боинг, където е произвеждал някакви Ф-ки. А онази май бе за транспортни средства, като камиони. Самото име не е само за тези ракети. Китай не знам дали е бил част от договора за забрана на ракети от сушата с обсег 500-5500км? Като изкарваха на Южна Корея преди, те имаха ракети нарушаващи го. За Израел да не говорим, с какво се хвалеха наскоро и за ядреното им оръжие. САЩ също веднага изкараха ракета, която очевидно е подготвяна от отдавна. Томахоуците са с радиус 2500км, но уж не се изстрелват от сушата. Само че сложиха установка в Румъния, която е като за кораби, възможна да изтрелва такива ракети. САЩ прекратиха при Буш-младши през 2001г. и договора за антибалистичните ракети. Точно от тогава Русия си обновява ядрените ракети. Русия може би трябва да прекрати договора за намаляване на ядреното оръжие, където вървят към еднаква бройка активни глави със САЩ. Преди с десетилетия са имали двоен арсенал.

Китайците направиха заявка за короната. Ако някой до сега е имал съмнение, вече трябва да е убеден в едно, само заедно с Русия, на РАСОВ принцип, западът ще оцелее. Русия произведе царица!!!

Не го ли направи, Китай ще я постави в поза партер за дни. Неслучайно онзи травестит захарова не си позволява нито дума против Китай да излезе от грозните и устни. Щом и лавров призна, че Китай е по старият брат, Русия е обречена

НАТО е организация финансирана от едни алчни старчета, които виждат в Русия вкусна мръвка. Не, всички те трябва да паднат в краката на Русия и да кажат: Батюшка, спаси и сохрани! Няма друга формула за да се избегне китайското робство. Това което Чингиз Хан не успя да направи някога, днес другарят Си ще постигне без усилия, времената са други, технологиите също.

Цецо, от асансьора ли дразскаш ?

Комунизма ще победи сатаната.