Последни на консултации: ИБГНИ ще подкрепят кабинет без дългата ръка на ГЕРБ и ДПС (видео)

По думите на Мая Манолова, действията на "Изправи се БГ! Ние идваме!" ще бъдат насочени към законодателство на промяната

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тез системата ша ги убие.

Най съвършеното Правителство на ИТН : Николай Василев, Любомир Дацов, Станислава Армутлиева, Петър Илиев, Мария Бойчинова, Ради Найденов, д-р Антония Валентинова и Пламен Абровски Останалите просто ги разкарай!

Мен решението ме кефи. Сега само чакам голямото засиране, но тоя път масите ДГД, до тука беше със солидарността. Каквото си надробихте ще си го сърбате

ЕС ще спре парите на тези руски подметки до 2 месеца

Два киликанзера

Същата тази гнила електорална кал, която преди време докара мадридското ГМО Бай Дедо Симе Сакс-Идиотски да ги оправи барем 800 пъти за 800 дни, сега докара този тюрлю-гювеч от шибани чалгари, недоубити костови копилдаци и пестил от вкиснати галево-кюстендилски сливи ... Резултатът от предишният скотски избор го знаем ... Резултатът от сегашният скотски избор го знаем изпреварващо - той ще е съвсем същият като предишния ...

Имат супер готино име, зовящо народа към любов!

има тази “партия”: ИеБНИГИ

Маиа ИБНИ ги ,ти можеш

Щом се обичат младите, нека се вземат...

Г-н радев, тези двете шантонерки нарочно са сложили такива големи поли, за да се криете зад тях... Хаджигенчо просто... Абе няма страшно:)))

tonk11

Горчивооооо, гор-чи-воооо. Да ни е честито. Кретените избраха шмъркалника и получиха Тошко, мамая и курни. Честито. Да живеййй.

Нали щяха да говорят само за политики - социални, здравни, правни, демографски, образователни, икономически, екологически, ... ? Да се договарят за линиите в политиките, да оправят законите и контрол, контрол, контрол, - до дупка контрол как изпълняват обещаното! Че то нито една партия не е цвете за мирисане.

Taia partia da se naricha ebnigi

Ще повърна, махнете я тая снимка!

Защо? Мая изгкежда направи секси на нея. Добре се е барнала. Ген.Радев най-вероятно оценява това.

Мая заяви че партията й няма да подкрепи правителство ако се вижда дългата ръка на ДПС. ДБ също са в конфликт с ДПС. Разбира се, и Мая и ФБ са против ГЕРБ. С коя партия остана да се съюзят партиите на протеста за да имат мнозинство за правителство?

ИБГНИ. Това трябва го чуя как звучи от новините.

наИБГНИ

Много се хилят тия от 11.07. насам. И как да не се хилят, като СУВЕРЕНА се оказа супер прост! Върза им се на лайнометките и им даде властта. Едните като си счупиха пръстите да блъскат по клавишите, другите (по-голямата част) ходиха за гъби, щото нямало за кой. Сега по стара традиция всички пак пият ракия и псуват. В заключение да припомня - който се смее последен най- добре се смее. Идва октомври. Тик так.

Бързат, бързат, защото знаят, че на есен избирателната активност няма да е 30%. А това означава само едно - платените “протестъри” са аут, чалгарите са с едноцифрен процент, за ДБ не смея да прогнозирам, след като сега се надупиха на комунистите, а БСП -заминава в историята. Жалко, че ще фалират някоя банка сега, но и това сме преживявали.

НЕ на етнипеските партии в българският парламент!

Нищожествата Мая и Радев снемани пред портретите на великите Георги Бенковски и Захари Стоянов. Да си спомним думите наЗахари Стоянов : “Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския….”

Депутатът от 46-ото Народно събрание от "Изправи се.БГ! Ние идваме!" Татяна Дончева се появи в синя рокля, сини обувки и синя чанта за церемонията. Чантата й направи най-голямо впечатление, но не толкова заради форма, визия и размери, а заради нейната цена. В един от най-големите сайтове за луксозни стоки се вижда, че чантата се продава за близо 4 хил. лева. Аксесоарът е на френската модна луксозна марка Givenchy.

Може ли някой да ми обясни, с какво толкова ужасно беше управлението на Бойко Борисов с Главен Прокурор Иван Гешев! Защото аз си живях чудесно. А това, че червените лапачи са толкова разярени, доказва че сме били на прав път. И тъкмо виждаш, как властта се захвана да унищожи мафията до крак, се появиха от дупки и хралупи едни добре забравени плъхове, и едни сиви отвратителници Отровно трио, едни застаряващи, но доста озлобени комсомолци славчовисти-чалгари, били дълго време шутове на мафията, както и добре забравени стари червени муцуни.

Да напълно си прав.

6++++++++++++

Голямо мазало ще стане ако дипломата на Гешев наистина се окаже фалшива, каквито сведения има! То всичко направено от прокуратурата отива по дяволите!Отделно, че беше назначен без конкурс, и бяха докарани с автобуси пернишките мутри, бяха им раздадени плакатчета, на които пипшеше "Гешев е РАДОСТ", а те неразбрали скандираха "Гешев е РАСИСТ". Цирк и половина.

Простотията няма край Тони. Главен прокурор се избира а не се назначава..... Попрочети малко, пообразовай се.

tonk11

Какво ще стане? На мямая дипломата е 100% фалшива. Официално. И какво? С Оня убавец от Оксфорд дето размахваше някаква цветна картинка какво стана? И неговата е фалшива.

трите каки

Май имате печатна грешка. Г е А нали????

Още не е, но ще стане!

каква я мислихме, каква стана :))) не ме слушай какво ти говоря, ами гледай какво правя :))) "интелигентни", "умни", "красиви" са прее... цакани с врътка досущ като при мероприятието "цар" :))) при боко поне имаше кой да критикува и изкарва кирливи ризи. при "носителите на промяната" даже и това няма да го има :))) избрахме си ги, сега може и да се оплакваме, но уйдурмата е като за показно :)))

Коалицията ЕБНИ на Мая, Какво ли предлага?

Нерушимьй сжюз Бсп+ ДБ+ Итн+ Ибани = Бкп /нов сорт с генно инженерство!/!!

Депутатът от 46-ото Народно събрание от "Изправи се.БГ! Ние идваме!" Татяна Дончева се появи в синя рокля, сини обувки и синя чанта за церемонията. Чантата й направи най-голямо впечатление, но не толкова заради форма, визия и размери, а заради нейната цена. В един от най-големите сайтове за луксозни стоки се вижда, че чантата се продава за близо 4 хил. лева. Аксесоарът е на френската модна луксозна марка Givenchy.

Браво, как иначе комунделското БКП да се домогне до власт! Аплодисменти за Славчо и Мая, какви Радевчета се излюпихте- изкарахте всички скелети от архива! Да ни е често новото- архаично управление, всички гледат напред само умно-красивите НАЗАД!

Мутри вън! За новите мутри, де...

ама адвокатите на мафията много нагли бе..ха.ха с тези мижави проценти ще крепите само мъдите на Бойко..ха.ха

Мая Манолова, Янаки Стоилов, Антон Кутев... сегашните "борци" против ДПС, статуквото и против Делян Пеевски, избраха Делян Пеевски от ДПС за директор на ДАНС На 13 юни 2013 г. в 16.30 ч. депутатите от БСП получават SMS-и за извънредно заседание на следващата сутрин. Когато се явяват на сбирката, Станишев им казва, че Делян Пеевски от ДПС трябва да бъде избран за директор на ДАНС. Pъководителят на една от най-важните структури в държавата e номиниран, обсъждан и избран за 15 минути, без никакъв дебат, без обосновка, без концепция за сектор "Сигурност", без нищо.“ На 14 юни 2013 г. с гласовете на БСП и ДПС парламентът приема за председател на ДАНС да бъде избран Делян Пеевски. Дни преди това изискванията за стаж на директора на ДАНС бяха занижени, като беше прието, че председателят може да има и само юридически стаж. Още тогава коментарите бяха, че промените се правят за конкретен кандидат, а заложеният стаж съвпадаше с този на Пеевски. Беше махната и възможността председателят да бъде отзоваван предсрочно "при при тежко нарушение или системно неизпълнение на служебните задължения, както и при действия, които накърняват престижа на агенцията.

Мунчо вдигна юмруче и пусна мутрите ВЪТРЕ,за да редят правителство.

Тези бившите Мутри вътре, сега ЕБНИ ли са или ЕБГНИ

Направо всички до един са *БАНИ, няма какво да се чудиш!

Ще се съгласят защото добре знаят какви милиарди ще потекат към тях от ЕС! Гладни са всичките!

Готов съм да подкрепя всяка една коалиция която ще унищожи мафията наречена ГЕРБ и ще вкара в затвора техните лиздери !

Мая, ти ли си?

Нагъзи се Идваме-джуджето в парламента най-голяма уста отворило.

Радката ги предупреди всичките са слушат Доганя :) кратко точно и ясно

В Парламента вече е пълна порнография - чалгари, мутри и фалшиви демократи. Време е за нови избори.

...ние да седнем. Но Мутри в Мая беше по-яко. Името казва всичко...

ИБ_НИ

От скоро сме тук, за малко сме и скоро ще си ходим

хахах отишли при цру лайнаря

Тези по-добре да се казват "ВАРДА!". По-кратко е!

И без да го казва, всички я заобикалят

A ДОГАН ИМ ВЛЕЗЕ Н ВСИЧКИ С ВЗЛОМ