Последни дебати преди вота: Армин Лашет или Олаф Шолц

Двамата водещи кандидати за канцлер на Германия призоваха за по-силен ЕС пред Китай и САЩ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Двете партии си управляват заедно през 12 от 16-те години на Меркел с изравнени сили в министерствата. Сега ще си го преместят от единия крачол в другия. Залогът е само за личната кариера на двамата.

Някакви презадоволени лелки и чичковци мрънкат едни баналности... Какъв ЕС като немците са взели всички заводи, изнасят сами почти за Китай и си вкараха руската газ, а на нас ни спират мариците и нямаме поне един завод за коли или нещо стойностно? Що за цинизъм? И като не сме в шенген имаме загуби за милиарди от денгубене и мотаене? Какъв ЕС? И в еврото не ни искат въпреки отличните показатели и стягането на коланите само у нас от целия ЕС! Що за наглост? Какво ни предлагат? Борба с корупцията..., а с бедността? От мизерията е корупцията и от двойните им стандарти!

Не може навсякъде да има заводи за коли. Немците откриха завод в ТУРЦИЯ. Турците са работливи и много дисциплинирани за разлика от нас.

Аманен от дойчен кравен! Грюнен кравен да го духен!

Все ми е тая, кой ще е новия солташ@к на САЩ от страна на Германия.

Какво стана с ,,Алтернатива за Германия,,? Да не би да е разпусната организацията или е неудобна и затова не я споменават ?

Второто.

германски управници заговорят за "проекти във въоръжаването " нещата замирисват на война ... През последния век два пъти ....

на бабата наследника продължава подкрепата за потока. Значи са ниски цените на Путин, още може да нклати балъците!

Армин Лашет звучи някак еврейски...

На Германия и трябва един евреин като Хитлер да я управлява и сложи ред в Бундесрепубликата.

Според мен Армин Лашет е подходящия човек за Германия ! Този човек мисли дълбоко за бъдещето на Германската Промишленост и Економика ! Дано го изберът за Канцлер на Германия !

бабо Меркел, Гот ли е Северен поток 2??? Не щете краварски газ? Айде плащайте сега на Путин космически цени! както и ние, заради нашите дупедавци!

Ако руския газ е хвръкнал, представи си шистовия американски къде се намира нейде из космоса.... Него според теб за безпари го дават.?!

Дебати преди избори? Тия германците са много зле, уе! Да вземат пример от наште убавци! Елемента на изненадата къде е? Ще разберете като ни изберете!

Аз съм за Олаф Шолц , той е бъдещето на Германия !

Kantslerakt

Ооо, дебат между Бойко Борисов и Слави Трифонов би било гениално. Разбира се нито един от двамата няма топки за това.

Разбира се Олаф Шолц!