17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Целта ни е да имаме мирна граница с Русия, но след 24 февруари всичко се промени и искаме да подсилим нашата лична сигурност", каза тя. Събитията от 24 февруари са и резултат от "подсилването на личната сигурност" на Украйна с помощта на НАТО. Не дърпайте дявола за опашката, едва ли някой ви заплашва в момента.

На Русия.Нашият случай не е такъв.

Тази като дава за пример Украйна не вижда ли какво става там и най-вече - ЗАЩО? Май и върху тях натискът е такъв, че не могат да откажат. Но.... Има една приказка - каквото си направиш сам, никой друг не може да ти го направи.

Браво! Достойна нация!

Финландския Посланик в България е жертва на хибридна атака и Зомбиране ! Никой от Кремъл не го е еня за Финландия , вие сами се огъзихте на НАТО и САЩ с Болния Старец ! Нямаше нужда от това което правите сега ! Путин искаше просто да освободи двете Рускоезични Републики , но се оказа че Укро-Жидо -Нацистите вече били готови да нападнат ЛНР и ДНР и за това струпали огромни войски и над 1000 танка готови всеки момент да нападнат ЛНР и ДНР ! Искали са Херсонска обл , ДНР и ЛНР да станат Новия Еросалим и да се заселят евреи там , но Путин им показа среден пръст !

Щом държави като Финландия и Швейцария вече не са неутрални, това трябва да говори много на руските роби тук. ЦЕЛИЯТ СВЯТ, с изключение на подлогите Сирия, Еритрея и Беларус е или явно против руската война в Украйна, или не я подкрепя. Русия няма НИТО ЕДИН съюзник в тази война. Дори Хитлер имаше независими съюзни държави - Италия, Япония, Унгария, България. Русия НЯМА НИТО ЕДИН, ако изключим изброените по-горе проксита.

Да не би да е лъжа че Русия нападна Украйна? Дето не е член нито на Европейския съюз нито на НАТО?

абе каква финландия 4 милиона ..и 1 милион мигранти от афган сирия и други ..те хабибитата ше ги оправат за 2 години ..ше имаа лах акбар ..те нато сануват

Точно обратното е , момче...

Русия и Украйна подписват договор по силата на който Русия гарантира териториалната цялост на Украйна в замяна на ядреното оръжие намиращо се на украинска територия. Русия окупира първо Крим след това Донецк и луганск а след това и нападна Украйна въпреки договора.

Бих казал , че Китай , Индия , Бразилия и Латинска Америка са по-голямата част от света, а ти ми говориш за пикливата Европа ...

Обратното ли платено коментатор че? Тоест Украйна е била член на НАТО и на Европейския съюз и е нападнала Русия?

Нищо,ние сме нов враг!

На парада до Путин нямаше нито един чуждестранен посланник. Нито държавен глава. За разлика от всички други години.

Европейските дебили нека не забравят, че докато сега Русия щади цивилните и инфраструктурата в Украйна, то ако САЩ си измислят причина и насъскат НАТО срещу Русия, там милост няма да има, всичко ще се изравнява със земята.

Продължете за руско финландската война! Спечелихте я защото на финландците им свършиха патроните, а иначе оставихте половин милион жертви там. Сега това няма да стане в Украйна. Не искате НАТО в Украйна, Сега ще имате НАТО и от Финландия и Швеция. Путя е американски шпионин!!!!

Какво Китай, Индия и Бразилия? Каква подкрепа оказват на Русия? Логистична ли, техническа ли, икономическа ли? НЯМА НИТО ЕДНА ДЪРЖАВА В СВЕТА, която да е подкрепила войната на Путин в Украйна. Китай демонстративно отказа да купува по-големи количества суровини от Русия. Китай не оказа военно-техническа помощ, когато Путин поиска това.

Но тук забравяш една подробност , според договора от 90-те години НАТО не трябва да се разширява на Изток ! Е , кой нарушава договорите ? И защо им е на Крайна да влизат в НАТО , след като имат гаранции за сигурност от Русия ?!? Айде мисли с тая шамандура малко

Какво и как щади. Хайде по-леко с руската пропаганда. Факт е че Русия нападна Украйна въпреки всички клетви че никога няма да го направи.

Виж Мариупол как са го щадили! Виж и другите градове!

Мани го парада, Китай не са плиткоумни и много добре знаят, че падне ли Русия, те са следващите в списъка на САЩ. Европа вече е по пързалката и много скоро ще е просто само територия за военни действия.

Ти каква подкрепа искаш да им окаже ?! Не е ли достатъчно , че отхвърлиха несправедливо наложените санкции ?!? Тя Русия може да се справи сама с НАТО самостоятелно!!

В кой договор го пише това? Покажи ми договор в който пише че НАТО няма право да приема нови членове от бившите съветски републики. Покажи ми договора според който на то насила е накарала някоя държава да стане член на НАТО.

Да, но има ток, вода и храна.

Толкова си ограничен , че няма как да разбереш

Още един неграмотен трольольо, който лъже в особено големи размери. Финландия не е 4, а 6 милиона. И има здрава армия, от която рашките имат респект. Бягай да се образование, стига си чел само от тролското лиСче

И преди е имал! Новото там са масовите гробове след вашето "освобождение"

Аз ти казах, че държавите или подкрепят Украйна (Европа, САЩ и др.), или НЕ ПОДКРЕПЯТ Русия (Китай, Бразилия и т.н.). Ти ми цитираш, че не целия свят бил Европа. Определени китайски банки силно ограничиха финансовите операции с Русия, така че и опорката, че Китай не се включили в санкциите също не е съвсем точна. Китай е в пъти по-рационален и разумен играч от Русия. Никога не биха подкрепили подобна малоумна война, независимо, че САЩ е най-големият им стратегически противник.

...и трупове...

Шибани тролове, предатели на собствения си народ за шепа кУпейки. Проклети да сте!

Посочените от тебе държави руско тролче нямаха официални представители на парада на Путин за разлика от всички останали години. Споменатите от тебе държави не са увеличили доставките си от Русия и не оказват никаква помощ на Русия. Индия специално осъди публично военните престъпления извършени от Русия на украинска територия. Обаче видиш ли те били съюзници на Русия. Ама не го знаят. Съветския съюз през втората световна война напада Финландия и отнема част от територията и. По това време Съветския съюз е съюзник на Хитлер е Финландия е неутрална държава. И Путин наруши писменият договор между Русия и Украйна още когато окупира крим.

Толкова съм ограничен че не разбирам малоумна руска пропаганда? Вероятно си прав. Само че след като Русия е против НАТО защо не нападна НАТО? Хем има държави членки на НАТО с граница с Русия.

Специални благодарности на тов. путьо. Без неговата решителна помощ нито Финландия, а още по-малко Швеция щяха да влязат в НАТО, колкото и да ги канеха

Две трети от разрухите в Мариопол са от азовските фашисти.

И фактът че Русия нападна държава която не е член на НАТО въпреки подписан договор няма нищо общо нали? Повтаряй си го платено коментатор че.

Всеки ден руснаците обстрелват мариопул обаче са виновни украинците.

Твърдеше същото и за Украйна платено тролче.

Шибан трол! Точно населението, 80% в момента е за присъединяване към НАТО. Исторически подкрепата е била около 20, но благодарение на путьо, всички Финландци искат в НАТО.

Руса ли е,може да е и царица,за мен все нещо й липсва,затова обръщам страницата. Седете си на запарените задници,не подражавайте на "приятелката" си Украйна,ако искате да ви е спокойно.

Путин твърдеше същото и за Украйна. Ние никога няма да нападнем Украйна ние нямаме абсолютно никакво намерение да нападнем Украйна всичко това е американска пропаганда. Нападнали Путин Украйна?

Нещастник! Продаваш народа си за шепа кУпейки.

Сталин пропусна Финландия след много направени свирки. Но Путин като нищо ще ги ликвидира....

С влизане в НАТО, Финландия ще станат прицел на руските ракети, но НАТО ще ги пази. ... Проблема е, че ско има война НАТО Русия тя ще е ядрена, защото руснаците няма как да спечелят с конвенционалната армия срещу 20+ държави, някои от тях с огромни армии (САЩ и Турция).

Съществува по милостта на Русия казваш? Затова ли Финландия с много по-малка армия победи Съветския съюз? Когато съветският съюз беше съюзник на Хитлер и оказваше всестранна помощ на нацистка Германия? Всъщност родоотстъпници като тебе съществуват само поради една единствена причина-службите у нас не работят.

При ядрена война? Или викаш тя Русия е неуязвима за ядрени ракети?

Си чупи зъбките във Финландия и губи половин милион войници.

С това НАТО ще духате вувузела ЯКО !!!

На мургавите в пандиза когато службите решат да се размърдат? Я прочети в наказателния кодекс Какво е наказанието за водене на вражеска пропаганда.

С платена пропаганда няма да промените фактите. А те са видни за целия свят. Ако не си член на НАТО и си близко до Русия, то ти си потенциална мишена за Русия.

Това не е шега. Украйна не е война. Там е операция. Пазят се мирните граждани, хранят ги, грижат се за тях. Война с Русия ще е ад, който не можете да си представите в евро-джендерските си тикви. Никой няма да праща кашици за вас, просто ще ви сринат до кота нула с ракети, бомбардировки с артилерия и авиация. Кашиците ще дойдат да ви извадят от бункерите. Финландците избраха по-голями малоумници от нашите продажници Кирчо и НПО дружинката. Да им е честито.