Атанас Кръстин заменя Бойко Коцев в Москва

Външнополитическият секретар на президента Радев Атанас Кръстин ще бъде новият български посланик в Москва.

Обратно в новината

Коментари - Атанас Кръстин заменя Бойко Коцев в Москва | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Винаги готов и благодарен на г-н Радев е българския пенсионер затова, че наши пенсионери ще са на много отговорни постове благо- дарение на г-н Радев също пенси- онер и то военнен.

Кариерата на Кръстин беше западнала на стари години и слезнала до ниво "консул в провициален македонски град". Появяването си на Дондуков, като президентски секретар, той дължи изцяло на Позитано. Възможностите да оцелееш в България са силно ограничени и сведени до служба при пожарникаря или служба при летеца и да се нядяваш, че те ще те разпознаят като свой и няма да те наритат. Пожарникарят искаше Меглена Плугчиева за посланик в Москва, но летеца отказа и поиска посланик да е Кръстин и понеже писалката за подписване на указите е в летеца, пожарникарят бе матиран и отстъпи. Иначе разликата между Кръстин и Плугчиева е никаква - и двамата са деца на червената партия. Кръстин скоро ще разбере, че е насаден на пачи яйца и ще има много началници в Москва. Плугчиева пък ще се върне като посланик в Швейцария, нищо че мандатът й там е изтекъл. Да отидеш в "почивна станция Берн" е за предпочитане пред Москва.

Какъв е тоя сеньор във Форума? Със сигурност е пенсионер-сталинист. Затворил се е в панелното си жилище и крепи българо-съветската дружба.

САМИЯТ ПРЕЗИДЕНТ Е МНОГО КАЧЕСТВЕН ЧОВЕК. УБЕДЕН СЪМ В ПРАВИЛНИЯТ МУ ИЗБОР. ПОЖЕЛАВАМ НА НОВИЯТ ПОСЛАНИК УСПЕХ В ТАКА ВАЖНАТА ЗА СТРАНАТА НИ РАБОТА.

да се изнасяме от задунайската губерния!

Да си Посланик в Москва е повече от Сериозна Работа. Пожелавам на Кръстин УСПЕХ.

МГИМО в Москва- руски доносник значи

чака агреман .......???? абе дирни - чикиджиници това на цигански език ли е или на космически - кенефски ??????? вие неувжаяватели българския език ами се правете на оригинални ..........голяма пасмина сте да знаете agreemen означава съгласие.............

Има тълковен речник и не е зле да си служите с него защото от ''отзовал'' до ''повикал на консултации'' разликата е колкото от умния до простичкия...

Един прекрасен дипломат от кариерата и преди всичко човек. Отлично попадение. Наско, много се радвам за теб. Не обръщай внимание на тъпите соросоидчета.

Май задуха вятъра на промяната!

...са всичкиразбирачи в тоя чат.А някой тук да знае процедурата за назначаването на нов посланик? 1.КОЙ предлага 2.КОЙ решава и 3.КОЙ одобрява решението???...Аз поне знам ДВА варианта на избиране на нов псланик - ако някой иска мога да ги посоча...

Прав си. Външната ни министърка много прилича на престояла постна пица.Безлична,семпла и безвкусна. Но,за хората на Боци,или дибро,или нищо.Като за покойници...

Този, ако не е предан на СССР и посочен от Решетников, ще си отрежа ..... на 20 парчета, по сантиметър всяко.

Почвай!

че дълъг език.

да са пофалиш колко ти е длъг! Айй, ела у маалътъ да видиш чудо.

за мен кандидатурата на цветанов би била по успешна за там даже не за москва а за сибир директно,показа потенциал човекa

А, бе пичове, днеска Путин нищо ли не е направил? ... Поне да е,,боядисал яйцaта,, !

Днеска- не. Ама снощи е прескочил до Хасково и е запалил сметището.

Не човек, а желязо. МИО, КГБ - доносник от кариерата.Но след месец, когато се докаже вината на Русия и изгоним руския, ще трябва те да си го вземат на щат отново!

Знаеш, че си сложен да гониш гаргите!

така се прави! водка се пие от трима-радев, решетников и новия посланик, пренасочен от персонала на радев. чудничка компанийка. тоя само да се прекръсти-и неговото име да е с Р-като матушката им раша.

НОВИЯТ ПОСЛАНИК ЗАМИНАВА В МОСКВА С ГОРДО ВДИГНАТА ГЛАВА. БЪЛГАРИЯ ЗАЕ ЕДНА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МЪДРА ПОЗИЦИЯ ПО ЕДИН ВАЖЕН, СКАНДАЛЕН СЛУЧАЙ, В КОЙТО СЕ ОПИТАХА ДА НИ ВЪВЛЕКЪТ. ТОЛЯВАТА ЗАСЛУГА ЗА ТОВА ИМА СВОЕТО ТОЧНО ИМЕ. ТОВА СА БОЙКО И ВОЛЕН.

НОВИЯТ ПОСЛАНИК ЗАМИНАВА В МОСКВА С ГОРДО ВДИГНАТА ГЛАВА. БЪЛГАРИЯ ЗАЕ ЕДНА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МЪДРА ПОЗИЦИЯ ПО ЕДИН ВАЖЕН, СКАНДАЛЕН СЛУЧАЙ, В КОЙТО СЕ ОПИТАХА ДА НИ ВЪВЛЕКЪТ. ТОЛЯВАТА ЗАСЛУГА ЗА ТОВА ИМА СВОЕТО ТОЧНО ИМЕ. ТОВА СА БОЙКО И ВОЛЕН.

в шаха, това е рокадо...

КРАЛЯТ УМРЯ, ДА ЖИВЕЕ КРАЛЯТ. ДОВИЖДАНЕ КОЦЕВ, ДОБРЕ ДОШЕЛ КРЪСТЕВ. НОВ ШЕФ, НОВ КЪСМЕТ.

Руския посланник ли ти е началника?

послаНик- няма двойно Н - учи граматика!

Поредният чичак - от кариерата - отива на заплата 5.000 евро+ представителни. Няма ли някой нов човек с визия, интелект.

Мунчо, на тия длъжности се назначават хора от "кариерата", с международен опит и връзки. А не калинките на мутрите (Борисов). Външната ни министърка - жива да я ожали човек!

и аз това викам толкова ли нямаше някой така представителен от сой е лорд Минчев е повече от потшодящ за тази длъжност

Нейнски ли искаше да изпратят???!!!

С изути гащи пред Вож Пути... винаги обратно на цивилизацията и развитите държави. Обречени да сме на опашката...

След като есента стария посланик организира в бг посолство среща на всики посланици на славянски държави с Лавров,са му вдигнали мерника. Търсеше се удобен за запада бг посланик,който да не стопля отношенията ни с Русия.

България капут не е славянска държава

Истински дипломат, а не калинка.

Много ясно ;)) Направо Радев да бяха изпратили - я как хубаво мълчи пред руснаците.

Лейка това е добро - предлагам да се гласува :)

Кухая това е още по-добро - предлагам да се гласува :)

Коректорът на телефона е променил изцяло коментара ми по-долу. Някой има ли информация, защо е заменен стария посланик??? Не съм оптимист за причината.

Досегашния Посланик в Москва е Назначен от Плевнелив .Смяната е Задължителна .Захариева иска Медицинско Свидететелство от Психодинспансера - Прави са Руснаците .

По тази логика и Захариева е назначена от Плевенлиев, ама това май не е спуснато и не го тролите. :)

хаха... и каква стана тя? Докато "глупаците от ЕС и НАТО" гонят руски дипломати, ние си сменихме посланика. Явно ББ не вярва на лъжите на Тереза и Борис.

Ние?!? Ние нищо не сме сменили, просто ти си оптимист на смяна. Това е демонстрация колко здраво държим София, ако не разбираш!

Виждам Дипломат от Кариерата ! Пожелавам му приятна работа на новия пост !

"Дипломат от кариерата" е нещо като "политик от парламента". Посланик е поста за почивка след уморителния труд в политическите среди. Като си вземе предвид какви хора ни представляват пред Света, направо не са чудни резултатите от икономическите ни връзки и отрицателното салдо.

бившата преводачка ли имаш предвид или бившия преводач константин димитров, първата е в турция, вторият във великобритания. е, щом филологията е подходящо образование за кариерата дипломат, няма за какво да говорим. а още колко филолози има из бг посолствата... демек изискване - владеене на чужди езици. останалото, геополитики, история на дипломацията и т.н. подробности - много важно.

НЯКОЙ ЩЕ ОБЯДНИ ЛИ ЗАЩО ПТЗОВАВАТ СТАТИЯ ПОСШАНИК??????? ОНАЯ ЛУДАТА ЛИ НАРЕД И НА БОЦО? ДАЙТЕ ИМФОРМАЦИЯ...

Опа... а някой знае ли за какво наказват досегашния посланик в Москва?!

вероятно щото е подкрепял Тереза Мей и Борис Джонсън

Едва ли... ако нещата са заради британците от правителството щяха да обявят че сдава поста заради болест или семейни причини. Никъде не видях съобщение да му изтича мандата или пък руснаците да са го обявили за персона нон грата, и така излиза че правителството публично заявява че не е доволно от начина по който си върши работата и той персонално, а не страната ни, носи отговорност за действията си.

Най-вероятно, защото работи активно за изграждането на газопровод за България и ядрената централа в Белене. Обърнете внимание, че това се случи след като Рубин разговаря с Радев.

Възможно е...

Вместо България да изгони руски дипломати, "масква" изгони българския посланик. Така е в задунайская, айде тролове елате да ми обясните, че не съм прав :)

Хайде ти да ми обясниш, защо да изгоним Руски дипломат и от какъв зор да сме солидарни с хора, които обвиняват, някои без да докажат вината му ?Аман от тъп"ци.

Простичко е, няма да ме разбереш, но ще опитам. Има един момент в който някой трабва да каже стига толкова, защото следващото е ядрена глава в гъсто населен район и пак няма да са те. Примери: Зелените човечета в Крим. Фронтоваците в отпуска с техниката в Донбас. Свалянето на МH17. Сега Скрипал? Въпроса е ако и сега мине какво следва? Опитай да прочетеш и долното дано те докосне някак. Когато нацистите дойдоха за комунистите, аз мълчах; не бях комунист. Когато дойдоха за социалдемократите, аз мълчах; не бях социалдемократ. Когато дойдоха за тези от профсъюзите, аз мълчах; не членувах в профсъюз. Когато дойдоха за евреите, аз мълчах; не бях евреин. Когато дойдоха за мен - вече нямаше кой да говори.

Добре запомнете мнението си, защото обвиниха кого ли не в отговор на англичаните без да предоставят докзателства. Най-хитър без да прави диретктни обвинения излезе Путин като каза, че 20-сет страни са разработвали "Новичок".

1 едно, едно, едно, хем е вярно, хем едно се РИМУВА с ла. но.

Силен аргумент бе п*миар!