Посланик Митрофанова за българо-руските отношения, шпионския скандал, Навални и Украйна

Отношенията с България може да се определят като дипломатическо противопоставяне, коментира представителя на Москва у нас

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да си признаят, че са възхвалявали Хитлер, като съюзник на Сталин.

смята, че вече са взели властта у нас.

Има напредък в отношенията. Факта че не спомена "освобождението " от хитлеро-фашизма, показва поне привидно стремеж за успокояване на на полит. обстановка м/у двете страни................

Преди най-голямата съветска победа – Станинград (23.08.1942 – 02.02.43), когато е разбита 187 000 армия на Оста, американците са спечелили вече грандиозната морска битка при Мидуей (4-7.06.1942), а британците при Ел-Аламейн (23.10 – 11.11.1942) са разбили 116 000 армия на Оста. При това британците воюват от първия ден на войната и за разлика от руснаците, никога не са били съюзници на Хитлер.

Е, чак никога. Не е точно така. НЕВИЛ ЧЕМБЪРЛЕЙН-ПРЕМИЕР НА БРИТАНИЯ И ФРЕНСКИЯ ЕДУАРД ДАЛАДИЕ СЕ СРЕЩАТ и преговарят в Мюнхен 1938 година за окупацията на Судетската област на Чехословакия. Хитлер иска да окупира тази област, а чехите не си я дават. ТОГАВА ЧЕМБЪРЛЕЙН И ДАЛАДИЕ ОТИВАТ В МЮНХЕН В 1938 ГОДИНА. Срещат се и преговарят с Хитлер и Мусолини. Приемат всички негови желания. Сетне се срещат и с чешкия президент БЕНЕШ. Упражняват върху него ОГРОМЕН НАТИСК да приеме НЕМСКАТА ОКУПАЦИЯ И АНЕКСИЯ НА СУДЕТИТЕ!!! Накрая чехите клякат. Предадени от Англия и Франция на Третия райх. ФАКТИЧЕСКИ АНГЛИЯ И ФРАНЦИЯ СЕ ЯВЯВАТ СЪЮЗНИЦИ НА ХИТЛЕР! И ТО В 1938 ГОДИНА. А 1938 Е ПРЕДИ 1939. Сетне Хитлер окупира Судетите, но не спира дотам и малко след това окупира ЦЯЛАТА ЧЕХОСЛОВАКИЯ. А уж е искал само Судетите! Но заради Чехословакия западняците НЕ ОБЯВЯВАТ ВОЙНА НА ХИТЛЕР, както правят заради Полша. Но за Полша водят само символична война, тъй наречената "Странната война" без нито един изстрел против германците.

Спесиално за такива приказки мога да се произнеса съ древната арабска поговорка " От една стомна може да изтече само това,което е в нея".Дърдоркате за националния суверенитет и нам кво си и как руските шпиони го нарушавали, а пропускате да кажете.... а,ви малки сме, слаби сме, кахърни сме и требе да слугуваме за да оцелеем.Избрали сме Щатите, които правят същото,което правят рашъните у нас, но те са приатели, а рашъните врагове......елементарни фурнаджииски лопати.Има и други хора-ДЪРЖАВНИЦИ напр. ОРБАН...., но тва вече е сложно за кухите ви манерки!

Колко си годишно, бре?

През 20-ти век Русия губи: 1. Руско-Японската война 1904-05 г. 2. Първата Световна 1914-18 г., като ние я бием в Добруджа. 3. Съветско-Полската 1920 г. 4. Съветско-Финландската 1939-40 г. Руска излагация, въпреки финалното финско изтегляне 5. Съветско-Афганистанска 1979-89 г. 6. Студената война 1945-89 г. 7. Първата Чеченска 1994-96 г. Втората Световна е сред победителките единствено благодарение на колосалната американска помощ.

Как-то летом на рассвете Заглянул в соседний сад. Там м у т р а ф о н к а Собирала виноград. Я краснею, я бледнею, Захотелось вдруг сказать: Станем над рекою Зорьки летние встречать! Раскудрявый клен зеленый, лист резной, Я влюбленный и смущенный пред тобой Клен зеленый, да клен кудрявый, Да раскудрявый, резной! А м у т р а ф о н к а Отвечала парню в лад: - Партизанский, мутрафонский Собираем мы отряд. Нынче рано мутрафоны Дом покинули родной. Ждет тебя дорога К мутрафонам в лес густой. Раскудрявый клен зеленый - лист резной Здесь у клена мы расстанемся с тобой Клен зеленый, да клен кудрявый, Да раскудрявый, резной. И м у т р а ф о н к а По тропинке в лес ушла. В том обиду я увидел, Что с собой не позвала. О м у т р а ф о н к е Часто думал по ночам... Вскоре вновь м у т р а ф о н к у Я в отряде повстречал. Раскудрявый клен зеленый, лист резной, Здравствуй, парень, забубенный, мой родной, - Клен зеленый, да клен кудрявый, Да раскудрявый, резной!

Елеонора Митрофанова , кога ще си ходи в руската кочина. Много се застоя .....

Кондукторке добра, бижу със очила прободена с траверса от Лавров, сърцето ми е смачкан фас, във глуха линия съм аз. Драги пътници пейте и плачете с мен защото Кондукторката няма да остане дълго с Нас. Чемодан, вокзал, за Урал! Курица не птица но Болгария всетаки за граница!

Четете, руски подлоги: Битва при Добриче С вступлением Румынии в войну, 3-я болгарская армия под командованием генерала Тошева, которая прикрывала румынскую границу, перешла в наступление и вторглась в Южную Добруджу, на территорию Румынии. У Добрича болгарские войска столкнулись с румынскими войсками, которым также на помощь пришёл 47-й корпус русских войск. НЕСМОТРЯ НА ЧИСЛЕННЬIЙ ПЕРЕВЕС СОЮЗНИКОВ, БОЛГАРСКАЯ АРМИЯ НАНЕСЛА РУССКО-РУМЬIНСКИМ ВОЙСКАМ ТЯЖЕЛОЕ ПОРАЖЕНИЕ. Союзники были вынуждены отступать на север, в направлении Кобадина. 7 сентября болгары заняли Добрич. https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D0%B8%D1%82%D0%B2%D0%B0%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%94%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B8%D1%87%D0%B5

Преди да пишеш цитати вземи та се потруди и прочети цялата история за Южна Добруджа и не чети историческите документи и публикации за тях, така "както Дяволът чете Евангелието", т.е само тава което ти изнася! Ако си "затруднен" с намирането и прочита на исторически документи то ползвай Уйкипедията в която на съвсем кратък по данни популярен език са отразени в хронологичен ред събитията които касаят Южна Добруджа. За повече пълнота на знанията ти ще ти трябва доста труд за да прочетеш всичко за Южна Добруджа от създаването на Третата Българска държава до наши дни!

Фактически България напада Румъния, чиято територия е Добруджа по МЕЖДУНАРОДНИЯ ДОГОВОР ОТ 1913 ГОДИНА. А някои тук обсъждат Крим, дали е законно да бъдел руски. А ние чий го дирим в Румънска територия?

Изчезвай, Мутрафонова!

Митрофанова е казала, "стопаните на България" , което е дала да се разбере, които са ИСТИНСКИТЕ СТОПАНИ и че те са САЩ а не българското правителство, но нали си имаме министър на външните работи, който по интелект не може да оспори този на кучето, и затова веднага ни е приравнила с това животно. Такива като сегашното говедо, СЛОЖЕНО от Козяк да външен министър, трябва да бъдат третирани в най-добрия случай като бездомни кучета, а в най-лошия като бесни кучета!!!!!!!

Абе на кой му дреме за вашата България. Много му трябва на някой да окупира или да се занимава със страна от Третия Свят. Бананова република. Имате по нисък стандарт на живот от Сомалия. Измирате като мухи от бедност и болести. Нямате армия. В ЕС ви считат за аборигени. Ровите се в лайната на другите, А вашите кой ще изчисти?За Русия, България е само прашинка на картата на Европа. А за ЕС България е зоопарк. И без войни и оккупации, след 50 години никой няма и да помни че е имало България. Хайде сега почешете се по шкембетата, преметнете през рамо женските си чантички, и се прибирайте при вечно мрънкащите си жени. И си мечтайте че сте европейци.. Може някога и да станете..

Щото Бензиностанцията е цъфнала и вързала:)))

не българите се натискат да идат да живеят в руската кочина , а руснаците искат да живеят в България от "третия свят".. Ами то е лесно. Всички с руски паспорти -куфар, гара, Сибир.

От сто години в България не идвал толкова авторитетен и уважаван посланник като г-жа Митрофанова.

От сто години в България не идвал толкова "авторитетен" и "уважаван” посланник като г-жа МУтрофанова.

Я, кажи Мутрафонова за 125 избити украински студенти от снайперисти на украинските и руски спец. служби на Майдана. Без оръжие, мирно протестиращи невинни млади момичета и момчета. Абе, този Путин се оказа голям глупак! Колко още ще живее и управлява? Пет, десет, двайсет години и после цяла вечност в огнената геена и преизподнята.

Тъпи лъжи на нещастен некадърник

Студентите на "майдана", бяха избити от полски снайперисти!

Отличен събеседник, голям дипломат от великата руска школа. Не може да не се възхищаваме на г-жа Митрофанова, просто тя не го позволява със своя интелект и манталитет. Не искам да засегна г-жа Херо Мустафа, но сравнението не е в нейна полза

Облича се като кондуктор!

Лизач безгръбначен

Мутрафонката на Путьо Маринкин...Айде мерси, нема нужда!Да си отива там в евразийската кочина да развява червени байряци!

Кочината е Украйна

Русофилите са странни хора без рационално мислене и обективно мислене . 1 научили са ги в училище че са ни освободители и са пропуснали пагубната и роля - след Турция която за 500 години губи позиции чисто технологично ние сме подвластни на един фалирал строй наложен от Русия .Цяло чудо е при толкова години гнет и разруха как сме на това ниво . 2 . В момента Русия е пред икономическа разруха и социален разпад заради КГБ ския олигархичен кръг и курса на конфеонтация с всички . всеки ден руски снайперисти убиват по един украински войник в този конфликт . Това е цената която Украйна плаща за да се измъкне от Русия . Ние трябва да сме много щастливи че тази свобода ни беше подарена . Лошото е че заради това не я ценим .

Русофобите са странни хора без рационално мислене и обективно мислене . 1 научили са ги в училище че са ни освободители и са пропуснали пагубната и роля - след Турция която за 500 години губи позиции чисто технологично ние сме подвластни на един фалирал строй наложен от Америка .Цяло чудо е при толкова години гнет и разруха как сме на това ниво . 2 . В момента ЕС е пред икономическа разруха и социален разпад заради ЕК ския олигархичен кръг и курса на конфеонтация с всички . всеки ден ураински снайперисти убиват по един украински цивилен в този конфликт . Това е цената която Украйна плаща за да се измъкне от ЕС . Ние трябва да сме много щастливи че тази свобода ни беше подарена . Лошото е че заради това не я ценим .

Много хубаво е да пишеш неща които абсолютно са само в твоята глава ....ех ско можеше и света да е такъв какъвто си мислиш .... щеше вероятно да си щастлив ... за съжаление не е - твое :)

Българите сме в НАТО и ЕС, на странат на Украйна и Навални. Затова гоним дипломатите-шпиони на руските окупатори . Окупирали нашето Отечество два пъти. ... и избили милиони българи.

Българите не сме с НАТО и ЕС, а на странат на Русия и Путин. Затова ще гоним всички западни окупатори . Окупирали нашето Отечество ... и избили милиони българи.

ще..ще ама западните ги каним а руските гоним- факт!!!! ха ха ха

Не си в час. Крим е украински! А ние българите сме европейци и всички сме на страната на НАТО и ЕС. В сътрудничество с нашите западни приятели и съюзници. За нас те са и двете: приятели и съюзници. Русия няма бъдеще! Вече се вижда краят й.

факт..факт ама западните ще ги изгоним а руските поканим- ще!!!! ха ха ха

Не си в час. Крим е руски! А ние българите сме европейци и всички сме на страната на Русия. В сътрудничество с нашите източни приятели и съюзници. За нас те са и двете: приятели и съюзници. НАТО и ЕС нямат бъдеще! Вече се вижда краят им.

Ти не си никакво бг. А един национален предател! Вместо "бг" що не се пишеш "ру"?

Ти не си никакво бг. А един национален предател! Вместо "бг" що не се пишеш "сащ"?

Измисли нещо друго, вместо да изопачаваш моите думи и се подписваш като мен! КРИМ Е УКРАИНСКИ!

Измисли нещо друго, вместо да изопачаваш моите думи и се подписваш като мен! КРИМ Е РУСКИ!

СЛАВА НА РУСИЯ!!!! СЛАВА НА БРАТУШКИТЕ ДОНЕСЛИ НИ ДВОЙНА СВОБОДА!!!

За такива думи и скандиране би трябвало в затвор да се лежи. Много пъти съм го казвал. А най-малкото, което може да се направи за да се охлади пиянския ви ентусизъм, е сайтовете да трият подобни тиради веднага след публикуването им.

Всеки с малко акъл, спосбност да мисли логично и имайки Българските интереси на първо място, ще разбере че от всички сили на света, Русия е единствената чийто интереси съвпадат с българските. Да..не на 100%. Съгласен съм че не е 1 към 1 и там където не е, ще трябва да си отстояваме нашите интереси пък Русия ще трябва да се съобразява! Останалите които не го разбират това или не искат да го разберат, са най вече помаци или объркани българи (има и платени но те не са много). България почти няма пресичащи се точки на интерес с Англия или Америка и за това е толкова жалко че ти ни определят политиката. Дори с една Германия имаме повече общи интереси от колкото със САЩ. Една истинска България ще работи с Русия за поне половината си интереси, и с Германия/ЕС за останалите. САЩ няма да е почти никакъв фактор! Уви, за това се изисква гръбнак (който турците показаха) а ние такъв нямаме! Само в България има русофили и русофоби. Във всички други страни има патриоти! Русофил ли е Ердоган че купува руски оръжия и развива руски проекти в Турция?! Разбира се че не е! Ердоган е турски патриот и прави това което изнася на Турция.

Кои интереси съвпадат с руските 1. Македония и Сърбия и нашата национална кауза НЕ 2. Икономически - ние вече сме се адаптирали към нов пазари и отрасли и макар и бавно и въпреки корупцията се движим напред . Руските пазари сме ги загубили отдавна -НЕ 3 Военна индустрия - като Членове на Алианса определено НЕ Ердоган може да се опъва защото Турция имаше различен интерес в Сирия , но 95 процента от оръжието на Турция е техно и вносно от Запад - освен това Турция е различен размер държава и регионална сила . Така че това разбира се са твои русофилски теззиси , които се покриват О процента с действителносъа

Всички български интереси съвпадат с руските!

Я кажи сега: 1. Кой те поддържа за Македодния? 2. Коя част от нашата "икономика" се е "адаптирала" към нови пазари? Моля те..дай ми 2 примера!!! Като не броим проститутките и гастербайтите. 3. И Турция е член на Алианса. И кво? Както казах, за да се разбере това което казвам, трябва да умееш да мислиш логично!

Вие русофилите трябва да бъдете възприемани от нас българите, като руски шпиони. И следователно държавата трябва да се отнася към вас като с чужди шпиони, действащи на територията на Република България.

Вие русофобите трябва да бъдете възприемани от нас българите, като американски шпиони. И следователно държавата трябва да се отнася към вас като с чужди шпиони, действащи на територията на Република България.

Беден, гладен, изолиран, но въоръжен до зъби! Бах ва в националните български интереси!!!! Май ви съвпадат националните интереси с тия на Северна Корея! Чемодан, вокзал, Пхенян!

Душко, прибери си Мунчо и другите комундели и сме квит.

Многополюсния свят е хубаво нещо но проблема е че Русия иска сама да е единия полюс и никой не иска да е с нея в него . Причината основно е една - фалираща икономика и неработещ икономически модел .Има и друга - пълно подчинение . Това в което обвиняват САЩ в руския полюс става с една среща лукашенко - Путин и веднага Лукашенко е вкаран в релси ... И без Русия света има нов полюс и това в Китай . Разбирам Митрофанова но , ние не сме виновни че 39 години години тече процес на разпад и див феодоализъм в Русия ... не може другите държави да не се обединяват и не търсят развитие , а да се съобразяват с интереса на протгнилия режим

с две думи трябва България да : - е признателна на Путин за освобождението от турско робство. -да признаем окупиран Крим за руска територия. -да си затваряме очите за президента Навални.. - и да сме покорни и смирени крепостни селяни от руская задунаяская губерня..... ха.ха Не е познала тази дебелана. Хайде преди да почне отново да издава команди за българската държава да си стяга куфарите и обратно в руската кочина.

Харесвам много Митрофанова! Един ден ще е много почетна фигура в България. Нищо чудно тя да е русата жена за която говори Ванга, която ще помогне на България до идването на избраника.

Господи! Кога на вас, руските измекярин ще ви най-сетне дойде ума в главата? Не мога да повярвам колко заблудени хора има в бегето. Овце!

Има и заблудени хора, това е вярно. Но ще дойде време, когато вече няма да ги има. Ванга и това е предсказала.

Господи! Кога на вас, руските измекяри ще ви дойде най-сетне ума в главата? Не мога да повярвам колко заблудени хора има в бегето. Овце!

Мата Хари?

Игричките свършиха! И вече открито ни се казва на високо ниво.... Да се сърдим сами на себе си за "кръвта в сополите".....

Някой ти е счупил ньоската ли копейке ?

Мутрите от ГЕРБ *баха майката на цялата държава!

Направо се чудя как полицията е допуснала някви русофилски мръсници и боклуци да поднасят венци на паметника на съветската армия! АКО БЯХ АЗ ПРЕМИЕР на мястото на ББ, щяха да поднасят венци, ама друг път. Ха са сложили венец на паметника, сетне полицаите директно в Централния софийски затвор щяха да ги водят. И точно на 9 май всички русофили щяха да се отзоват зад решетките. Очакващи присъдите си от 5 години минимум! Обаче и тая гарга Митрофанова. Само заради това, че е присъствала на това събитие заслужава да бъде изгонена. И СЕ ЧУДЯ защо сегашния парламент не гласува закон. С който да се забрани показването на РУСКИ ФИЛМИ по телевизиите. И да се забрани пускането на руски песни. Примерно една музикална телевизия много често пуска една песен на Ала Пугачова. Това деяние трябва да бъде криминализирано!

КАКВО ПРОТИВОПОСТАВЯНЕ БЕ? ТАЗИ ЛЕЛКА ЗНАЕ ЛИ, КОЛКО БЪЛГАРИ ЗАГИНАХА ПРИ ВЗРИВОВЕТЕ НА ВОЕННИ СКЛАДОВЕ КОЛКО ДЕЦА ОСТАНАХА СИРАЦИ? В ГОРНИ ЛОМ ДОРИ ТЕЛАТА НЕ НАМЕРИХА! ГРУ ИЗВЪРШИ ТЕРОРИСТИЧНИ АКТОВЕ НА ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ, ПРИ КОЕТО ЗАГИНАХА ХОРА. ТОВА Е ДЪРЖАВЕН ТЕРОРИЗЪМ!

ЗАПОДОЗРЕНИ, сънароднико, ЗАПОДОЗРЕНИ! Ако е имало терористи диверсанти е трябвало да бъдат заловени! А не ЗАПОДОЗРЕНИ. И МАРСИАНЦИТЕ може ДА СА ЗАПОДОЗРЕНИ за взривовете!

РУСКИ ТРОЛЕ, ТИ ДА НЕ МИСЛИШ, ЧЕ СА СТОЯЛИ НА МЯСТО С ТАБЕЛКА ДРЪЖТЕ НИ ОФЕЙКАЛИ СА ВДЕНАГА СЛЕД УБИЙСТВАТА.

Какво търсят стотици единици военна техника и войска докарана от 10 000 км ДЕСЕТ ХИЛЯДИ км разстояние по границите с РУСИЯ!? Какво търси щатска армия по чуждите дувари?! Учение? С кого ще се УЧАТ да се бият тези "войници"? Абсолютно ПЪРВОБИТНО и ПРИМИТИВНО мислене в 21-ви век! Заплахи имало - навярно във ВЪОБРАЖЕНИЕТО им. Второ, заради учението на Русия в СОБСТВЕНАТА си територия, всичко опискаха, оле-мале заплахи, агресия. А военното учение ДО нейните руски граници - ами нормално било. Когато си укрепвате оградата на собствения ви двор - как застрашавате съседите си?! Ами никак НЕ ги застрашавате. 80 години по-късно се опитват да повторят същото от времето на президента Рузвелт. САЩ е във ФИНАНСОВ КОЛАПС и Рузвелт започва да прави фабрики за оръжия и да ги праща из Европа ... 1933-1941 г. Сегашният президент свали бюста на Чърчил и извади портрета на Рузвелт, писаха световните медии. .............................................. Ето отворете и четете от най-популярната Уикипедия! https://bg.wikipedia.org/wiki/ФранклинДеланоРузвелт "През август 1940 г. Рузвелт открито заобикаля Закона за неутралитета със Споразумението „Разрушители срещу бази“ и изпраща 50 амортизирани американски разрушителя за Великобритания и Канада в замяна на правото за построяване на военни бази на САЩ в редица британски владения в Америка. През декември той обявява изцяло нов курс към милитаризация (!) на икономиката и подпомагане на Съюзниците под лозунга за превръщане на Съединените щати в „арсенал на демокрацията“. (!) Важен елемент от новата политика е програмата „Заем-наем“ от март 1941 година, въз основа на която започва изпращането на масирана военна и икономическа помощ за Великобритания." И т.н. четете, ВСЕКИ има глава на раменете си да мисли! Аман от милитаризъм, а има толкова други начини да се печелят пари, за да живеят ВСИЧКИ народи в МИР и разбирателство ДНЕС!

Посланик Митрофанова да не забравя, че Русия е имала геополитически интереси на Балканите и за това и тръгнала да прогонва Турция от земите ни! А какво да кажем за вероломното нахлуване на съветските войски в България, суверенна и неутрална държава, през 1944? Това не се забравя! Ако не бяха ни окупирали, комунистите никога нямаше да дойдат на власт!!!!

Нещо съвсем ви ги няма логическите връзки! Ако България не беше съюзник на хитлеристка Германия, нямаше да има съветски влияние в България. Съветска окупация в България никога не е имало. Все едно да кажем, че в момента и а американска окупация.

"Ако България не беше съюзник на хитлеристка Германия, нямаше да има съветски влияние в България." Глупости. Россия винаги се е стремяла да превърне България в Задунайская губерния.

Лаете ли, пудели на Сорос, лаете ли?

- Събке, кажи ми сега, кой цар освободи българите от гръцко робство? - От турско робство освободи българите... - захвана момичето погрешно. Мичо чорбаджи извика: - Събке, стой! Ти кажи, татовата, от гръцко робство царят, дето ги освободи, а то от турското има кой цар да ги избави. - Което си е речено от бога, то ще стане - продума поп Ставри. Простодушието загатване на чорбаджи Мича извика съчувствена усмивка по много лица. Шъпот и глухо кискане се разнесе из залата. Събка извика звънливо: - От гръцко робство избави българите цар Асен, от турско робство ги избави цар Александър, а от евроантлантическо ще ги избави цар Владимир, от Русия!

А теб от диспансера кой ще те избави ?

Тая скапана тьотка да си хваща чемодана и да си се връща в Масквата, че да не яде гьостерица. Нахална и тъпа, като всички руснаци.

Schilo

Мдааа, Митрофанова нарече нещата с истинските им имена. Не се харесва на соросоиднята, но това няма никакво значение.Все пак са малцинство. Но съм впечатлен от думите на български министър, определил българите, като кучета....Е, и Захариева е казала това, което мисли за нас, българите.

Български министър НЕ Е определил българите като кучета, руски троле!!!! Точно тази руска овца ни определи като такива, казвайки, че си слушаме стопанина!!! Българският министър каза точно обратното - че НЕ СМЕ КУЧЕТА, за да имаме стопанин! Но ти, като всички професионални руски тролове, преиначаваш нещата така, както би било изгодно на руските опити за дезинформация, надявайки се, че българите не знаем какво е казала министърът ни външните работи и някой ще се хване на лъжите ти и на тези на руската посланничка, която се опитва да замазва собствените си дипломатически гафове, преди да сме я изгонили и нея от България!

Доказа го резулатата на проруската партийка Възраждане Всичко друго е платени предатели

Поне 5 социологически проучвания,две от тях общоевропейски, обявиха ,че русофилите в България са 70-80% . Слугите на САЩ са 5% но са набутани от Суверена САЩ на ключови Политически Медийни,Административни позиции !

И като се събуди пет рубли между бузките ?

Все рашки начело с мутрафонова чемодан вокзал масква ! Може да си съберете и няколкото наши рашки подлоги , едва ли ще се охарчите за повече от още едно купе ! България е в ЕС и НАТО и няма как да промените този факт въпреки хибридните си фейк напъни !

А в коя държава ще бягате Вие 5% антибългари-Шпиони на САЩ !

Анти Българите сте едва 13 000 рашки подлоги срещу 7 000 000 Българи които мразят рашка от сърце та не бери грижа мурзилке !

ЕС и НАТО ЕС И НАТО - Чемодал вокзал не ни интересуват-да си събират чукалата и барабар с кучетата да се изнасят, никой не ги ще, съветски дебили

"Публикуваните в този сборник документи от царските архиви разкриват истинското лице и действителните мотиви на така наричаната „освободителна мисия“ на царска Русия по отношение на българския народ, получил национална полунезависимост в резултат на Руско-турската война от 1877-1878 г. Създаването на „независимо“ българско княжество трябвало да послужи само като прикритие и етап от завладяването от Русия на подстъпите към Константинопол по западния бряг на Черно море. В продължение на десет години царското правителство влагало колосална енергия за укрепване на господството си в новообразуваната квазинезависима държава, като пускало в ход всички средства на азиатско-византийската дипломация — от масовата корупция и подкупи на политически гешефтари и армейски офицери до организирането на военни бунтове и държавни преврати, до вербуването на убийци и отстраняването на пречещи на плановете му държавни дейци на България. Ужасяваща, ненадмината по вулгарния си цинизъм картина разкриват секретните инструкции и донесения на царски министри и дипломати, извънредни емисари и чиновници. Пожълтялата хартия на тези документи пази забележки на монаршеския молив. Александър III е бил в течение на всички престъпни замисли, планове и подвизи на многобройната шайка дипломати и нелегални агенти. Той всичко знаел и всичко одобрявал. Той изпращал лично нему докладващи емисари. Съобщенията за терористични актове и убийства, носещи неприкрити следи от причастност към тях на правителствените агенти, не предизвиквали у него никакво възмущение. „Всемилостивото“ му сърце трогвали само съобщенията за неуспехите и печалната участ на завербуваните от царските агенти българи, върху които се стоварвал юмрукът на страната, отстояваща своята независимост и свобода. И все пак усилията на Александър III да подчини по един или друг начин България търпели неуспех след неуспех, докато той не бил принуден да признае съществуващото положение на нещата. Мъничкият народ отстоял своята държавна независимост срещу жестоките покушения на могъщия цар."

хи-хи-хи ~~~○~~~ НАЧАЛОТО на "ДРУЖБАТА" Руснаците не са вАряги, защото това е единствената дума, където те не пишат буквата "о" което между съгласни се чете "а". Единствено при тази дума използват "а". Защото ако трябва да я напишат правилно трябва да напишат вОРяги, което е и шведското им име. ВОРяги значи нещо (Крадци) от Радуга между другото, а ВАРяги не значи нищо. Сега, предводителя им Рюрик по баща е българин от Кубратовите, по майка - шведски викинг от племето "ВОРяги" или "Крадци", което за викингите е съвсем нормално. Бащата на Рюрик ги е изоставил и за това той мрази българите. Рюрик има син - Ингвард. Обаче него руснаците наричат княз Игор. (Игор на руски нищо не значи, както и вАряга нищо не значи) Княз Ингвард (Игор) е убит през 945 г. Руснаците нещо не го обичат и го представят все в негативна светлина. Може би защото той се жени за княгиня Олга Киевска (където Олга нищо не значи), обаче с християнско име княгиня Елена Българска, Поради това Ингвард е княз иначе как да стане тракийското княз, ако жена му не е българка? Княгиня Елена Българска е внучка на цар Борис Първи и е от Плесковъ (Плиска). Архимандрит Леонид, настоятел на Троицко-Сергиевската лавра, и публикуван на следващата година, дословно е записано: Игоря же жени в Болгарѣхъ, поятъ же за него княжну именемъ Ольгу. И бѣ мудра велми. (Игор взе жена от българите, която за него, защото както сочи приведената по-горе „Повѣсть времяньныхъ“ тя му е доведена в 903 г. с името Елена бе наречена княгиня Олга. И бе тя мъдра много.) Приведоша ему (Игоря) жену из Плискова, имѣнемъ Олгу, остроумицу и коренъ и основание вѣре християнской и нашъ вождъ. Ами лал да не е начетена, като учи 9 години в Магнаурската школа. Красавица при това. За която плезят езици всички ергени по Златния Рог. Обаче нашите "дипломатично" я женят в дървения Киев за ВОРягата Ингвар. Всъщност тя покръства руснаците. Събира вождовете на ВОРягите в една дървена "Дума" (Парламент), заповядва "да се обръснат: и да приемат "Христа" докато се върне и отива на лов. Когато се връща какво да види? Стареите се оляли с медовина и небръснати ! В манастирските хроники е записано, че "както била облечена с кожения си български панталон влетяла в "Думата" с коня си и ги почнала с бича" Така след известно "бичуване" съпроводено с крясъци и клетви. Стареите излязли от "Думата" бръснати и Християни. Така внучката на Цар Борис Първи Покръстител... покръстила Русия за няколко часа. Обаче сина й княз Светослав се продава на византийците за сандък злато, идва в България, открадва Преславската Библиотека И ОТКРАДВА БЪЛГАРСКАТА ПРЕСЛАВСКА АЗБУКА ЗА БЪРЗОПИС, създадена в Преслав 30 години след смъртта на Кирил. Това по заръка на майка си, защото Светльо не е различил ГЛАГОЛИЦАТА от азбуката за бързопис. Светльо набива на кол към 200 000 българи - мъже, жени и деца от Тракийското поле и Пловдив после при Бдин набива на кол (набиването на кол е българското наказание за измяна) още 20 000. ( За сравнение граф Цепеш Дракула и брат му Раду Красивия набиват на кол към 10 000 османлии мюсолмани за който грях по християнско милосърдие са Прокълнати за Вампири ) Сещайте се за Светльо. Вижте му "християнския" портрет: https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B2_I " През 971 император Йоан I Цимисхи изпраща войски на север от Стара планина, прогонва Светослав на север от Дунав и пленява цар Борис II. Походът на Светослав на Балканите довежда до отслабване на българската държава и завладяването на източната и половина от византийците. Независимостта си от Византия запазват само Комитопулите в западните райони, незасегнати от руското нашествие. На връщане от България през 972 княз Светослав е нападнат и убит от печенегите, чийто хан прави от черепа му чаша." Брех да му се невиди ! Кой кавото прави - сервизи за поркане ! ТАКА ЗАПОЧВА РУСКО-БЪЛГАРСКАТА ДРУЖБА от векове за векове... и през 100 години мор за разнообразие хи-хи-хи ~~~○~~~ Ние, безсмъртните хекати: Аз нереида нимфа Панопея Сиренцето и нереида Амфитрита, от личната свита на Свещена Богиня Рея - Малката Русалка и дриада нимфа Дафне и ореада нимфа Бритомартида, от личната свита на Свещена Богиня Бендида от Кендрейсея, Оопс, Màрица, Артемида на Олимп и деа Диана, Добрата Неотлъчно ден и нощ ви пазим!

Честита 76 годишнина от победата на СССР над Германия !

си купи ZAZ или BMW

На победобесния и празник Това е от презрение

Сравнете тези човешки ,приятелски и главно Честни думи на тази жена, с фалшивите,Агресивни,Налагащи Заповедни,Господарски изявления на Мустафа от САЩ и нейното правителство към България ! Русия от 1000+ години е наш по-голям брат ,който винаги се грижела,разбирал и помагал на България,дори и когато политиците у нас са били Заслепени от парите и Зависимостта на Запада !

доста борш изпърдя

Русофилски боклук и ибрикчия! За тези твои дръзки и скверни слова би трябвало в пандиза да лежиш, че да ти дойде ума в кратуната! Ама благодари се, че сега живеем при демокрация.

Ко става с Насрални, нали щеше да мре........ Той кат котките, 9 живота има.

Заради победобесните и празници. И тази година руските фашисти ,,празнуват” само празника на смъртта и провала на окупаторската си политика.

България е освободена от турско робство от РУСКИЯ ЦАР, който пък е ЛИКВИДИРАН от РУСКИТЕ КОМУНИСТИ, на които българските неграмотни русофилисцити се кланят! Руския царски род, освободил България, е ликвидиран по нареждане на комунистите Ленин и Свредлов! В последвалата гражданска война комунситите и "червената армия" избиват десетки царски генерали, руски графове, царски белогвардейци, аристокрация...т.е. ОСВОБОДИТЕЛИТЕ на България! Кланяйки се на комунистите, българските нерамотни русофилистици танцуват и пик.ят на гроба на освободителите си, прегърнати с убийците им!

И Линкълн който освободи негрите в Америка го убиват.

Щом от Козяк мобилизираха и богинята Рея да им защитава интересите явно много са го закъсали за антируски тролове.

В България има починали през ВСВ 46-четиредесет и шест руснаци в Бургас, пили откраднат, метилов алкохол и починали !Цялата ни държава е обсипана с техни паметници.А ако имаше истински бой-ТОГАВА-...............!

Защо Русия празнува този ,,празник” на смъртта сама Нито един чужд лидер Защо така

Ами може би който не е с нас, е против нас.

Защото тя почита паметта на милионите си жертви, глупако ! 40 000 000 загинали руснаци...И въпреки пандемията ! Не са й нужни сбирщини! Парадът беше изумителен и грандиозен, както винаги !

Защото целят свят го презира Това е истината

Тези, които са подпалили войните са взели решение, описано в 24 протокола на конгреса в Базел 1891-1908 години. Затова си траят, защото хазарите са захапали здраво кокала и не го дават на амишите. Еврейска му работа.

Русия два пъти ни е освободила! Честит празник, руски братя! Народа ви обича, независимо от днешната подлогарска политика!

Си в лудницата И никой не те обича

Че на никой българин вече не му пука за тази скверна дата Нито един чужд лидер не е в Москва Руските фашисти беснят сами сред допотопните си оръжия

След месец почват и гей парадите. Стягаш ли задник затам, а ?

ЗАЩО и са на Русия толкова оръжия ! Сигурно вече може да унищожи 100 пъти земята!

Ако искаш мир, готви се за война ! Стара латинска сентенция. Но ти няма как да я знаеш... При всичките помияри и настървени хиени, които вият пред портите й, Русия няма друг избор, освен от време на време да им подрънчи с оръжие... Чиба, чиба, помиярчета!

За отбрана.

фащ имат 10 пъти повече

Искахме да освободим света от парите му. Но не успяхме изцяло Затова искаме да повторим