17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щото им е малко другата работа, та сега и това! В пощите работят едни изтормозени женици, които вършат повечето неща с допотопни средства и техника... Направо ги ожалвам!

Не мога да повярвам! 1973 ли е? Кога най-сетне ще се преформатират пощите? До кога ще се позволява основният им бизнес да се изпълнява от частни фирми като Еконт и Спиди, а на пощите да се дават все повече и повече неприсъщи задачи от 19 век. Няма как да не се прави нарочно. Пощите в Българип практически не работят. Който не си е поръчвал нещо от интернет с доставка през пощата не знае - то са едни тетрадни, то са едни кашони с пратки, в които се рови, без номера, без нищо, то са едни баркодове дето се търсят в папка и се сканират и набират на ръка в омпютър от 1991. Умопомрачаващо е. Време е за промени в пощите, в продажбата на електроенергия, в БДЖ, в Топлофикация в ЦГМ и въобще във всички големи държавни фирми. Така повече не може.

... но пък упорито се опитват да изгубят и малката част от пощенската си дейност. Пробвай да си поръчаш от Китай нещо за малко над 30 лева и ако стойността е написана на пакета (или на случаен принцип митничарите решат да го проверят), тогава сват ще ти се завие като разбереш какви такси дължиш на пощите ... и не говоря за мито или ДДС, говоря за таксата, която Български Пощи искат за "услугата".