Коментари - Порой и градушка удариха Смолян и Кюстендил (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Според закона на Крадливият български фирмаджия, когато се наема да ремонтира нещо винаги ползва евтини материали и гледа буквално да замаже нещата ! Ей на в един от изброените градове преди седмица се наложи да разбиват 40 см наслоен от години "ремонти" асфалт за да отворят една шахта ! Никой в България не повдига шахтите при ремонт на ниво пътна настилка и затова пътищата приличат на лунни пейзажи, а канализациите не работят ! Така си спестяват кметовете пари за почистване и отклоняват паричките в собстеения джоб ! ЕДНА ОЪ МНОГОТО БЕЗДЪННИ ЯМИ ЗА "УСВОЯВАНЕ" НА НАРОДНИ ПАРИ !

добре че градушкарите герб изградиха противоградна система! упссс май парите итидоха за самолерти на тройна цена

Много ни дойде жегата, време е да олади, но ако ще е с градушка ще е много зле. Въздухът направо напича и градушката е само лек душ. Дано не тресне някое яко торнадо.

прохода "Правела"???

тъде е тоя проход правела?

И 10л./ кв.м. ли вече е порой ?!?! Станахте смешни !!!

Са 10 см . воден стълб. По цялата повърхност на даден район. Земя, пътища, сгради .И ако е само за няколко минути даваш ли си сметка колко вода трябва да оттече. Няма канализация която може да я поеме.

Еми като всчико е циментирано асфалтирано и застроено по градовете без никаква мисъл за попиване и извеждане на дъждовните води. Те затова при "лошия" соц са правили по-големи отстояния между блоковете, имало е много градинки, огромни свободни проосранства, много шахти и адекватна канализационна система, всичко това в последните години бе малоумно застроено и запушено без мисъл за именно тези води. Затова сега стават наводнения и езера във всеки град и при най-малкия порой.

10 литра са един см.воден стълб.

Със сигурност мерните единици не са ти сила. Литри на квадратен метър и сантиметри воден стълб са в малко по-различна функция, от тази, която си представяш.