Пороен дъжд се изля над Велико Търново и повреди пътя София-Варна (снимки/видео)

Улиците приличат на реки, а преминаването по някои от тях е почти невъзможно

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Не че нещо ама 30литра за 2 часа е нищо. Това е 1 кофа на час. Т.е. отводняването НЕ функционира. ВТ е град на мутри и бездруго тъй че боли ме фара за там лошото е че тоя път колкото и да е калпав сега вече за нищо не става.

След толкова работа, работа, работа, се оказа, че е било само крадене, крадене и крадене. На изборите гласувайте, не ходете за гъби!!

Тук при всеки порой е така,асфалта изчезва,защото е толкова асфалт... В Германиа и при 100 литра на квадрат асфалта не помръдва,защо ли? Тук всичко се разпада от крадене и алчност,няма такава държава и толкова проста и пропаднала нация,няма и няма да има!

Кръговото е направено без отводнителни шахти, евтино за изпълнителя и скъпо за бюджета и преминаващите през него. Смесването на градското движение и транзитните автомобили води до задръствания вечер. Всеки по-силен дъжд го наводнява.

Операция “Воден цикъл” с резултати в цялата страна!

Не дъждът е повредил асфалта, а работата на строителите на пътя е била лоша, крало се е от всичко, полагали са най-евтините материали и т.н. До болка позната картина!

Тоя път да не са го ремонтирали ГЕРБ ?

Позна

Мунчо Радев да се качва на джипката и да отива да оправя пътя. Не само да безделничи и да празнослови по цял ден в Президентвото.

Защо, какво общо има тук Радев? Да ходи да го отводнява този, който е виновен- ББ

Бая вода за град на баир! Не, че не съм виждал и повече, но е било в Балкана.

е,защото се изсичат безразборно горите и няма кой да задържа водата.

Gledkata ot wideoto e potresawa6ta.Nqkoi nqkoga w Bg wijdal li e da po4istwat 6ahtite.Pitam se uprawlqwa6tite imat li mozak?

slaveina

ПОследните години, дъждовете определено се равняват на потопи!

Кабинет комунистите Путин. Те са виновни за лошите ремонти на ГЕРБ

Мунчо да се качва на джипката и да отива да оправя пътя. Не само да безделничи и да празнослови по цял ден.

Мунчо да си седи да си гледа чимшира и внуците, вече няма работа да оправя нищо

Rexroth

За Мунча чорапа иде реч, фигурантина

в зайчарника всеки ден се провеждат молебени за суша, защото завали ли ще отмие де що има "сложен" асфалт, и де що има камъни

Когато г-н Борисов беше на власт нямаше такъв хаос.

Ама вие наистина ли?

ей на счупиха МУ държавата

Тоя дето реве, че колата му подгизнала....виновна е водата, щото е мокра! Не стига, че Велико Търново е Венеция, ами и недоволен отгоре на това!

Това кръгово дори аз го знам, че се наводнява, дето не съм от Търново. Всеки път като вали там се събира по 40-50 сантиметра вода.

ми е Венеция

При Бойко не ставаха такива работи.

Те от Бойково време си станаха.........

Тези наводнения не са от сега, нито отпреди десет години. От много повече години са. Търново е само баири и е нормално водата да се изтича в ниското. Канализация трябва, нова и модерна, ама няма.