Пороен дъжд наводни Поморие (видео)

Най-големи са щетите на улица "Солна" в града. Трима души са поискали евакуация

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малеее, пак наводнение в този руски град!

веднага оставка!

Лошото време в Поморие е част от циклон, който се е образувал в Русия и няма нищо общо със средиземноморския циклон, който духаше от север на юг и се съедини с циклона Ксенофонт от юг, като обхвана цялото Егейско море. Кретените от Блиц пуснаха тази неточна информация и папагалите от Дир я повтарят, което е пълен майтап. Да не ви е стах, че лошото време идва от Русия бре? Това вече ще е пълно насиране на българите като нация. Вярно е, че от Раша идва само слънце и грабливи братушки, но чак да не смеят да казват истина за времето минава границите на търпимостта.

Жалко, малко беше, трябваше да е потоп да издави руските мужици като тахтабици. Окупирали са този български град и се разполагат както си искат, като че ли са си у дома, надписите по улиците са на руски, интересно как кметството на Поморие разрешава това?

Путкин ще направи десант в Поморие, по молба на мужиците там, които ще направят референдум и ще поискат присъединяване към Русия, ...

Спрете да пишете глупости, болнимозъци парано шизофренични. Вие сте гнусни гниди

Това е и желанието на доста хора в България, обаче Путин НЯМА интерес в България. Дори и газта си за България, Русия ще продава чрез Турция.

Инфраструктурата не е само да се направи с НЯКАКВИ материали и да има НЯКАКЪВ външен вид, за да се открадне разликата, а ТРЯБВА да се изгради по УСТАНОВЕН СТАНДАРТ и да се ПОДДЪРЖА.

Ти отдавна си се присъединил към психиатрията в Карлуково.